Gizli Üye(36-45)+1 yıllise sonda oldu ilk bir erkekle yakınlaşma öpüşme elleşme, heyecandan kalbim kütür kütür atıyordu, hayatımın ilk kalkmış penisini görmek çok tuhaf bir histi, kütük gibiydi resmen, hem sertleşme olayına hem de o kadar kütük gibi oluşuna hayret etmiştim, daha evvel küçük kardeşimin pipisini çok görmüştüm hatta ellemiştim de ama sertleşmiş penisi görmek dokunmak bambaşka bir his... ama benim ilgimi daha çok çocuğun bemmbeyaz kılsız tüysüz pürüzsüz t*şakkları çekmişti çok tatlı sevimliydi avucuma alıp sürekli avucumun içinde oynatmıştım yumurtalarını, çok hoştu bence o gün bugündür çok severim t*şaklarla oynamayı stres topu gibiler maşallah :D
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıllise sonda sınıftaki sevgilimle yaşamıştık daha çok öpüşüp oynaşmıştık sevişme denemez ama muhteşemdi, kızın kaymak gibi göğüslerini öpmelere okşamalara doyamamıştım 1,5 saat, 3 gün boyunca sızlamıştı kızın memeleri, off hele o bemmmbeyaz bacaklarını okşamakda apayrı bir hazdı, ikimiz içinde ilkti yaşadıklarımız, o an aşırı sertlikten penisim çatlıycakmış gibi hissediyordum kız gözlerine inanamamıştı şaşkın şaşkın bakmıştı ilkten sonra o okşamalarını hissetmek feci bir hazdı... ilkler unutulmuyor dün gibi gözlerimin önünde ama 20 yıldan fazla zaman geçti
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşayamadım. Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek; galiba cinsellik yaşayamadan öleceğim.
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşında gece bir inaşşatta 3 gropu seks yaptık alet ozaman ufaktı anlamıyorduk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yaşında dayım. Karıya götürmüştü. O zaman yaşadım. Hey gidi günler hey. 😏
00 Yorumla19 du herhalde ya tam hatırlayamadım şimdi :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılreşit değildim, yazmam doğru olmaz.
00 Yorumla
+1 yıl24 aldığım zevkten dayanamadım 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın sevişesi var sanırım 😂
00 Yorumla
+1 yıl24. meraktan
21 Yorumla- +1 yıl
Kimle peki
17 yaşında
10 Yorumla26:d
10 Yorumla
+1 yılYasamadim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 21 civarı
00 Yorumla17 yaşında yaşadım
00 YorumlaYapmadım