Merak ediyorum yani evlenenlerin çoğu ve onların çevresindekiler evliliğin cinselliği bitirdiğini veya monotonlaştırdığını söylüyor. O zaman neden evleniyorlar ki?Ya evlilerin çoğu yalan söylüyor ya da gerçekten kimse cinselliğe önem vermiyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? #GoneMan
Evlenince cinsel hayat monotonlaşıyorsa neden evleniyorlar?
İnsanlar sevmeyi de sevişmeyi bilmiyorlar çünkü.. İleri yaşlara kadar evlenmeyen kişiler evliliği ileride bana bakacak birisi olsun diye yapıyor, bir çocuğum olsun bir bardak su versin... Sevgiliyken birlikte yaşayanlarda monotonluk olmuyor, 5 yılda yaşansa olmuyor yani monotonlaşmıyor hiçbir şey. Evlilik denince kadın erkek fark etmeksizin sorumluluk alma korkusuyla aşkı meşki unutuyorlar. Sanki sadece ev arkadaşılar.. Ev işlerini içlerinden gelerek ya da yaşadigim alan temiz olsun diye yapmıyorlar. Öyle olmak zorunda diye yapıyorlar yani görev.. Sevişmeyi kadınlar, erkeğine karşı yapılacak bir görev olarak görüyor. "Erkegine kadınlık yapmak" adlı bir soru olarak soruluyor da hatta bu.. Ekonomi, çoluk çocuk, ev işleri, aileler... Evlenen kişi aşkını doyasıya yaşayamıyor. Yoksa evliliğin aşkı öldürdüğü falan fasa fiso, yok öyle bişey.. İnsanlar saygıyı ve özsaygıyı yitiriyor. Kendine saygısı olmayan bir insana karsı taraf neden saygı duysun ki.. Kadının görev olarak gördüğü sevisme erkegi kadindan sogutuyor. Artık erkek kadınla sevişmeyi istemiyor. Dışarıdaki özgürlük onu cezbediyor, cunku evdeki sorumluluk agir geliyor artik.. Bi heyecan istiyor, kendini genç hissetmek bi renk istiyor. Böyle herşeyi sorun eden ve görev olarak gören herkesten nefret ediyorum, gerçdkten insanı soğutuyorlar. Bir evlilik hevesimiz vardı, onun da icine ettiler.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden bende sınırsız bir cinsellik hayali kurarak evlenmeyi düşününce çok heyecanlanırdım ve evlenmek istiyordum ama, kadınlar genel itibariyle evlilikten ev arkadaşlığı bekliyor. Birde hep bir sınır, kutsallaşma, rahip ve rahibelik olmalıymış gibi çok acayip durumlar var. Birde tabi resmi açıdan kadınların ömür boyu nafakaya bağlanması derken evlilik evrenden ırak diyorum.
1-hayat cinsellik değil çünkü bunlarda lise/üniversiteli ergenler değil evlilik eğlence kahakaha tutku seks gökkuşakları ve peri masalları değil iş güç sorumluluk varsa çoluk çocuğun derdi e geçen yıllar ve bedenin yaşlanması derken cinsellik dediğin şey o kadar mühim olmuyo hani gerçek hayat diye bişey var ya. 2-sizi kim hayat heyecan aksiyon ve şehvet dir diye kandırdı bilmiyorum ama alın size acı gerçekler GERÇEK HAYAT MONOTON BİR ŞEYDİR ne sanıyosunuz her gün macera, aksiyon, romantizm, komedi ve erotizm ile mi geçecek? öyle bir hayali olan kişi zaten evlenmesin ne kadın ne erkek sonra da gelip forumlarda veya burada ötmesin monotonlaştık, renksizleşti, soğudum diye gerçeklik böyle bişey mevzu hep aynı insan olması değil hayatın özünde renksiz bir şey olması
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
monotanlaşmasını isteyerek evlenmiyorlar. Yemek, ev işleri bile görev haline dönüyor. Zamanla aralarındaki tutku azalıyor Aktif bir cinsel hayatları olsa bile zamanla azalıyor. görev haline dönüyor.
Veya erkeklerin sitede atıp tuttuğu gibi çıkarmadan 3 saat atarım penisim 10 saat sert şekilde şöyle yaparım laflarının gerçek hayatta bir karşılığını olmadığını kadınlar görüyor. sitedeki evli kadınlara sor düz duvara tırmanacak vaziyette hepsi
Evlilik aşkı öldürür Evlilik bilmem neyi söndürür Ya geçin bu saçma sapan negatif inançları Konu ne olursa olsn istet cinsellik ister baska bir sey ilişkileri yıpratan evlilik degl insanlardır