Sen normalde ilişkimi istiyorsun, yoksa buluşup sevgili olmakmı istiyorsun. İlişki için buluş yap duygularını bastır, sevgili istiyor ilerde evlenmeye sonuçlandırmak istiyorsan, ilişkiye soğuk bakacaksın birbirinizi tanıyıp iyi bir karı koca olup olamayacağınızı gözlemleyip uygun ya da değil ona karar vereceksin. Adamın takintısida varmış onlarda iyi etüt edip kendini emniyete al derim
09 Yorumla
Soran+1 yılTakıntısı derken? 🤔
Soran+1 yılAyrılmış 3,4 ay olmuş.
Soran+1 yılYa cesaret edemiyorum bi türlü mesaj atmaya
Soran+1 yılMerhaba nasılsın yazdım ona, iyim sen nasılsın dedi, daha tık yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulancak seks yaptıktan sonra ne hisseteceğine göre anlarsın
00 Yorumla
+1 yılbaşka hoşlanabileceğin insanlarla konuş, ayrımını o zaman anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hoşlanıyorsun azulasaydın nefsin çoktan onun yatağına girmek isterdi kontrolü kaybederdin
081 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama buluşamıyoruz, bi iletişim kuramadık. Aslında korkuyorum ya buluşur sevgili olursak ve ben dayananazsam diye
Cevap sahibi+1 yılOnunla tam ne olsun istiyorsun ki kanka sevgili olmadan duygusal bağ olmadan bir şey yaşamak mı istiyorsun tam olarak korktuğun buluştuk tan sonraki mesafeleri demi hesap ediyorsun
Soran+1 yılKafam çorba gibi.. Duygusallık istiyorum, ama arzuluyorum da.. Bi cesaret edip merhaba yazamıyorum itiraf edemiyorum hoşlandığımı
Cevap sahibi+1 yılSöyle ne kaybedersin kasma boş ver dilediğin gibi hareket et ilerleyen zaman da kaybettiği ne pişman olursun çabuk olmakda fayda vardır Bazen
Soran+1 yılÇok haklısın ama şu saçma kaygılarımı, korkularımı aşamıyorum... Şimdi yazsam saçma olur mu geç oldu saat dimi
Cevap sahibi+1 yılSana sempatisi varsa hiç bir Zaman dilimi ona saçma gelmez onu rahatsız etmez aksine daha mutlu eder ama sana karşı hisleri varsa tabi korkuları anlamadım tam olarak ama var bir çekindiğin demekki biliyorum
Soran+1 yılYani kısa zaman önce bi ilişkisi bitmiş, aklı ondaysa, ya beni harcarsa onu unutmak için.. Vs. (tanımak istiyor beni ben geri çekiliyorum)
Cevap sahibi+1 yılAnladım yara bandı olmak istemiyorsun ciddi bir ilişki istiyorsun ama ne yaparsan yap mükemmel kavramı yok illa olumsuzluk yaşayacaksın seni hayatında her zaman üzen insan elbet olacak bundan kaçış yok duygularım basılsın düşüncelerim yatışsın diyorsan üçe beşe bakma bende senin gibi dedim daha önce sonra bir baktım mükemmel diye bir şey yok oluruna bırakıp her anın tadına baktım
Soran+1 yılO kadar haklısın ki.. Derin yaşıyorum duyguları o yüzden yıpranıp üzülüyorum ve kaçırıyorum hep
Cevap sahibi+1 yılÇok duygusallık kaybettirir acı çektirir sana aklına şunu koysan hiç acı çekmesin her insandan yanlış beklemek zorundasın bu gerçeği hep beyninde bir köşede yaşat ben öyle yapıyorum hiç hayel kırıklığı üzüntü yaşamıyorum böylelikle kafam rahat
Soran+1 yılVe olmayacak, gözüyle bakıp çok ümitlenmemek dimi🙄
Cevap sahibi+1 yılAynen çok doğru boş ver salla olduğu kadar olmadığı da kader der geç yarın konuşuruz iyi geceler 🙏
Soran+1 yılSenin fikrini alabilir miyim bir erkek olarak?
Dün gece ona merhaba nasılsın diye yazdım. Merhaba iyiyim sen nasılsın dedi, daha ne ben bişi yazdım ne de o yazdı başka bir şey 🤔🤷♀️ niye sustu sence
Cevap sahibi+1 yılSenden beklemiş olabilir bir adım muhabbet falan
Cevap sahibi+1 yılSeni benimsiyor olsa gerçekten yazardı
Soran+1 yılDimi ben de öyle hissettim 🙄😒 illa bir adım atardı
Soran+1 yılNapıyım sence.. Daha bişey yazsam mı saçma olur mu, yoksa engelleyip bu kitabı kapatsam mı
Cevap sahibi+1 yılKısa yoldan düşün sen istiyorsun olsun diyorsun hissiyatların ona ulaşmak için ihtimaler değerlendirip türlü eylemlere Giriyorsun ama onda tık yok
Cevap sahibi+1 yılYani senin az birazda olsa ona mucedele veriyorsun vermekde istiyorsun mücadele ama o hiç mucedele veriyormu sana biz olalım diye bir düşün bunu
Soran+1 yılBaşta çok ısrar etti. Konuşalım tanışalım diye. Beni niye sordun dedi. Ben de hiç öylesine bi gereğim yok demiştimm. Şimdi de susuyo o
Cevap sahibi+1 yılBeni niye sordun mu dedi 😄bu nasıl bir tabir ilginç
Cevap sahibi+1 yılDilediği yap seçimlerde senin hayat yaşantı da senin tek bir şey söyleyim sana eğer içinden gelmiyorsa onun boşuna kürek çekme içinde varsa sana yeri bu seni anlamalı kılar değer ama içinde yoksa zorla kendini sevdirmenin anlamı Yok
Soran+1 yılEvet beni niye sordun arkadaşıma dedi.. Ne istiyorsun beni araştırma amacın ne diye sordu. Benimde gururum tuttu öyle sorunca. Hiç dedim.. Şimdi de sadece iyiyim sen nasılsın dedi ve dün geceden beri hiç tık yok. Bende bişi yazamadım kitlendim. Ondan bekledim adım
Cevap sahibi+1 yılDalamış seni beni araştırma falan demiş ziktirrrrrrrrr çek kaldır ma tosunu onca ağır atıflar dan sonra ondan güzel şeyler beklemek aptallık olur Kendine saygın varsa iyi bir düşün derim
Soran+1 yılAma rahatsız olmuş gibi sormadı, olmadım da dedi.
aksine gel tanışalım niyetini açıkca söyle dedi. Ben gurur yaptım öylesine sordum, araştırdım dedim. Sanırım ona bozuldu.
Cevap sahibi+1 yılAnladım öylesine dediğin de alınganlık yapmış olabilir evet bu durum ister istemez sana karşı soğuk olabilir o yüzden istemsiz yazdı demek ki
Cevap sahibi+1 yılİki taraf da adım bekliyor ne yapacaksınız siz böyle bekleye bekleye 😄
Soran+1 yılBugün buluşur o. Bem korkuyorum kaygılıyım.. Nasıl gidiyor falan diye devam ettirseydim belki sohbet açılırdı. Niye yazdı bu şimdi bana. Hayır dedikten sonra diye bekledi sanırım. Bilmem yanlış mı düşünüyorum
Soran+1 yılBekleyecek yaş ömür kalmadı da 40 oluyoruz ikimizde 🙄😅 offf gene yazsam bu gece
Diyecek maymun etti beni. Taksit taksit yazıyo 🤣🤣 napıyım be senceeeee? 🤔
Cevap sahibi+1 yılKangiren olacaksız kasmayın da 😄bilemedim siz bu beklemeler le işiniz zor 😂
Cevap sahibi+1 yılTakip atsana bana bi
Soran+1 yılYa ben kadınım. Adım attım ışık yaktım işte. Niye sustu ki? 🤔 Şu erkek gururundan nefret ediyorum ama bennn😒 cesaretsizim dedim korkuyorum dedim ona.. Cesaretlendirseydi yaaa
Soran+1 yılÜzgünüm, kimseyi takip etmiyorum. Kabulde etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın işte senin gibi düşünebilseydi çoktan kavuşmuş olurdunuz düşünemiyorki ama işte tek bir seçenek kalıyor oda sen
Soran+1 yılSen derken yani? 🤔
Cevap sahibi+1 yılSorun yok ordan anlatacaktım detaylı şekil de
Cevap sahibi+1 yılsen derken senin açılman yani
Soran+1 yıl🙄🙄🙄🙄 Offff
Cevap sahibi+1 yılYapcak bir şey yok seven katlanır 😄
Soran+1 yılSence ne yazmalıyım. Dün gece sadece merhaba nasılsınız yazdım. Şimdi nr yazsam ki..
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar yaz rahatsız etmiyorum umarım neler yapıyorsun yaz gir muhabbet e
Soran+1 yılHer gün bi cümle, taksit taksit bu ne saçma bi kız demez mi ki😒
Soran+1 yılŞöyle desem itici olur mu " sanırım sohbet etmek istemiyorsunuz benimle, rahatsız ettim galiba? 🤔
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet açılir merak etme demez
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılYargılamak, laf sokmak soğutur dimi yaa😒
Cevap sahibi+1 yılTabiki soğutur
Soran+1 yılAmaaannn bee offf.. Yemin ediyorum safiii gurur haa.. Yazdık da, dalsana muhabbete dimi ama
Soran+1 yılNasıl bi hale geldiysek kızlar koşar olmuş erkeğin peşinden 😏😒😒😒
Cevap sahibi+1 yılE seviyorsun koşmak istiyosun gönlüne söz geçirmiyorsun
Soran+1 yılDün gece yazdım ona, biraz geçti saat ama, 1 buçuk gibi, nasıl gidiyor hayat, rahatsız etmiyorum umarım diye bugün öğlene doğru iyi gidiyor. Estağfurullah. Yazmış.. Senin nasıl gidiyor falan hiç bişi yok 😒
Soran+1 yılKızgın mı yoksa, gurur mu yapıyo yoksa begenmedim i beni? 🤔
Cevap sahibi+1 yılİyi falan yazıp neler yapıyorsun falan devam etseydiniz
Soran+1 yılBen sordum işte sadece cvp verdi. Bana sormadı ki mal bişi
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılSon lafın doğru
Cevap sahibi+1 yılMalsa yol ver yorulma boş ver
Soran+1 yılDaha napıyım dimi. İki gündür yazıyorum konuşmak istiyorum. Ondan adım yok
Cevap sahibi+1 yılSen yapacağı n herşeyi yaptın
Soran+1 yılDaha napıyım dimi. Şimdi yazdım yine, bana kızgın mısın diye hayır dedi. Konuşmak istemiyorsun benimle sanırım dedim. Hayır sadece yorgunum uykum var dedi. Bu ne şimdi? Yalvaran tanıt kendini konuşalım diyen adama nolmuş? Çözemiyorum ben bu erkekleri yaaa
Soran+1 yılBeni reddetti 🙄😞
Cevap sahibi+1 yılNeden acaba
Cevap sahibi+1 yılYazmamasından belliy di zeten
Soran+1 yılAlay ediyo. Ayrıldık kimse yok gel tanışalım diye yazdı. Hatta günler sonra bile.. Açıkladım kendimi kimliğimi. Şimdide hayatım da biri var kusura bakma diyo.. Hâlbuki yazışmalar üstte duruyo 🙄🤔
Soran+1 yılAlay etti
Cevap sahibi+1 yılAnladım boş ver olmadığı na sevin o mal la olmamış zeten
Soran+1 yılGengesiz miş.. Ümit verip dalga geçiyor resmen.. Çözemedim ben
Cevap sahibi+1 yılAynen dengesizlik var ne yaptı ği tavrı değişik sıkıntı kafadan galiba
Soran+1 yılNe yalan söyleyeyim kırıldım
Cevap sahibi+1 yılSalla gitsin sana erkekmi yok daha hayırlısı çıkar karşına sıkma canını
Soran+1 yılNe zaman baba mezara girince mi 🤣
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin bir şey olmaz daha uzun bir hayat var önün de 😄😊sen birde bu adama evlilik mi düşünüyor dun yoksa
Soran+1 yılHe valla 🤣mal benim bence.. Alay edilmeye müsade ettim. Boş hayal işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme yanlış insana rastladın
Soran+1 yılBilmiyorum bu doğru insan nerde
Cevap sahibi+1 yılAslında bir kaç istisna var sende inşallah denk gelirsin hakkında hayırlısı
Soran+1 yılİstisna derken
Cevap sahibi+1 yılYani düzgün gönlünce biri çıkar elbet yaşın gelmiş senin hemen tanışıp evlenenmen gerek yani sevgili işleri sana uymaz sanırım
Soran+1 yılYaşlısın diyosun ha 😆 özele gelsene. Ordan yazayım İyi bi arkadaşsın. Teşekkür ederim tesellin için buarada
Cevap sahibi+1 yılYaşlısın demiyorum yanlış anlıyorsun neyse özelde anlatayım ne demek istediğimi 😄
Cevap sahibi+1 yılGelmedin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal su an bi yokluktasin canım
02 Yorumla
Soran+1 yılYoklukta olsam her erkeği ister canım sanırım dimi? 🤔
- +1 yıl
Alakasi yok reel mi sanal da aslan kılığına girmiş çakal mi 😅😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal en doğal hakkin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan sevdigini arzular
00 Yorumla
+1 yılBence çok şehvetli bir hatunsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılIkisi birden olamaz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogal aşko bu aralar bende erkekleri arzuluyorum ya :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal ve güzel bir şey.
00 Yorumla Normal
30 Yorumla
+1 yılNormal tabi
20 Yorumla
+1 yılOkb tanısı
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh artık 😂😂😂
Normal
00 YorumlaNormal değil
00 YorumlaNormal tabi ki
00 YorumlaNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Gayet normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsendeki düzüşme arzusu bence...
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne hissediyor
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar