Lütfen gülmeyin yargılamayın daUzaktan ortak arkadaşlığımız olan birine takip isteği atmıştım neyse sonra onunla konuşmaya başladık. Konuşmanın 3. Ayın sonuna doğru iş artık bel altı gitmeye başladı. Ben istemesem de o nasıl yapıyorsa beni kıvama getiriyordu bende mecbur kalıyordum sesli yapıyorduk ama ben hiç boşalmadım hep o kendini düşündü. Ben onu seviyordum ona değer veriyordum ama o genellikle ilgisizdi , çok çalışmasına veriyordum. Bazen iki gün yazmadığı oluyordu bazen şiirler yazdığı oluyordu değişik ama kendimi yanında mutsuz hissettiğim biriydi. Neyse sonra ayrıl barış derken son kez engelledim. Artık idrak ediyorum beni resmen kullandı aynı şehirde yaşamamıza rağmen bir kez bile buluşmadık ciddi düşünüyorduk güya ama beni cinsel ihtiyacı için kullanıyordu. Şu an çok pişmanım tüm saflığımı kaybettim öyle hissediyorum çok aptalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaparken de farkında değil miydin? Sonuçta kendi rızanla yaptın. Bir de "Kullandı beni" deme. Sonuçta sen de zevk alıyordun bundan. Almıyor muydun?
020 Yorumla
Soran+1 yılAlıyordum ama içimde kötü his vardı birdahakine yüzüne kapatıcam ya da konuyu değişcem diyordum olmuyordu manipüle ediyordu
- +1 yıl
Aslında bu manipüle etmek değil. Seni de o kıvama getiriyordu. Bence gereksiz anlam yüklemene gerek yok. Yaşanan yaşandı ve bırak orada kalsın eğer önüne bakıp devam etmek istiyorsan. Birileriyle karşılıklı olarak birbirinizi cinsel anlamda tatmin ettiniz diye de kendine bu kadar yüklenme. İnsanız ve doğamızda var bunlar.
Soran+1 yılİhtiyaç uğruna duygularımla oynadı yok seni isticem benim karım olacaksın
- +1 yıl
Aynı şehirde olmanıza rağmen yüz yüze buluşmamıs bu insanın söylediklerine nasıl inandın peki? Bu arada alakasız olacak ama nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılGüvendim çünkü bayadır konuşuyorduk. Büyükşehir de
- +1 yıl
Konuştuğun süreyi güvenle bağdaştirma bence. Karşındaki kişiye göre olmalı güven. İstanbul mu peki?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ne zaman tamamen bitirdin? Artık ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yıl1 ay olacak yeni yeni puzzle gibi oturuyor her şey kafamda. bir şey yapmıcam önüme bakıcam
- +1 yıl
Kafanda da içinde de tamamen bitmiş olmasına sevindim. Böylesi senin için daha iyi olacak. Fakat yaşanılanlari düşünüp artık saf değilim, şöyleyim böyleyim kafalarına girme hiç. Bu sana sadece zarar verir. Bazı şeylerin yaşanması gerekiyormuş demek ki. Bundan sonra adım atarken daha sağlam atacağına eminim.
Soran+1 yılGerçekçi yorumların için teşekkür ederim bir de bana olan güvenin hoşuma gitti en sonda 😊 benim iletişim kurmak istediğim insanların senin gibi olmasını istiyorum işte bilinçli farkındalığı yüksek
- +1 yıl
Hakkımda bu şekilde düşünmen de benim hoşuma gitti, teşekkür ederim :) Ben de senin gibi, inandığı ve güvendiği insanla herşeyiyle sonuna kadar gidebilen kişilerle iletişim kurmak istiyorum. Fakat senin gibi insanların sayısı o kadar az ki :)
Soran+1 yılYaşın doğru mu?
- +1 yıl
Evet doğru. Peki sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Çok daha olgun bir yapıya sahipsin :)
Soran+1 yılYani evet. Ama bir yanım sevdiğime karşı çocuk olmak istiyor nazlanmak istiyor yerine göre yani🙂
- +1 yıl
Bu bahsettiğin her insanda olan bir şey ya. Asıl önemli olan, mantıkla yaklaşman gerektiğinde gerçekten mantıklı olup olamaman. Sende de bu mantık ve olgunluk var gibi :)
Soran+1 yılDeneyelim
- +1 yıl
Mesaj atar mısın o zaman?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaflığını kaybetmedin öyle düsünme sakın. Hatta kızıp bu olaya kendini sakın ihmal etme kendine yapacağın en büyük haksızlık olur. Kendini rahat hisset
04 Yorumla
Soran+1 yılKullanılmış hissediyorum nasıl rahat hissedeyim ki
Cevap sahibi+1 yılDetay bilmiyorum ki ben sonrası için konuşmak istedim sana haksızlık yapma kendine diye. Konuşmak istersen yaz
Soran+1 yılİsterim
Cevap sahibi+1 yılMesaj açik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yıluzulme tecrube oldu bu sana.. erkekler genelde bu sekılde yaklasıcak sana bunu oprenmıs oldun istersen yazabilirsin sohbet için
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi rol oynadı
- +1 yıl
erkekler cok guzel asık rolu yaparlar elde edene kadar, istedikeriini alana kadar gelssene konusalım
Soran+1 yılSende mi rol yapacaksın
- +1 yıl
beklentim yok sohbet ederiz diye dedim
İyi ki buluşup daha kötü şeyler olmamış
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmazdı ya yalnız buluşmazdım zaten
Soran+1 yılNerden biliyorsun
Reel görüşme olmamış iyi ki yoksa daha kötü olurdu
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki
Soran+1 yılİşin içine cinselliği katmak istemiyorum artık nasıl olcak bilmiyorum
Sanaldan öteye geçmemişsin iyi bari
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmezdim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşılıklı ihtiyaç görmüşsünüz işte, ne kullanması
03 Yorumla
Soran+1 yılDuygularımla oynadı
Soran+1 yılOnca vaad hepsi boş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası