+1 yılErkeğin gücünü ve egemenliğini hissetmek hoşuna gidiyor. Normal bir durum kadın doğası gereği bunu arzular. Erkeğin güçlü olanına tav oluruz çünkü bizden daha güçlü yaratildiklari için sağlam bir liman duygusu verirler. Aynı şekilde yatakta güçlü olduğunu gösteren hakimiyet sahibi erkek kesinlikle çekici ve seksi erkektir
Ama bana göre devamlı domine edilmekte bir süre sonra sıkıcı hale gelir bazen de kontrolü ele sen al bir de bunu dene , keyifli ve renkli bir seks hayatı için
kadınlığını hissetmen ve hissettirmende gerekiyor11 Yorumla
Soran+1 yılAktif bir cinsel hayatım yok.. şu ana kadar tam bir cinsel hayatım da olmadı aslında. Ama sanırım sadece normalde yatakta böyle davranmasını isterdim. Bu tarz iliskiler yasayayım da sıkılırsam ben kontrolü ele alırım hahah.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzellikle yabancı kadınlar bunu istiyor ve sizin de istemeniz normal. Çoğu erkekse kızlarla böyle şeyler yaşıyorlar yani şanslılar. Ben; kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, esmer, büyük penisli, geniş omuzlu, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım.
06 Yorumla- +1 yıl
aha burada da çıktın karşıma, sırf merakımdan soruyorum bunları her seferinde yazmanda bi amaç var mı?
Cevap sahibi+1 yılYok be ne amaç olacak? Böyle birinin amacı mı olur? Kopyala yapıştır yapıyorum zaten amslşsödlsşs
- +1 yıl
ne biliyim duygu sömürüsü yapayım belki düşerler taktiği mi bu dedim bi ara var öyle yapan z1bidiler de onun için sordum
Cevap sahibi+1 yılKanka böyle birine kimse düşmez merak etme. Dünyanın en zeki veya en terbiyeli insanı değilim ama ne böyle taktiklerle uğraşırım, ne de bu şekilde birilerinden faydalanırım. Hayatımda bunları kimseye anlatamadığım için bu şekilde içimi döküyorum bir nevi.
- +1 yıl
anladım ve doğru düşmüyolar da zaten haklı olarak yani kendine hayrı olmayanın kime hayrı olsun yalnız işte bunları anlatacağın biri olması lazım böyle olmaz insansın sen robot değil
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şeyim yok.
Çoğu erkeğin cinsel ilişkide hayalinde canlandırdığı kadın tipi bu zaten. Yani erkeklerin çoğu hakimiyeti, kadınların çoğu da teslimiyeti sever.
Dışarıda hanımefendi olanlar yatakta f*hişe oluyor. Dışarıda benim gibi kibar, efendi olan erkekler ise yatakta sadist ve güç göstermeyi seven birine dönüşüyor.00 Yorumla
Sapık olduğunu düşündürecek bir şey yok domine edilmeyi ve sonuna kadar yaşamayı seviyorsun kendini keşfeden kadınların çoğu bu şekilde ağır küfür ve sert davranılmasından zevk alıyor ama ağlayana kadar isteyen yüzde 30 falan denk geldim çoğu dayanamıyor 10dkden sonra
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkrabamın yengeme uyguladığı durum... Heyecan katmak için kaçamak yapar onlarda olmadık yerde...
Ne zaman köye gitseler , 2 çocuk annesi kapalı yengem gittikleri yerden bir ergen seçer onu samanlıga götürür ve ellerini samanlıgin tahta duvarlarına yaşlar eteğini kaldırıp kilodunu indirerek o seçtiği ergen arkadaşımı zi ödüllendirir :)02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ajwdhehhrhrghd
Cevap sahibi+1 yılŞaka degil gercek
şu soruyu sormadan önce sapık kelime anlamına baksaydın olmadığını anlardın
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben emin olmak istedim sadece
Sapık değilsin bu da bir zevk sonuçta fazla geniş düşündüğün için herşeyi yaşamayı seviyor istiyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. sapık değilsin fantezi dünyan geniş. bu düşüncelere syagım var ama kadının kendine yaptığı en büyük hata bu bence :')
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert seks seviyorsun demekki.
Erkeğin attırması her kadının hoşuna gider.
Benimki fışkırarak çıkıyor. 1 -2 metre gidiyor. Birlikte olduğun kızların çok hoşuna gidiyor.06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ben bilemiyorum.. karşımdakinin beni kullanması ve sert davranması terbiyesizce şeyler söylemesi kadar yükselten bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten tutku arzu böyledir. Misal kızın bana s*k beni parçala demesi hoşuma gidiyor.
Ben de seks esnasında partnerime küfürler edip onu aşağılayarak pompalıyorum. Onu kullanmayı seviyorum.. zorlayarak boğazını sıkarak her pozisyonda gözünden yaş gelene kadar pımpalamak hoşuma gidiyor. Ona köle gibi davranmak müthiş zevk veriyor
Soran+1 yılUuh. Bu kadar ayrıntılı anlatmsn iyi olmadı..
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olabiliyor musun
Soran+1 yılBurada açık açık yazamadım.. ama senin gibi biriyle yapmak isterdim..
Cevap sahibi+1 yılSorunu beyeneyim
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılZevkler farklıdır, olabilir bence anormallik yok. Hatta hoşuma gider mesela benim
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Elbette, çok detaylı yazamam ama güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşağılık hissi var sende sağlıklı bir düşünce değil yani
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki..
Cevap sahibi+1 yılsapıksın
+1 yılSapık falan değilsin herkesin fantezisi farklidir.. bazıları Hard sever bazıları soft.. bunun sapıklıkla bir alakası yok
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatladım
- +1 yıl
🥳🥳🥳👍
+1 yılvalla tercih edeceğim partner bu master/slave tarzı güzel olur, av avcı da olur.
00 YorumlaSapık değilsin tam yeniden evlenmek istediğim düşüncelere sahip bir kızsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bir fantezi köle sahibe ilişkisi senden az kaldı ;)
00 Yorumla çok güzel bir şey bu bende severim böyle şeyler yapmayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılsapık değilsin cesursun sadece bence olması gereken
00 Yorumla
+1 yılErkeğin güç egemenliğine girmek istiyorsun içgüdüsel bir his bu sapıklık değil
00 YorumlaSekste kölelik kavrami vardır. Sende bunu seviyorsun normal bir durum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Aglayarak, sizlayarak seks olmaz vicdanen rahatsiz eder beni hersey ölçulü olmalı tamam hard olurda aglatana kadar değil yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. buda senin fantezin sonuçta tercih senin tercihin bunun normal olup olmadığını sormak saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka mı yapıyorsun ne demek hoşuna gidiyor? Hiç mi kendine saygın yok?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu genelde 18 yaş civarındaki bir istek sende mi o yaşlardasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın bundan zevk alıyor ama kendilerine itiraf edemiyolar.
00 Yorumla
+1 yılGözünden yaş gelince jadar oral yüzüne fışkıracak vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFantazin farklı diyelim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu karşı tarafın hoşuna gider mi?
- +1 yıl
Sevenleri de var sevmeyenleri de ama genelde erkekler kullanmayı sever işlerine gelir.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSapık değilde böyle bir fantezin var sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılSevindim ya
- +1 yıl
Güncelleme varya olay
+1 yılSenden banada lazım bebeğim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasssil yaaani
- +1 yıl
Bayıltana kadar durmadan seks yapıp pozisyondan pozisyona sokmak isterdim
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyoo değilsin bi çok kadın sever bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılRahatladım
bu gayet normal bir fantezi değil mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyorum..
Soran+1 yılYa alakam bile yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bayılırım bu tarz kadina
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni köle ruhu tatlı şey
00 YorumlaBen hayatimda boyle bi kadin olsun isterim
00 Yorumla
+1 yılSert ve dominanımdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu burada paylaşman hoş değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden..
Cevap sahibi+1 yılSence? Burdakilere gore den makbul bir metasın.. çünkü onların nefislerinin hoşuna gidecek bir paylaşım.. o yorumu yapanlara bir sor bakalim kendi aileleri ya da esleri aynı seyi paylaşsa ne derler? O zaman gercek cevabı bulursun!
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır gayet normal bir şey. Fantezi kadınısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılBdsm seviyorsun sen
10 Yorumla seninle olmk efsane olur
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Benim dee
20 Yorumlaharikasın. keşke benim olsan
00 YorumlaTam benlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fantezi dünyası
00 Yorumla
+1 yılDenemek isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok normalsin
00 Yorumla Seni harcarlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılKaba bir tabir oldu ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen sapıklık 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(((