Lafta tüm erkekler çok iyi, herkes bol keseden atıyor ama gerçek öyle değil. Neler neler duyuyorum etrafta. Çok kadının cinsel hayatı çok kötü geçiyor. Yani suç var ortada ama suçlu yok. Neden böyle? Yani bu kadınları tatmin etmeyen kim? Yoksa kadınlar mı çok şey isteyip abartıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana kalırsa dürüst olmamak mesele. İki taraf da doğruları anlatmak ve beklentileri sunmak yerine sadece libidolarının tavan olduğunu vurgulamakla övünüyorlar. Her erkeğin ya da her kadının cinsel performansı aynı kalmaz, kalamaz. Bu günden güne, üstelik seks konusunun tabu olduğu bir ülkede hiç de mümkün değil! Sorun şu ki, bundan en çok muzdarip olan cinsiyet de erkek. Sürekli mastürbasyon yapmaktan, tabularla büyümekten, abaza olmaktan sonra buluşulan kadın bedeni erkeğin aşırı heyecanlanmasına ya da çoktan erken boşalma sorunu yaşamasına sebep doğurabiliyor. Bu konu dışında da, normal zamanda dahi nezaket denilen unsuru barındıran erkek zaten az iken, yatakta kadını tatmin etme isteği taşımayan pek çok kanka da unutmamak gerek. Ben partnerlerim ile uzun soluklu, güven içinde, aynı zamanda da kişisel mutluluklarını göze alarak birlikte olmayı önemsiyorum. Pilimin pek bittiğini söyleyemem ama velev ki bitti, parmaklarım, dilim ve dudaklarım dahil olmak üzere tam bir beden olarak bu işin içinde, ruh ve arzu ile dolu bir beden ile karşı tarafa tam doyum sağlamak amacı ile yaşıyorum. Seks konusunda mesele kendini değil, karşı tarafı tatmin etmek benim için. Çünkü doyuramadığım ten, beni asla doyurmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbak sana burdan söyleyeyim organının boyuyla ve başka şylerle sen sormasan dahi övünen kişi çoğu zaman yalan söylüyor abartıyordur
bi kere bu organın ortalama boyu 12-16 cm arası 20 cm e kadar yine büyük ama normal sayılıyor 12 den küçükse de küçüktür ki 9 cm altı ise zaten mikro penis hastalığı vardır.
bütün gece durmadan postalar dolusu seks de istisnalar harici ilaçsız mümkün değil.
normal penetrasyon seks süresi ilk posta için 5-20 dk arasıdır (ön sevişmede bunun 2 katı kadar sürmelidir hiç olmazsa) ve dedğim gibi istisnalar haricinde çoğu erkek gece de 3 postayı pek geçemez (istisna olan kişiler ve zamanlar var bu gün 2 posta gidemeyen ertesi akşam bi bakmışsın 5-6 yapmış dünyanın 100 bin türlü hali var)
p*rno gerçek değil izlenilen her halta inanmasın kimse, bir de ben burada kadına da 3 konuda suç buluyorum suçun tamamını erkeğe yıkamazlar çünkü bu 2 kişilik bi eylem.
NE İSTEDİKLERİNİ SÖYLEMEMELERİ: kimse telepatik falan değil ne istediğinizi sihirli bir şekilde kendiliğimizden bilemeyiz öyle bir zorunluluğumuz da yok ne istiyosan söyle yönlendir ve kendine dokunmayı da kesme.
SORUNLARI ÇÖZMEK YERİNE KIVIRMALARI ARKADAN DOLANMALARI: sorunları çözmek için bi uğraş sarf edene, gerekirse bir doktor görene hiç biri olmazsa da ayrılana kadar ya rol yapıp arkadan konuşuyorlar ya da aldatıyorlar veya eğer yeterince karakter ve ar namus yoksunularsa açık ilişki falan istiyorlar.
SAÇMA SAPAN GERÇEKÇİ OLMAYAN BEKLENTİLERİ OLMASI: her insan her şeyi yapamaz bu illa cinsellik değil duygu dolu anlar istiyorsan ona göre biriyle sevgili/eş ol ya da başka buna benzer durumlar kimse beklenti karşılamak zorunda değil ne erkek ne kadın.00 Yorumla
"Dalgasız denizde herkes kaptan" diye boşa dememişler ya.
Keban barajı bile 1 saat 15 dakikada boşalıyor. O yüzden çok fazla sallayıp egolarını tatmin etmesinler.
Kadınlar zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.
Her iki cinsin de bencil veya cahil olduğu oluyor. Önemli olan eksikliğini kabul edip telafi etmeye çalışmak.
Tamam erkek makine değil elbet bir zaman sonra pili bitecek. Bu doğanın kanunu ama senin dediğin gibi kadının öyle bir sorunu yok. Orgazm olsa bile durmaksızın devam edebiliyor. Erkek boşaldıktan sonra kısa bir süre konuya yabancılaşabiliyor. Sanırım kadınlar en çok bunu sorun ediyor. O yüzden kadının ilişki öncesi oral ile orgazm olması gerektiğini düşünüyorum. Zaten oralsız ilişki tatsız yemeği benzer. Sadece doymak için yersin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişme önemli yani verimli olmalı, kadın değer gördüğünü anlamalı. Bencillik yaşamak istemem, bu yüzden bencil de olmam ama bende de şans yok işte. Boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli erkekler sevilirken, cinsellik yaşarken yani kısaca hayatını yaşarken ben kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, esmer, büyük penisli, geniş omuzlu, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım. Libidom yüksek ve bu yüzden sürekli mastürbasyon yapıyorum ve bu yüzden büyük ihtimalle erken boşalma da vardır bende. Hayatım resmen başlamadan bitti.
06 Yorumla- +1 yıl
bunu hep soracaktım da hiç sormadım yahu her şeyi anladım da esmer ne alaka niye taktın esmer kısmına bu kadar sevdiğin kız seni sevmedi de esmer o dediğin özellikte biriyle mi çıktı naptı.
Cevap sahibi+1 yılYok hayatımda kimse olmadı ama gerek KizlarSoruyor'daki, gerekse diğer sosyal medya uygulalarındaki kadın kullanıcıların belirttiklerini söylüyorum.
- +1 yıl
yok hayatında biri olmadığını biliyorum zaten ben hani birinden hoşlandında o çocuk mu kaptı diye sormuştum ne biliyim sürekli çok spesifik bi tip anlatıyosun (gerçi ben sana kendimi anlatınca da sen iyiymişsin zaten demiştin) internette her duyduğun gerçek değil onların çoğu bol keseden atıyo ama 1.70 lik zargana tas kafa ya da tav oluyolar yeri gelince internet dediğin çöptür
Cevap sahibi+1 yılSiz gece konuştuğum eleman mısınız? Ahajskskks Aga öyle ama yani ne yapayım?
- +1 yıl
bişey yapma git önce bi sinir sağlığını ruh sağlığını düzelt bak sen bu gidişle ya kendini vurursun ya da amateme falan yatarsın
Cevap sahibi+1 yılYok be canım acısın istemiyorum; o kadar da zavallı değilim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
80Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Dediğin gibi lafta işte her şey. Penis boyunda bile Türkiye'de yapılan da dünyada yapılan istatistiklerde bizim cografyanin ortalamasinin 12-14 cm oldugunu veriler doğruluyor ama kime sorsan 20 cm. Yalan gırla yani. Amaaaa cinsellik dediğiniz kavramda erkek illa ki iyi olmak zorunda diye bir kuralda yok. Bencillik farklı bir olay. Çiftler bencil olmamali zaten cinsellikte. Ama bencillik durumu dışında Ortak yapılan bir aktiviteyi birinin üstüne yıkmaya da karşıyım. Kadın veya erkek herkes aldığı veya almadigi hazzi kendisi daha iyi bilir. Bu yüzden yolunda gitmeyen bir durum varsa seks esnasında bı zahmet duruma müdahale edip yönlendirsin karşı tarafı. Ve İki tarafta bu yönlendirmeyi hoş karsilamali..
