18 yaşındayım ve 2 aylık bir uzak mesafe ilişkim var… Cinsellik istiyorum ama korkuyorum çünkü bağlanan birim ve cinsellik yaşadıktan sonra bağlanırsam ve terk edilirsem diye korkuyorum. Ne yapmam lazım? Konusunu açtık, hayalini kurduk sonra da istemiyorum dedim tamam dedi. Evlenince istiyorum ama bilsem ki beni bırakmayacak yaşardım. Şimdi ne yapmam lazım? İhtiyacımı nasıl karşılıycam onu çok istiyorum o da beni istiyor ama korkuyorum ben.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın henüz çok küçük daha sonrasında %90 çok pişman olacağın şeyler yaşayabilirsin ki bu seni psikolojik olarak çok yorar zamanını beklemen senin için daha iyi olur 😊✋
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar kendini yemek yerine evlenmeyi beklesen be güzelim? Bağlanabilirsin, korunsan da hamile kalabilirsin, ayrılsan ona buna anlatma ihtimali var, seni hazırlamadan sexe geçip de canını yakma ihtimali var. Öte yandan da zina büyük günah. Bu kadar aciliyeti yok bu işin, evlenmeyi bekle sonra rahat bir kafayla yaparsınız.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet kuzu mastürbasyon yapıyorum ama aile evinde de pek duş alamıyorum çok kötü yani hemen hesap soruyorlar. Sabretmem lazım biliyorum ama ne bileyim ya
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum ama sonra daha çok pişman olacaksın, tut kendini ❤
Soran+1 yılTamam kuzu teşekkür ederim ☺️
+1 yılKendi kendine mastürbasyon yaparak rahatlatabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama aile evindeyim her dk duş alamıyorum
- +1 yıl
Dus alacağin zamnlari kovalayacaksin... yapacak baska birsey yok gibi horunuyor sizin için
- +1 yıl
Teşekuurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu nasil bi kafa ya. Knk millette bosanmak icin evlenmiyor, bosanacaklarini bilseler zaten en bastan evlenmezler yani bu artik senin elinde olan bir sey senin kararin. Dinine gore zaten gunah helal olmadigi surece, sonra gelip buraya aglama yani cok oluyor cunku boyleleri yok beni birakti terk etti ben napicam simdi ailem beni oldurur kim ister beni simdi vs vs...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan korkuyorum bakirelişimi bozmadan yaşamak istiyorum ama bağlanırım ve beni bırakır diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılee orasini sen bilecen artik knk...
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPismanlik duygusu ve bu korku varsa guveni vermiyorsa kesinlikle yapma bu konuda kalbinle degil aklinla dusun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabret okadar dayandın 18 kdr bırazdaha daayan cokmu istıyorsun
10 Yorumla
+1 yılMesafeler nasıl arada? Bu arzuyla zaten evliliği bekleyemezsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBağlanırsan acı çekersin
10 Yorumla
+1 yılyap da ebeninkini gör sonraki hayatında
10 Yorumla
+1 yılyapmaa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstersen burada konuşabiliriz sanal yapalım
00 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydası yok
00 YorumlaSanal bir şey olmax
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanal seks yapacaksın