Kizlar sorum size 1le 10arasi acı durumunu puanlandirsaniz kaç verirdiniz? Lütfen konuyu saptirmadan anlatmaya calisin. Üstesinden gelmeye çalıştığım bir durum ve aşmak için uğraş veriyorum.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok korkup kendimi kasıyordum. Yatıp erkek arkadaşımın girmesini bekliyordum korkak bi şekilde. Ve kendimi kasmamda cabası. İlk penis başı girdi bi şekilde. Sadece penis başının girmesi için günlerce uğraştık bu arada 😂 Penis başının girmesinde (sözde zarı yırtmasında) iğne batarmış gibi bi acı oluştu. (4/10) Sonra kan akmaya başlayınca olay tamamen regl olmuşum gibi bişi oldu. Birkaç gün dinlenip yeniden devam etmek istedim. Bu sefer korkmayacağıma söz verdim kendi kendime çünkü düşündükçe psikolojik olarak kendi canımı daha çok acıtıyordum. Yer değiştirdim altta değil üstte olmak istedim. Ters kucak şeklinde düşünebilirsin. Partnerim normal düz yatarken ben kucağındaydım ama sırtım ona dönüktü. Girerken çok bakmamaya çalıştım. Aynı zamanda da kendim elimle klitorisle oynamaya başladım böylelikle daha rahat almış oldum. Buranın verdiği acıya gelirsek. Tam acı denmez, bence daha çok yanma buranın adı🤷🏻♀️ Ağrı acı hissetmedimde bi yandı sonuçta dar alan genişliyor diye sürtüşmeden kaynaklı sanırım. (2/10) Sadece çok nadiren regl sanıcı gibi giren sancılarım oldu (7/10) ama dediğim gibi nadirendi. Birde tam girdikten sonra idrara çıkınca yanma artıyor o esnada (3/10)
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok güzel aciklamissiniz öncelikle teşekkür ederim♥️ inanın benim de o baş kısmını almam aylarimi aldı ama ötesi yok cesaret kırılması yaşadım sırf su yanma mevzusundan yani o baş kismindan bir tık daha ilerlediğinde yanma hissini alıyorum değişik bı rahatsızlık veriyor ve şimdi de çok panikliyorum 1 hafta geçti üzerinden hiç deneyesim yok🙈 kendi kendimi korkutuyorum ve asla kafamı dagitamiyorum hep odagim orada ne yapmalıyım da zevkine ve akışına bırakmalıyım su işin bilmiyorum 🤷🏻♀️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu anki erkek arkadaşım yani 2 yıllık sevgilimle yaptım, bir kere inanılmaz zevk aldım onun dışında beni pek tatmin edemiyor açıkçası ama o sürekli muzlu puding.. o yüzden ona puanım 10 üzerindeennn... 7 :))
07 Yorumla
Soran+1 yılZevk açısından 10 üzerinden 7 mi, acı çekme açısından mi acı cekmeyse 7siddetli bir acı değil mi galiba anlayamadım 🙈
Cevap sahibi+1 yılAcı vermiyor.. ilk sadece birden adet sancısı gibi bir şey oluyor sonra zevk
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir zevkki seni o an uçuruyor sanki bu dünyada değilmişçesine
Cevap sahibi+1 yılHayır ben anal orgazm olmuştum aslında, ama vajinal daha zevk veriyor
Soran+1 yılBasında yanma hissi geldiği için devam edip zevk alamayacagimi düşünüp bıraktım şimdi de cesaret edemiyorum 🥲
Kızlar Ne Diyor
1
başta biraz acı hissettim ama sonra hissetmedim çoook az. ne kadar çok ıslandığınla alakalı
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk olacak benim ve nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum acayip kasiliyorum nasıl yonlendirmem gerek bilmiyorum bu konuda kendimi çok yiprattim düşündükçe korku sariyo akışa bırakayım diyorum o kısma gelince her şey başa sariyo napabilirim ya
Soran+1 yılEvet şu mitler yüzünden zaten vücudumuzu tanımaktan hatta dokunmaktan bile korkarak büyüdük aynadan bakarken bile utanıyorum hayır öyle baskıcı bir ailem de yok ama oturup bu konular da konuşulmazdi. Şimdi önümde bilmediğim bir deniz var ve açılmaktan korkuyorum. Denemem oldu ama bir yanma hissiyle karşılaşınca panikle apar topar bitirmek zorunda kaldım oysa daha girmemiş bile 🤦🏻♀️
Soran+1 yılKüçüklüğümde çok idrar yolu enfeksiyonu yaşardım bana o hissi verdirttti çok rahatsız oldum bilmiyorum çok mu büyütüyorum acı varsa da 3 5dk diyorum ama o an olmuyo mantığımı kullanamıyorum ve evliyim nereye kadar uzatirim bu süreci bilmiyorum
- +1 yıl
evet kesinlikle. orta doğuda doğmuş kadınlara (kendim de dahil) üzülüyorum şahsen. 0,5 iq erkekler kendilerine süngerden sabundan 4m yapmaya çalışırken kadınların temel ihtiyacı olan mastürbasyonunu bile engelliyorlar. senin korkun da bunlardan kaynaklı psikolojik. illa partner bekleme bence ilk kendin dene
Soran+1 yılErkekler sungerden sabundan kısmında hiç güleceğim yoktu 😂 ve o kadar haklısın ki ataerkil toplumda bu kadar işte.. Bu yardım konusunu da düşündüm kendim çözmek istedim aslında ve daha yeni yeni zevk noktalarimi keşfediyorum o kadar yabancıyım 😂 ama beceremezsem mecbur bir tedavi sürecine gireceğim istemeyerek. Teşekkür ederim tecrübe ve fikirlerini paylaştığın için 💝
- +1 yıl
Hjhdsjfh seni güldürebildiysem ne mutlu trajikomik bir durumdayız. Bu arada enfeksiyon için geçmiş olsun belki o zamanki travmalardan kaynaklıdır dediğin gibi. Böbrekten ben de çok çektim teki doğuştan yok olan da farklı bir yerde gelişmiş ben de idrar yolu enfeksiyonları geçirirmişim ama aklım ermeyecek kadar küçük olduğum için hatırlamıyorum.
Ne demek, iyi geceler ♥
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim çok incesin, sana da çok geçmiş olsun🙌🏻 sağlıklı ömür dilerim iyi geceler ❣️
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne