Ve neden?
Bir kadında en seksi bulduğunuz yer ve davranış?
Bir kadında en seksi bulduğunuz yer ve davranış?
göğüs ve kalça diycem.
davranış olarakta şimdi burada bakışları falan derler de ben aksine flörtöz bir kız değil yavru kedi gibi sırnaşık ve sevimli ama bir o kadar da uysal ve utangaç ama itaatkar bi kızı daha seksi bulurum öteki bana bi hayat kadını ile berabermişim gibi hissettirir ama burada sahiplenme duyguma ve dominant tarafıma hitap eder öteki türlü flörtöz ve şehvetli kadın gözüme sadece iş gibi gözüküyor hissettiğim tek duyguda cezalandırma.
Bence kalça çok seksi ama bende de şans yok işte. Ben; kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, esmer, büyük penisli, geniş omuzlu, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım; hayatımda kimse olmayacak.
Bence bir kadın bakışları ile erkeği baştan çıkarabilir. Bir de giyim tarzı ile bunu başarabilir. Onun için bakışları ile bir kadın seksi olabilir. Onun dışında her türlü davranışı, hal hareketi her kadını seksi yapabilir.

Tight Gap denilen yer çok seksi geliyor bana 😈
Cevap
49Cevap
Kalçalar
Çirkefliği. Bir kadını seksi yapan bir detaydır bence. Tabi dozu kaçırmamak lazım
Hırçın olması mı demek istedin?
Şöyle yani:istediğini hemen vermemeli, seni uğraştırmalı, her istediğini yapmayıp istenilen olmalı.
He bu kafa da ilginç geliyor biri vardı mesela koştu arkamdan 3 ay şimdi gel diyorum bariz düşünüyor eşşek herif
kadında gögüsler ilgimi çok çekiyor hemde çok, bence en seksi yer orası,
Davranış elbette cilve lakin boyun en önemli faktör diyebilirim
Kadinin seksi yeri fizigine gore değişir. Kiminin kalcasidir kiminin gogusleridir. Kiminin bel çukurudur kiminin yuzudur kiminin bakişlaridir.
?
Kisacasi kadindaki fizige gore değişir..
bir kadının tüm fiziği birbiriyle uyum içerisinde mükemmel olur ve bazen o sınırları kaldıran en mükemmel şeydir
Sırt bölgesi nedeni beni tahrik ediyor çıplak gördüğümde sırtını öptüğümde aldığı zevk bende şu düşünceyi uyandırıyor kadının en seksi yeri sırtı olmalı diyorum kendime
Sırtı bana en Seksi gelen yeridir. Klişeler bana göre değil
En Seksi yeri kalcalari en Seksi haraket dudagini isirip arzulu bakislari
Ayaklar kalça göğüs bacak kol dudak 😂
Şu an yazdığını okurken bi düşündüm de saydıklarının hepsi güzel bende mütevazi olamayacağım 😅 bi burnumu beğenmem çok olmamakla birlikte büyük findik kadar değil 🤭
Ama senin yaptığın merhametsizlik merakda bırakıyorsun adamı 😂 burun önemli değil ya ayaklar nasıl ayaklar 😂😂😂
Güzel 😅🙈 de ayak ne alaka yahu
Merak etimmmmmmm 😞
Ama bu vicdansizlik fal baksam ,🙄
Kalça göğüs. Davranış olarak kıskançlık tribi
Göğüs ve kalçalar bazılarında dudaklar
Ya ben göte bitiyorum başka hiç biyere bakmam bizim dükkana gelenlerin hep hotune odaklanırım
İncecik gel ve dolgun kalça ikilisi
Kucuk memeleri
Niye seninki de mi küçük 😅🙈
He benimkide kucuk sana nasil lazim😀
😀😀👅
yüzüdür
birde teni
Beyaz ten?
görmeden söylenmez
Ayaklar
Bu tuhaf geliyor 🤔
kadın tek bir yerden ibaret değildir
Yani?
Kalçası bence
bence göğüsler ve dudağını ısırması
Her yeriii... sevidmesini bilen adam icin..😇👍
O güzel sesi, nefesi ve teni..
Boy pos kalça göğüs, güzel bakış
Genelleme yapmak doğru olmaz.
Bacaklar, kalça ve yüz
Düz vajina
O nasıl oluyor be
Uzakları olmayan çizgi halinde
Göğüs derim
80 D 🤭🤫
Ve ben buna bir ara üzülüyordum 😅
Yaşıtların pamuk koyarken sütyene seninki kocamandır, koşamazsın rahat rahat dalga geçerler, spor sutyeni kullanamazsın voleybol vs oynarken rahat edemezsin hamile kalınca daha da büyür mü dersin sarkar mi acaba dersin vs
Seksi görüldüğümün bunun eşimi memnun edeceğinin insanların bunlara sahip olmak için paralar döktüğünün bebeğimi rahatça besleyebileceğimin güzel görüldüğümün farkındayım çevremde de abaza ergen tipler yok artık 😅
Kalçası
Yüzü ve göğüsleri
Kalçasi
Bel kalca gogus
Gögüslerrrrrr
Kalça
Kalçası
Ayaklar
İlginç
Tabii her kadinda degil
Gülüşünü sevmezsem gerisini sevemem.
Göğüsleri ama büyükse
Sence nere
Zekası bir erkekte çok önemli benim için bir de uzun boy güç kuvvet
Bu konulardan anlıyorsanız benim de size sormak istediğim şeyler var nasıl ulaşırım
Bakışları
Dudakları.
Yüzü
Dudakları
Göğüsleri ve poposu
göğüs kalça
Poposuu 🙂
Gosleroli
iç bacak arası
Kalca ve dudaklar
Bacakları ve boynu
Dudakları ve gözleri