Zamanında adını bile duymak istemediğim bir kişi ile ilişkim oldum. İlkimdi. Onu çok sevmiştim ama o beni aldattı. Uzun süre sevgilim olmadı. Şuanki sevgilim ile çok güzel bir ilişkim var. Çok iyi kalpli biri. Hep benim mutlu olmamı istiyor. Keşke zamanında ilkim o olsaymış dedim. Bunu sevgilime söyleyince önemli olan ilk değil kalıcı olmaktır dedi...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak bu adam ile iyi geçin böyle adamı bulamazsın kardeş harbi beğendim bu lafını umarım mutlu olursunu bana böyle bir laf etmesinden dolayı pozitif bir rüzgar estirdi geçmişi önemsemeyen bu adam az bulunur bu devirde sana bir abi nasihatı tabi kabul edersen zaten adını bile duymak istemiyormuşsun o adam hakkında şimdiki sevgilin ile hiç bir konu konuşma yapma şaka yollu bile olsa bir şey bir anı gibi bir şey konuşma neden abi dersen benim eşimin geçmişinde beraberliği olmuş bana inanılmaz dürüst olmuş bir kadın eşim herşeyini biliyorum zorla söyletmedim kendi açıkladı yıllar önce aklımda soru işareti kalmasın diye ama ilk zamanlar özelinizde bana anlattı biraz etkilendim ben sonradan biraz geçmiş merak hastalığı oldu bende çok özelden bahsedince biz erkekler kötü hissederiz geçmiş konusu açılınca sakın sen geçmişten bahsetme ki kafanız rahat olsun geçmişi merak edecek bir adam değil sevgilin zaten sanırım zaten mutluluklar dikerim size
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylemiş. Bir kadının ilk erkeği olmayı çok önemsemiyorum, hatta hiç önemsemiyorum. Kadın benim için bir delikten ibaret değil ki, ilk benim girmem önemli olsun. Geçmişi düşünme, sana bekaretle değil, sen olduğun için değer veren biri var, ona sarıl, ona tutun...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılIlkler kalici olmasaydi birincisi akla gelmezdi ikincisi keske suanki seysimle yasasaydim denmezdi bu da ilkin hem kalici hem onemli oldugu anlamina gelir konu kapanmistir ustune konusanin agzina carparim he ayrica insan bir sey yasamasa bile ilk hoslandigi kisiyi hatirliyor istisnasiz boyle ozel bolgelerin dahil oldugu binbir turlu seyin ozellikle tehlikeli bir duygu olan sehvetin dahil oldugu bir eylemi mi hatirlamayacak bir de
01 Yorumla- +1 yıl
Son olarak artik sevgilinin demek istedigi seyi anlamamissin onemli olan kalici olmak derken kastettigi sey onunla cinsellik yasadiginda ileride belki de olene kadar hep aklinda o igrenc duygularin hislerin beyninde kalici olmasini kastetmis yani ileride baska biriyle evlenirsen senle yasadiklarimizi ararsin kocani da aldatirsin doymayip beni arayacagin icin demek istemis bu kadin canlisini kendine baglamak icin one surulen efektif bir yontem ama kendinin kalici olacagi ne belliymis bak orasi da ayri bi konu
Evet doğru kişiyi bulmuşsun
00 YorumlaEvet önemli olan bu. Herkesin hataları var sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sordun bunu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026