11 Yorumla- +1 yıl
eline sağlık sonunda birinin aklına gelmiş kimsenin kimsenin orgazmının bekçisi olmadığı kendini mutlu edemeyen kimseyi edemez.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en başta kadınlarımız kendi hatalı. evet suçlu erkek ama suçlunun kaybolmasını kadın sağlıyor nasıl mı
kadın aman sevgilim kırılmasın aman üzülmesin diye kendi haklarından vaz geçiyor. zevk almadığı halde zevk alıyor gibi orgazm taklidi yapıyor. beceriksiz bir adamı başaramadığı bir olayda bir de yetmez gibi ONURE EDİYOR
hal böyle olunca o beceriksiz bencil erkek müsveddesi her yerde kasılıyor kadınını mutlu eden adam sanıyor kendisini
siz kadınlar açık sözlü olun. cinsellik erkeğin tekelinde yönetimindee değil. siz de el atın bu işe.
erkek sizi mutlu etmesi için yönlendirin. beceremiyorsa asla sözünüzü esirgemeyin. beceriksizsin beni mastürbasyon yapmaya ya da başka tercihlere muhtaç bırakıyorsun senden erkek olmaz deyin. onurunu kırın. korkmayın. başka türlü düzelmez bu.
sizi mutlu edemeyen erkekle yatmaya devam etmeyin. tepki verin. ben senin eskortun kölen değilim deyin.
cinsellik eşit haktır. hatta erkek biraz daha özen göstermelidir.10 Yorumla
+1 yılKadin soforleri dusunelim. Butun yollar ona ait , ondan baska ne bir sofor ne de baska bir araba vardir ! Trafikde kurallari degil kendi isteklerine gore karar verir. Oysaki onun gibi milyonlarca arac ve sofor vardir. Bir hata yaptiginda kendiyle kalmaz karsisindakine de zarar verir.
Kadinlardaki aşiri sahiplenici arzusu hem iliskilerine hem karsisindaki kisinin dusuncelerime zarar veriyor. Tabi tek suclusu kadinlar degil, erkeklerinde hatalari var. Ama erkek düzdür, kontrolu cok kolay varliklardir. Kadinlar ise bunu bi turlu anlamak istemiyor. Cunku iliski- duygu ikilemini iyi dengeleyeniyorlar. Duygulari her zaman agir basiyor ve en pozitif birseyi dahi negatif algilayabiliyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şunu da anlamıyorum erkekler niye yaşadıkları cinsellikle övünüyorlar. Şu bir gerçek ki kadın cinsellikte daha güçlü. Daha sık cinsel ilişkiye girebiliyor. Orgazm olması ilişkiyi durdurmuyor. Zaten orgazm olması da zor. Cinsellik konusunda zaten erkek zayıf halka iken kadının cinselliğinin tabu olması da komik.
514 Yorumla- +1 yıl
ne kadın da ne erkek te cinsellik övünülecek gövde gösterisi yapılacak bişey değil altı üstü seks işte bir de zayıf halka güçlü halka diye ne olmasını istiyosun her kadın 7 kocalı gürmüz gibi takılsın mı onu mu istiyosun.
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli evet onu istiyorum. Söylediklerimden çıkarılması gereken anlam tamamen buydu.
- +1 yıl
aferin sana ahlakı falan geçtim insanlık biter o şekilde be sen Allah bilir aldatmayı da destekliyorsundur.
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli evet destekliyorum. 7 kocalı hürmüzüm ben.
- +1 yıl
aferin sana pasif agresifliğin bittiğinde sana hayatta başarılar
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli kafanda kurduğun korkunç ve güvensiz dünyanda sana başarılar :d
- +1 yıl
ya arkadaş daha tanımadan etmeden şu yafta olayını bi bıraksak mı ben seni tanımam sen beni kaldı ki biz şimdi niye kavga ediyoruz anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli sen beni yaftaladın ve yargıladın.
- +1 yıl
ben muhtemelen seni yanlış anladım ama eğer ki çok eşliliği savunacaksan bana boş ver hiç başlamayalım ben 2 taraf içinde tek eşliliği savunurum çok eşlilik diye bir şeyin olmadığını sadece insanların bahanesi olduğunu bilecek kadar bu mevzulardan travma sahibi hastalarla çalıştım yıllarca
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli 20 yaşında hangi mesleği edindin de çalıştın yıllarca
- +1 yıl
meslek benim değil eniştemin seks ve ilişki terapisti bana da ders veriyordu hastalarıyla da onların rızası ile seans harici sohbet muhabbet etmişliğim var o şekilde
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli çalıştım diyemezsin o halde. Ayrıca seni daha önce gördüm. Haklı veya haksız olduğun noktalar var. Çok yargılayıcı birisin. Sen beni yargıladın. Ben yaptığın yorumlardan ve bir kere bir kızın sorusuna anksiyete tedavisi için verdiğin yanıtlarsan yola çıkarak sana hayatında başarılar diledim. Seninle kavga etmedim olayı anlamadan saldırdığın için seni geçiştirdim. Şimdi sana iyi akşamlar.
- +1 yıl
iyi akşamlar
- +1 yıl
Sana katılmıyorum erkeklerde musluk yok her actiginda aksin, kadinlarda da bi sure sonra kuruluk oluşuyor, ilk kez gormus gibi saldirmak yerine her iki taraf da dinlenerek yapmali ki tadi ciksin
+1 yılBu nasıl bir yorum, bizim memlekette bütün erkekler +190 kaslı, zengin renkli gözlü ve 25 cm'lik takım taklavata sahiptir. Tüm bu özelliklerin yanı sıra bir de bunlar sekste süre olarak barajlarla yarışırlar ve kadın ruhundan ve bedeninden en iyi onlar anlarlar. Bu soru karşısında şaşkınım (!) :D :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİtiraf ediyorum tüm suç bende 😎
Anlamadığım nokta: madem cinsellik konusunda mükemmel erkekleriz neden övünüyoruz? Övünerek tüm hatunların dikkatini çekmek ve onlarada bu hazzı tattırmak için mi? Bu düşünce ile övünen bir erkek kimse kusura bakmasın ama bence basit erkektir, cinsellikte iyiyim diyen erkekte iş yoktur. Cinsellik konusunda birinin notunu partneri vermeli, bu noktada anlıyoruz ki erkekler olarak sınıfta kaldık 😅😂🤣🤣10 Yorumla
+1 yılBir kadın cinsel doyuma ulaşamıyorsa bunun tek sorumlusu partneridir, tabi herkes iyi olduğunu söyler ama cinselliği gerçek anlamda keşfetmiş bir erkek kadını mutlu etmeyi bilir, çünkü onun amacı orgazm olmak değil partnerine çoklu orgazm yaşatmak olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Iyide bu konudan muzdarip olan sadece kadiar degilki erkeklerde muzdarip kadinlarda çok bencil olabiliyor mesela bende cok muzdaribim bama kalsa hergum seks yapmal sevismek istoyorum ama esim cok bencil kendi cani istemden seks yapmaz yapsada cok kotu yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sen istemesini sağlayacaksın. Yani sen de o da kimsenin canı istemeden yapmayacak bir şey!
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılSekste mükemmel değilim fakat karşımdaki partnerim zevk alması için elimden Elen herşeyi yapmayı seviyorum nereleri den zevk aldığını ne yapmamı istediğimi sorarım her kadın illa aynı noktalardan zevk almamaya bilir fakat bir çok kadın göğüslerinden ve iç çamaşırıyla oynanması dan zevk alıyor iç çamaşırını tanga gibi yapıp vajinasına temas edecek şekilde oynayınca zevke geliyor 😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlarıda erkekleride memnun edemeyen twksey cinsellikte bencillik cinsellikte kendi zevkini yasayıp bitirmek... bunun son günlerde artmasi herkes yatıp kalkalim bitsin gitsin havasınfa. Çoğunluk acaba partnerim daha nasil zevk alir düşünmeyiz. Qcaba ona hangi fanteziyi uygulasqm daha mutku olur demiyoruz acaba onunda bugun cani oral yapmami ister demiyoruz. ya da beklemediğinde onu azdırmayı düşunmeden hemen yatip iş bitsin derdindeyiz.
00 Yorumla
+1 yılOlay ne biliyor musun. Erkekler aç gözlü kadınlar ise tatminsiz.
