Helale çevirmek için imam nikahı yapmak istiyorum ayrıca bekaretimi vermek birlikte olmak istiyorum. Eşinin haberi olmadan yapacağız geçerliliği nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlaya dini açıdan baktığına göre bu şöyle oluyor eşinin rızasını alması gerekir eşinin rızası yoksa yine dini nikah kıyabilir ve işinize bakarsınız öte taraftan bakınca sen metres olursun metres nedir dilimize Fransızca metiresse kelimesinden geçen bu kelime evli adamın periyodik aralıklar halinde buluşup gizlice bol seks yaptığı bayandır ilişkiler genelde gizlidir be kapalı kapılar ardında yaşanır ilan edemez akit edilmez evli adam bekar kadın ilişkisi ise sonu olmayan bir iliki çeşididir kadın sevgilim var der ama sevgili değildir o adam aslında işi biter adam evine karısına çocuklarına döner çünkü boklu donunu yıkayan ve hiç bir şeyden haberi olmayan bir karışı vardır evde senin açından yorumlarsam evli adama bekaret vermek istiyorsun aklını peynir ekmekle yedin herhalde böyle yaparsam böyle bir ilişkiye bulaşırsam ne olur abi dersen adam bıkınca senden seni mal gibi bırakıp çekip gider bir gün sanada onun ile geçirdiğin zamanlar boş kayıp zamanlar olarak kalır yeni biri ile tanışma fırsatın olursa onu değerlendiremessin adam sana engel olabilir yeni tanıştığın çocuğuda şöyle diyemessin ben evli adamın ikinci karısıyım arada benimle buluşup seks yapıyor onu bir başımdan atayım senle sonra sevgili olur diyecek halin olmaz ve sen diyelim bir gün bu ilişkiyi bitirmek istersen sana engel olup ayrılmak istemez başkası ile sevgili olsan seni rahatsız edebilir bilemezsin abi rahatsız etmez deme o bulur seni bir şekilde bir mesaj Atar sevgilim görür veya eşin büyük sorun yaşarsın yeni biri çıksa karşına eskiden böyle bir ilişkim oldu desen seni istemez bakireliği takmasa bile böyle bir ilişki yaşadığın İçin kabul görmezsin hayat boyu sana köstek olabilir bu arasa ben ahlak bekçisi değilim sen yazıp görüş istediğin için yazdım karar her zaman senin benim yakın bir bayan arkadaşım böyle bir ilişki yaşadı ben şahit oldum biliyorum bu mevzuyu anlayacağın kafana bir konu takılırsa yaz cevaplarım özele gelmiyorum yalnız saygılar
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki şunu sormak istiyorum eşinin rızası olmasa bile imam nikahı yapılabilir mi
Cevap sahibi+1 yılYapabilir tabiki din böyle diyor
Cevap sahibi+1 yılDin dört bayandan bahsediyor iç duymadın mı
Soran+1 yılBiliyorum ben de ondan diyorum 4 kadın alınabilir dediği için imam nikahı istiyorum ama eşinin haberi olmadan yapılırsa geçerli olur mu onu merak ettim
En İyi Cevaplar
Dinen caiz değil aileyin haberi olacak herkes duyacak ilan edilmeden dini nikah olmaz ona mute nikahı denir evlenirsen zina yapmış olursun onu eşine bilecek ha 10 erkekle yatmışsın ha onunla günaha girme karosınında kul hakkına girersin ömür boyu ızdorap çekersin
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli olması olmaz mı
erkek seni nikahına alabilir bunda sorun yok ama nikah aktinin gerçekleşmesi için şahitler ve gerçekten bir mihir istemen lazım buda yanılmıyorsam en az 80 gr altın ama en az oda çok daha fazla şeyler isteyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
+1 yılGizli kimseden habersiz olduğu taktirde İran'daki gibi sadece cinsellik için olduğundan mutâ nikahı sayılır geçersizdir ve din alimlerinin ortak görüşü nikah caiz degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Nikah olan etmek demektir gizli olmaz eş dost herkese duyurulur eş izin vermesede nikah kiyabilir ancak gizli olmaz
+1 yılDeli mi si... kti seni 🤷 bide diyor helale çevirmek istiyorum..
Eşi kim bilir ne halde37 Yorumla- +1 yıl
Koptum şu an
Soran+1 yılEvet helale çevirmek istiyorum
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Vay m. al vay
- +1 yıl
:)))))
Soran+1 yılBen de Sezen cnmm memnun oldum😂
- +1 yıl
;)))
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAaa kziim deli misin, sorman bile hata. Tabiki doğru, tabiki helal. Önemli olan ahlak ve vicdan degil çünkü önemli olan imam nikahı
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayı bir kes
- +1 yıl
Acaba kim saçmalıyor ya
Olmaz bu mute nikahı oluyor eşinin bile haberi yoksa zaten geçerliliği de olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılMute nikahı nedir
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır olmaz nikah olması ıcın evli karısınında haberı olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılO imkansız
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılİstedigini yap kimse ilgilendirmez de imam nikahi ne olaki ya , yirmibirinci yuzyilda
01 Yorumla
Soran+1 yılGünahlarım çok daha fazla girmek istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamla nikah yapsanda Allah katında nikahın zaten kabul değil garip insanlarsınız hayatta bekar erkek kalmamış gibi üşüşüyorsunuz adamlara yazık
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Allah 4 kadın alabilir erkek diyor bunu da imam nikahıyla yapabilir erkek
Cevap sahibi+1 yılNe diyor Onuda araştır önce hepsinin arasında eşitlik sağlanırsa evlenebilir diyo sen diyosun ki eşinin haberi yok yaptığınız pisliğe dini alet etmeyin düzgünce okuyun ne diyor kuranda ondan bundan haberiniz yok pisliğinize kılıf aramayın
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. ya gunahinizi legalemi ceviriceksiniz 😂😂😂 bu kadar korkuyosaniz yaomayim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNefis
Gizli Üye(36-45)+1 yılresmi olarak nikahınızın bir geçerliliği olmaz, adam herhangi bir sebepten "boş ol" deyip seni patlamış a*ınla bir başına bırakabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil o. Ben onunla beraber olmak için nikah istiyorum işte
+1 yılEşinin rızası şart degil iki şahit ile olur imam nikahı ama metres olursun bunu değer mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen imam nikahı istiyorum gerisi önemsiz
+1 yılÇok mu umursuyorsun dinini, ne canımsın var
05 Yorumla- +1 yıl
canımsın = geri zek4alılar
Soran+1 yılEvet umursuyorum
- +1 yıl
onu adamın yaptığı zinaya destek olmadan önce düşünsen peki
ne yaptığın zerre umrumda değil bak yanlış anlama yargılamıyorum, fakat mantıksız sorular sorup mantıklı cevaplar bekliyorsun, git bi yüzünü yıka kendine gel
Soran+1 yılNe yapabilirim peki
- +1 yıl
boş ver hayatına devam et bu kadar basit
+1 yıldalga mı geçiypsun canım
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılresmi nikah olmazsa imamlarda nikah yapmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi
- +1 yıl
evet yani onlara da devleten gelen resmi olay bu yönde
Bu nasil kafa mk iyiymis
01 Yorumla
Soran+1 yılNe var yA
Evli adam hem de dini nikâh, git işine kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünüyorum
başka kimse kalmadı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılgeçerliliği yok hükmünde
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarbiden beynini nerede bıraktın
01 Yorumla
Soran+1 yılOf ne ya
nikah ilandır gizli olursa nikah olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Yuhh
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılÇok geçerli 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılGülecek ne var
dini açıdan mı soruyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılGecerlilihi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılEvli bir adam ile ne işiniz olur ki
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu bir kere
- +1 yıl
Oda güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSakın kaçırma
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Nikahlan işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçerli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılçünkü üzerinde nikah var
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yemez bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka