Tamamen girmeyip penisin baş Kısmı girse ve boşalmaya yakın çıksa yine tamamen içinde girmesiyle aynı riski mi taşır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı riski taşır korunma şart anlayacağın kardeş hani derler ya binide bir biri de bir aynı şey ikisinde bir kondom işi çözer veya hap kullan kafan rahat olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün hapı kullanmayın falan diyorlar kullansak ne olur işe yaramaz mı
Cevap sahibi+1 yılİle yaramaz diye bir şey yok koskocafirmalar ve ilaç devleri bunlar işe yarar tabiki ama bildiğim kadarı ile eskiden okumuştum nasıl bir hap olduğunu bir ayda yuttuğun doğum kontrol hapını bir seferde yutuyorsun sanırım ve ilşki sonrası belirli bir süre sonra içmen gerekiyor istemeyen durumlarda plansız boşalmalarda kullanılıyor tecavüz sonrası falan veriliyormuş bayanlara diye okudum hep boşalma ve sonrasında hap yutulmuyor bunun kullanma talimatı bir Google’dan iyice derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılgirmese bile temas bile etse risk taşıyabilir belki düşük bir ihtimal ama böyle şeyler olabiliyor👍👍
19 Yorumla
Soran+1 yılHad ya. O zaman sürtünme de aynı şekilde
- +1 yıl
aynen kesinlikle
en güzeli prezervatif ya da doğum kontrol hapları diğer türlü hamilelik riski taşır
tanımadığınız ya da sağlıklı olduğunu düşünmediğiniz kişilerle prezervatif kullanılmadan ilişkiye girmeyin
tkp atarsanız fikir alışverişinde bulunabiliriz
Soran+1 yılYok ikimizinde bizden başka ilişkisi olmadı ama erkek arkadşaım kondom zevk vermiyor ertesi gün hapı kullanalım dedi ama güvenemedim işe yarar mı
- +1 yıl
asla ertesi gün hapı kullanmayın
tabiki korunmasız ilişkiye girdiyseniz bi kereliğine mecbur kullanacaksınız
o hap çok zararlı bir hap
yılda en fazla bir iki sefer kullanılır o da mecbur kalınırsa
detaylı yazabilirim tkp atın
Soran+1 yılBi kere kullansak yeter onu. Nedenini söyleyebilir misin? Bir kere kullansak sadece işe yarar mı ve zararı nedir
- +1 yıl
en son ne zaman korunmasız ilişkiye girdiniz kaç saat önce vb
Soran+1 yılHiç olmadı korunmasız
- +1 yıl
o zaman iyi
asla korumasız ilişkiye girmeyin böylece ertesi günü hapına gerek kalmaz
ya kondom ya da doğum kontrol hapları
doğum kontrol haplarını araştırın
Hepside girse baş kısmıda girse aynı, hatta içine değil vajinaya boşalsa bile risk vardır
10 Yorumla
+1 yılOlur bikere o başıyla durmaz gerisi girer iki zevk suyu bile hamile bırakır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Riskten kastin icine boslamami yoksa zari bozmasimi eger bosalmaksa kafasida girse hamile kalma ihtimalin var ama zarsa biraz tehlikeli o zevkle icine alabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekaret değil mevzu. Tamamen girince yumurtalıklara daha yakın ya başı girince belki ihtimal biraz düşer diye düşündüm ama galiba yanlış
Soran+1 yılDışarı boşaltmakta sıkıntı yok ama önceden gelen sıvıda sperm olıyor ya o da olmaz olmaz bizi bulur güvenemiyorum bu yüzden
Yani içine sprem girmesinde dikkat et zevk alcanmı peki sadece başı girse
14 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz hamilelik riskini düşünüyorum erkek arkadaşım kondom la zevk alınmıyor ertesi gün hapı kullanalım dedi ama ona da güvenemedim pek
Soran+1 yıl:)
İş başında bitiyor zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılEvette tamamen girmesi daha yukarı ya yumurtalıklara yakın sadece başı girerse belki daha az risk olur diye düşündüm
+1 yılTaşır, zevk suyunda sperm olabili.
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşının girmesiyle tamamı belki aynı olmaz diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Spermatozonlar motilite sahibidirler, sizin olası bir akıntınızda motil duruma geçip vajinadan uterusa doğru yol alabilirler. Riske girmemek lazım, küçük de olsa ihtimal bu
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
+1 yıltamamen aynı hiç bir fark yok
10 YorumlaOral ile boşalt daha iyi olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. risk aynıdır
10 Yorumla
+1 yılDaha ufak bir risk olur o zaman
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılElbette aynı
10 Yorumla Riskli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO nasıl iş la kakfkqjclcnka
00 YorumlaTaşır
10 Yorumla
+1 yılbekareti bozabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun bekaret değil. Sperm
- +1 yıl
içine boşalmadığı sürece sorun olmaz
Sorun olmaz.