Özel matematik öğretmenimi nasıl etkilerim ve baştan çıkarabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim hiç öyle dertlerim olmuyor ya. Bir kızı gözüme kestirdiğimde beden dili zaten benden hoşlanıp hoşlanmadığını belli ediyor. Baktım hoşlanıyorsa direk yürüyorum koşar adım 😁😁
her kız düşüncelerini dışarı vurmak istemez
Beden dili hiçbir şeyi gizlemez hayatım. Aklında üstüne bin örtü örtsen de beden dilin açık verir. Daha bir kere yanıldığını görmedim.
beden dilimle de utangaç bir tavrım var
Yok, onun beden dili ipucu verir anlamında dedim. Hal ve hareketlerimden hemen anlaşılır.
ha anladım
Sıcak, ilgili, güler yüzlü, içten, samimi, doğal, yakın, temaslı ve cilveli davranmalısın!!!
cilveli :)
cilve
ad
1.
(genellikle kadın için) hoşa gitmek, erkeğe hoş görünmek için yapılan davranışlar, kırıtma.
2.
(kadın için) hoşa gidecek davranışlarda bulunmak, nazlanmak.
açıklayıcı hmm iyimiş
Google amcaya sorarsın bilemediklerini
Parfüm etkilidir, giyimini değiştir, temas kurmaya çalış
birazcık çekiniyorum ya terslerse
Hayır terslemez, gidişata göre bunu sen belirleyeceksin
hmm peki ona iltifat etsem nasıl olur
İltifat etsen anlar, çünkü ders ile bunun ne alakası var diyebilir, önce samimi olman lazım
samimiyiz aslında 4 aydır gidiyorum, mezuna kaldım yaz boyunca yine gideceğim
Mizacı nasıl hocanın? İltifat edebilirsin yerine göre, ve ona güvendiğini, sana güvenmesi gerektiğini göster, bu en önemli şey bence
iyi yani, bazen ciddi oluyor çok ödev veriyor falan yapmayınca kızıyor mesela ama eğlenceli geçiyor dersler
Orası ayrı, konu ders olunca normal. Belki de verdiği eğitimi hakkıyla yerine getirmek ve karşılık görmesini istiyordur. İşte eğlence anlarında biraz daha yakinlasabilirsin.
evet verimli ders vermeye çalışıyor ama nasıl samimi olayım ne yapayım
Espri, eğlence kat, tatlı dille yorumla vs. Temas önemli bunu da yap
elini mi tutayım
Hayır bacak bacağa sürt mesela
uuu ama hem arzularken hem de çekiniyorum büyük ihtimal utanırım
Fark ettirmeden yap, mesela bir şey sor eğil ve temas et, ya da onun önünde de eğilebilirsin, yanlışlıkla oldu izlenimi bırak
hmm kalem falan düşürüp ona sürtünebilirim
Evet basit ama işe yarar, anlamaz bile
Hatta ilerletip penisine bile dokunabilirsin, buna karşı koyamaz, hemen değil tâbi, yavaş yavaş
ona dokunmanın bahanesi olamaz bence ya da kalkarken masaya kafam çarpsam oradan tutunsam çok yapmacık olur anlar canım gibi kalırım ben de
canım değil m. all gibi*
Bunlar çok yapmacık, zaten bir erkeği baştan çıkarmak öyle zor değil, temas bile yeterli, hafif sürtmekten bahsediyorum, galiba hocada bir şey var yoksa normalde kendisi teklif etmişti bile
öğretmen sonuçta
Daha iyi ya, kendine güveni de artmış olurdu, önce güven vermelisin, mesela derdin sıkıntıni paylaş veya flört işlerinden bahsederek konuyu sekse dahi getirebilirsin
o konularda hiç konuşmadık hep ders okul falan
İşte konuyu açman lazım, şimdi o seni tecrübesiz görüyordur, güvenmiyor doğal olarak. Bunu yapabilene hiçbir erkek hayır demez, isteği geldiyse kolay kolay vazgeçmez
ben asla ona düşüncelerimi belli etmedim belki ondan hoşlandığımı düşünebilir gözünün içine çok baktığımdan ama bu yanımı belli etmedim ve tecrübesiz sanabilir haklısın
Gözünün içine bakıp bir şey yapmazsan çocuk gibi düşünebilir, bide utangaç bakma şehvetli bak, tâbi belli etme bunu. Başıma dert almiyim diye düşündürme. Mesaj atma imkanın varsa bir şeyler daha söyleyebilirim buradan uzun oldu, istemezsen de sorun yok ama bu dediklerimi yap, hatta o da anlamıştır belki de emin değildir.
yok anlamaz hep masum baktım anlamadığına eminim
O zaman bir seviye ileriye taşıma zamanı gelmiş, yapanların nasıl yaptığını düşündün mü hiç, biraz da risk alıyorlar çünkü. Çocuk gibi görmesin yoksa tâbi bir şey yapmaz
geldi de geçiyor zamanı
Gerisi sende 😉
:)
Dersi evinizdemi veeiyorr pekioykeyse ic camasirini cikart qt gorecegi biyere ve tyvalete gitt sonrasii guzel olur
hayır hayır ben onun evine gidiyorum
Himmm olmadi o halde
evet
Ic camasirin azdirirdi kesinn dedihim gibi olsaa ve gorse alir koklardi
kokusu hoşuna mı gider ki
Giderdi benceee kesin alirdi herdenn denerdi zaten direk kalkardi peniai
niye bu kadar etkiler ki? iç çamaşırımda beyaz akıntı oluyor ve kokusu oluyor, bu mu hoşuna gider yani?
Vajinanin kokusuu dogal olaraak his zaten
illginç
özel derste mini giy altında bişi olmasın hiç film izlemedin mi
ama karşı komşusu falan görür
karşı komşusu sizi mi gözetliyor
çok kez kapıda karşılaşıyorum
bu aralar çok mu azgınsın vede bakiremisin
evet ve bakireyim aslında hocayı arzuluyorum daha çok
bence sen oral yapmayı seven birisini bul
canım onu istiyor ama her hafta cumartesi olsun diye bekliyorum
sen sanırım onun sana mükemmel bir oral yapmasını çok istiyorsun ve belki onu gizlilik için güvenli bulmandan kaynaklı seni yalayarak orgazma ulaştıracak belki yalayan dile değdirmek istediğin yerlerini severek yalarken zevk suyunun yalayan dile akışını sana izletecek birisi olsa onu arzulamaktan vazgeçerdin
yaşın kaç
18im yani sadece arzulamak değil biraz da hoşlanıyorum
sen yanında bir erkek olunca vede yalnızsanız sanırım aklından deli şeyler geçirip ıslanan bir kızsın senin hoşlanmana sebep olan bu
hayır başkasına böyle olmuyor
başka bir erkekle yanyana yalnız kaldın mı sürekli
evet
belkide seni yakın teması etkiliyordur ama senin bir an önce sevişmen şart belki o belki bir başkası ıslanan dudaklara oral
hmm
hmm? çekici geliyor değil mi bu
sanırım vede olgun bir erkeğin seni ve istediğin her yeri yalaması
sadece o
pekii
fiziksel olarak ön planda neye sahipsen oradan yürüyeceksin
konuşma ve ses tonu etkilemez mi
bir yere kadar o. Dişiliğini kullanman lazım
ahhaah
yok mu memen kıçın falan büyüklük olarak cezbedici düzeyde?
zayıfım ama kalçam var biraz
bilemedim yani en azından önünde böyle domalma falan yapabilirsin istemsiz altında tayt olmalı içinde ya iç çamasırsız ya da slip tarzında bir şey
Dekolte giyin bol bol frikik ver
frikikten kastın ne
Her şeyi buradan yazamam... gizlisin...
çok kapalı konuşuyorsun
Sen de gizlisin zaten burada
evet
Kadın olman yeterli biraz da dekolteli giyinmen 😂
abaza bi tipe benzemio
Eşcinsel olmayan her erkek abazadir lütfen
hahahha
Oyuzden işin epey kolay 😂
bilmem belki kardeşi gibi görüyor
Kaç yaş var aranızda
6
Çok ta bir şey yokmuş her türlü ayarlarsin bence
hıhı tabiii
Senin fantezinmi var yoksa yakışıklı felan mi
yakışıklı tabii kız öğrencileri yürüyordur nett
Kaç yaşındasın?
Ve öğretmenin kaç yaşında?
18-24
Henüz ikinizde gençsiniz evli mi öğretmenin?
evli olsa neden ugrasayim
Neden evli erkeklere takılan yok mu hiç?
evli olsa karısı evde olur rahat olamam
Sen çok ince düşünüyorsun sonuçta günümüzde bayanların da bir çoğu çalışıyor ve gün boyu dışarda olmak zorunda olabiliyor 😉
hayir öyle bile olsa rahat olmam disarda falan olsa da
Bilemiyorum bazen de daha heyecanlı 🤣🤣
çok mu beğeniyporsun :D
spor yapıyor ve matematik öğretmeni daha ne olsun
öncelikle mini etek giymelisin. sonra da güzel bir parfüm ayarlamalısın. üzerindeki kıyafette dekolteli olmalı. sonrası adamın nefsine kalmış :D
ya ama anlar öyle sanki bu halin ne der mi acaba diye düşünüyorum ama şaşırır da ne bilim
soruyu beğen
beğendim