Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
gncl2
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
gösteriş yapan her kimse şu hayatta bil ki yoktur özgüveni falan o yüzden ben oyumu rahat rahat uzanıp yatmaya oynuyorum çok matah bişey miş gibi her hangi bir başarınla hava atmaktansa ne başarırsan başar şu hayatta onun havasını attığın anda bütün o emek bütün o başarı tamamen anlamsız hale gelir çünkü yaptığınla övünme ihtiyacı hissedecek kadar küçük ve güvensiz bir ruh olduğunu kanıtlar bu seni öven olursa bunu kabul edebilirsin, kendinle gurur da duyabilirsin hakkındır ama caka satar kibirlenirsen o başarının değerini boşa çıkartırsın bugüne kadar kim herhangi bir konuda başarılı ama kibirliyse tanıdığım hepsi er geç hezimete uğradığında (ki uğramalarıda çok normal çünkü kendinle övünen biriysen disiplin eksikliğin de vardır) normalde yıkılacaklarından fazla yıkıldılar hem kendi hem diğerlerinin gözlerinde, kimse her zaman her şey de başarılı olamaz mükemmellik var olmayan bir şeydir. azcık felsefe yaptım ama sözün özü ne başarırsan başar istersen gururlan kendinle ama havasını atma büyüklenme, küçük görünürsün.
Cevap
0Cevap