Erkek olarak söylüyorum sekste kadınlar daha fazla zevk alıyorlar. Aslında erkeklerin asli görevi hep kadınları mutlu etmek. Fakat bazı kadınlar gerçekten çok farklı istekleri var onları düzgün (ahlak kuralları içerisinde seks hayatı yaşamak isteyen erkekler) erkekler doyuramaz. Erkeklerin ki de yukarı da dedim gibi tatminsizlik değil aç gözlülük00 Yorumla
+1 yılKadını önce sevişerek sonra oral ile hazırlamak gerek. Ondan sonra, penetrasyon sırasında 15 saniyede boşalınca kadın zevk alamıyor. 15 saniyedeki erkeklikle olmuyor. Kendini tutup en azından 15 dakka boşalmamayı bilmezsen kadını memnun edemezsin zaten.
00 YorumlaYani bütün erkekler çok iyidir diye bir şey yok. Bazen erkekler çok iyi olur kadın kötü olur. Bazen kadınlar çok iyi performans gösterir ama erkek düşük kalır. Önemli olan karşılıklı istekleri belirleyip iki tarafında tatmin olacağın şeyleri yapabilmek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadından ve seksten anlayan bir erkek mutlu eder boşalıp kaçmaz. onun için olgun bir erkekle beraberim
97 Yorumla
Soran+1 yılOlgun derken?
Cevap sahibi+1 yıl40 yaş üstünde eşim ama genç gibi ve kaslı
Soran+1 yılAnladım. sen kaç yaşındasın_?
Cevap sahibi+1 yıl28
Soran+1 yılAnladım. Hayırlı olsun...
Cevap sahibi+1 yılSagolun sizinde mutlu olmanızı dilerim. Ben çok rahatım ne isterse de alır kibar biri eşim çok eleştiren oldu ama iyi ki evlenmişim onunla.
Soran+1 yılNe güzel. En önemlisi senin mutlu olman.
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Erkeklerin cogu eeken bosaliyor ve kadinini dusunmuyor kadin zevki alamadan sonuyor erkek oaikolojik sttes ya da yasam tarzi herneyse nedeni gercek bu kimi erkek kadin bukamaz kimi kadinda erkek maalesef bu boyledir. Birine selam yazsan aosyal medyada sapik oluyorken kadinlarin bulamamasi normal bisey bu ulkede siz kensiniz yapiyorsunuz bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılToplumda seks konusunda çok az erkek ve çok az kadın iyidir. Seks konusunda iyi olan bu kişiler azınlıkta oldukları için çoğunlukla seks konusunda iyi olamayan kişilerle beraberdirler. Bunun için hemen hemen hiç kimse cinsel yaşamından memnun değildir. Yani seks konusunda iyi erkek ve iyi kadının beraber olma ihtimali yok denecek kadar azdır.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bol keseden atması sözde sadece veya dalga konusu tamamen. Olabilir doğrudur bu biraz kendine bakmak ile alakalı çok etkileyen faktör var düzenli hayatı olan uyku saatine dikkat edip kaliteli beslenen bir erkek bu süreyi uzatabilir.
10 YorumlaErkekler abartmayı çok sever işte şöyle yaptım böyle yaptım ama sadece kendileri zevk alır karşı tarafı pek düşünmezler bence önce partner bu ilişkiden zevk almalı ardından erkek kadınlar bu tür şeylere çok dikkat ediyor
00 Yorumla
+1 yılHer erkek memnun edemedigi gibi her kadin da erkegi memnun edemez kadinin cinsel organi olmuş yüzlük pimaş borusu gibi erkek te tatmin olmaz bu durumda.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadınlar çok şey istiyor diyemem ama kadınlar beklentiyi çok yüksek tutuyorlar :) güzel şeyleri duyup izleyip karşısına çıkanın terminatör olmasını falan bekliyorlar :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir çok nedeni var.
İçinde bulunduğumuz durum.
Mahalle baskısı.
Bir baskasi görür ya da duyarsa ne yaparım.
Bencillik.
Sabırsızlık. Tahammülsüzlük.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBence eekekler suçlu kadını hazırlamadan sekse başlıyorlar ve kendilerini tutamıyorlar sonra erken boşalma kadınlar başlamadan bitıyor ve buda bayanların mutsuz olmasına neden oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence iyi ya da kötü olmaktan çok uyumdur önemli nokta.. beklentiler kafalar.. tabular ve kafada ki acabalar.. bunların dengesi ve uyumu ile güzelleşiyor..
00 Yorumla
+1 yılEfsane soru öncelikle tebrik ederim. Soruya cevap olarak ise kadın be erkeklerin cinselliğe bakış açısı farklı olduğu için. Fiziği iyi olan kadın kendini harika görürken, iki kere boşalıp oral yapan erkek kendini iyi görüyor. Temelde ise birbirini tamamlanıyor bunlar
00 Yorumla
+1 yılLafta onlar tatlım lafta.
Ama her iki tarafta da bencillikler var mesela kadın oral yapmıyorsa erkekte misyoner yapmıyor gibi. Çiftler birbirini anlamıyor günümüzde.00 Yorumla
+1 yılMahrumiyetlerinden gebersinler kopek gibi yasanirsa tabi hisler seyler yalama olur bir sey algilayamazlar agzina scayim
10 YorumlaBütün kadınlar mükemmel ise bu kadar kadın neden aldatiliyor diyemi sorsaydin acaba🙄
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler çabuk sıkılıyor sevgilisi eşi artık ona cazip gelmiyor farklılık arıyor çiftler arasi ölü cinsel hayatın ve aldatmanın sebebi de budur bence
00 Yorumla
+1 yılEvet bence gayet yerinde bir soru tebrik ederim ,
Bu noktada olan durum şu bence , erkekler istedikleri kadına iyiler istemediklerine düşüncesiz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılşöyle bi fark var bütün erkekler diğer kadınlara iyi elinin altındakini memnun etmeye çalışan sayısı %1 falan :D :D
00 Yorumla Erkeklerin çoğunluğu kadınını tatmin edemez. burada atıp tutanlara inanmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGene kendileri.
Bence bu tarafta kadın da erkeğin de cinsellik bilinci olmalı. Bu tabululaştıran zihniyeti beyinden arıtılması, ve cinsel eğitim şart...10 YorumlaBiraz yüklenince dur başım ağrıyor bahane cok onlarda bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan diyorlar ufacık çükleri var sorsan neler diyorlar
215 Yorumla
Soran+1 yılgfhjk ufacık mı haha
Cevap sahibi+1 yılÖyle hemen iniyor
Soran+1 yılnasghsdgh yapma ya
Cevap sahibi+1 yıl@orhnymk çoğunluk olarak sorun
- +1 yıl
Senin sansina oyle denk gelmis
Soran+1 yıl@orhnymk neden yazayım?
Cevap sahibi+1 yıl@orhnymk kocamda iş yok kendi işimi kendim hallederim
- +1 yıl
Benim çüküm değil kocaman bir kere
- +1 yıl
Erken boşalma Düzeltilebilir
Sebebi ergenlikte yapilan yanlis masturbasyondur - +1 yıl
haysengene bee bi bitmedi şu genelleme ya arkadaş dünya geneli ortalama 12-16 arası kurban olayım şu büyük küçük genellemeleri bi bitse mi artık bazısının ki bu aralığa girse de ufak zannediliyo p*rno da ki en kısası bile minimum 20 cm olmak zorunda olan kimi zaman ameliyat geçiren herifleri gerçek veya doğalı bu sanan s*laklar yüzünden 12 den büyükse normal 16 dan büyükse büyük zaten senin doğal olarak 20 cm üstü dediğin zaten dünya genelinin %5 i 12 den küçükse zaten küçük hele 9 dan kısaysa zaten mikro penis hastası tedaviye ihtiyacı var demek. o 24 cm kalın damarlı diyenler uyduruyo genelde kaldı ki gerçekden övülecek bişeyi olan sorulmadıkça söylemez övünmez zaten.
Kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum tabii bu saatten sonra olursa
00 Yorumlakadınlar kendilerini mahrum bırakıyor çünkü çoğu bilmiyor
00 YorumlaYani tek tek denemeniz lazım. Sonra bir grup kurup orada erkekleri önere bilirsiniz 😄
00 Yorumla
+1 yılboşuna yoruyorsun kendini kimse bunun cevabını veremez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayattan aldigin en buyuk tecrube. Kim neyiyle ovunuyorsa bilki onda o yok
00 Yorumla
+1 yılSebebi yanlış mastürbasyon
Duzeltile bilen bir sorun
Ama Insnalar uğraşmıyor bence00 Yorumla
+1 yılNe bütün erkekler nede bütün kadınlar iyi değil iyi olanıda kötü olanıda var ve hatasız kul olmaz
00 YorumlaValla ben atıp tutmuyorum, hatta daha hiç olmadı bile diyorum 😄
00 YorumlaBazısı kabartıyor keki gerçekten bazısı abartıyor gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy valla nerde şu saatlerce sevisen erkekler bi saat dayanamiyolar😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
öyle biri yok eğer sevişmekten kastın penetrasyonsa bunun ortalama süresi 5-20 dk arasıdır o p*rno gördüklerinizin kullandıkları ilacın haddi hesabı yok ve sık sık ara veriliyor kamera değişmek için.
- +1 yıl
Bütün yorumlari okur musun
İyi erkekler yalnız, kadınlar her ilin zenginleri arasında sırayla derslerini alıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sandın ya, her biri en az 25 cm olan kartondan aslanların kendilerini p. rno yıldızı gibi anlatmalarına nasıl inanabiliyorsunuz hayret
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar ne istediğini bilmiyor sorsan birisi çok istekli der diğeri hiç yanaşmıyor der ortanız yok anam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl250 kadinla oldum , hepsiyle sabahlara kadar oyle titrediler ki ayakta duramadilar, her erkek bir degil , genelleme yapmayin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen inandık 250 kadınmış hesap mı tuttun.. Bol keseden atan biri daha
Cevap sahibi+1 yıl3 ajanda dolusu hesabim var canim istemezsen inanma
Cevap sahibi+1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bie erkek bencil değilse kadınını her türlü mutlu eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslına bakarsan insanlar bir kişi ile cinselikte kötü oluyorlar kadın erkek farketmeksizin bu işlemi bu kadar esiyte dönüştüren şey ise tek eşlilik
01 Yorumla- +1 yıl
yaşadığın kafanın saçmalığı insana insanlığı sorgulatır madem öyle afedersin senin kız da başka erkelerle olsun o zaman, suç attığın tek eşlilik insanoğlunun doğası kaldı ki çok eşli bi canlı yok onlarda eş diye bi kavram yok tek mevsimliğine çiftleşen aile diye bişey olmayan canlılar ama biz kurtlar ve kuşlar gibi aile kavramı olan eş kavramı olan sosyal ve TEK EŞLİ canlılarız, kaldı ki niye bi kişi ile kötü olsun işi bilmeyen kimseyle bilmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYo ben övmüyorum kendimi.. Hatta kötü olduğumu kabul ediyorum fakat yapmaktan geri durmam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSizler çünkü bizim gibileri sizler bilmiyorsunuz biz bukdukmu herkes namus abidesi kesiliyor başımıza oysaki istiyorsun ne gerek var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sen 45 yaşını geçene kadar zevk almadiysan bi erkekten daha bundan sonra zevk almazsın. Denk gelmez artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim pipimle bukadar fazlasını istiyorsa bir kadın ne yapabilirim onuda desin 16 cm ile bukadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Onlar genelde bencil ve seksten sevişmeden anlamayan erkekler
00 YorumlaBazı erkekler iyidir bazıları kötü kötü olanlar kadınları zefk almasını bırakır
00 YorumlaDoymuş adama veriyonuz hiç sevgilisi olmayan birine bakın bakalım 😅parçalar
00 Yorumla
+1 yılLafda herkes terminatör
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSözde herkes gecede 10 posta atıyor ya 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de dahil değil mi :)
- +1 yıl
Yok ağa ben normalim bi kere yap layıkıyla yap yeter on posta nedir ya fabrikada imalat mı yapıyoruz
Soran+1 yılkvjckhjxgfdd
- +1 yıl
Neyse o valla yalana ne hacet
Sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bütün erkekler iyiyse bu kadar kadını zevk almaktan mahrum bırakan kim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler