Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi daha 17 günlük evliyiz 3 vardıya çalışıyor eşim mesela bekarken zaman bulamazdı gitmedi kayıtlı olmasına rağmen bir kaç kez gitti evlenince nasılsa arkasını toplayan var mantığı şimdi çok sık gidiyor haftada sadece 2 gün gitmicekmis daha sürtünme ile beraber oluyoruz kızlığım dahi bozulmadı sebep ben korkuyorum ama üstüne de gitmiyor sadece o an bağırıp çağırıyor biraz o kadar önceki yıl 1 sene spor yapmış vücuduna düşkün biri onu devam ettiriyor demin tavır yaptım özlüyorum dedim oda tavır yaptı hiç gitmeyeyim o zaman falan dedi gitti sizce ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani zaman bulabilmesinde bu kadar tavır yapacak ne var ki, ne güzel işte gitsin sporuna. Enerjiyi bi şekilde atması lazım. 17 gün de çok, parmakla vs başlamanız lazım sürtünerek ömür geçmez.
15 Yorumla- +1 yıl
Yanıma yaklaştırmadığımı ne biliyorsunuz ki gayet güzel öpüp kokluyorum mutlu ediyorum olay girme anında bacaklarımın kasılması onun sa hemen alevlenip tavırlanması
Cevap sahibi+1 yılYanına yaklaştırmadığınla ilgili bi şey dedim mi ki?
Cevap sahibi+1 yıl"Olay girme" dediğin şey cinsel ilişkinin temeli zaten. Siz sadece ön sevişme yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Kopyala yapıştır yaptım bir önceki soruyla yani inanın sinirlerim bozuldu artık akşama misafirim var kalkıp bişey yapmak bile istemiyorum gelip bana yardım edebilirken gitti spora ki biz severek evlendik ben 2. Eşiyim 8 yaş da küçüğüm
Cevap sahibi+1 yılYani ayıp etmiş o konuda evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaşımda evlencem evlencem diye tutturdu görücü usulü tanıştı evlendi falan 2 ay sonra spora mi başlasak dedi bizide soktu. Sürekli yüz yüze olmuyor belli ki
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin spora orada rahatlıyor insan. Kafasını dağıtsın, rahatlasın ve mutlu olup gelsin. Gereksiz triplere girme...
00 Yorumla
+1 yılİşin zor.
Ben olsam asla kabul etmez boşardım böyle
SAçmalık mı olur
17 günde bozmayan adamdan bişey bekleme00 Yorumla
+1 yılEvlenince eski hayatını özlemeye çabuk başlamış. Dilerim cinsel anlamda uyumunuz başlamadan bitmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Korkunu yenip cinselliği yaşayın o zaman farklılaşmaya başlayacaktır durumunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istiyorsun yanına yaklaştırmıyorsun, spora gitse izin vermiyorsun.
Hayatını zindana çevirmek için mi evlendin05 Yorumla- +1 yıl
Yanıma yaklaştırmadığımı ne biliyorsunuz ki gayet güzel öpüp kokluyorum mutlu ediyorum olay girme anında bacaklarımın kasılması onun sa hemen alevlenip tavırlanması
Cevap sahibi+1 yılzincir takıp eve peteklere bağla. geh geh dediğinde hev hev diye ses evrsin
- +1 yıl
Kahkaha attım 😂 O nasıl bir tanım yaa
Cevap sahibi+1 yılSude senin gibi genç ve zeki bir kadını gülümseten, bir erkek olmak beni sevindirdi
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤍🥰
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bu enerjisi düşmesin diye boşalmakta istemiyordur :D
00 Yorumla
+1 yılSende biraz cesaretini topa yani korku da nere kadar
00 Yorumla
+1 yılbu gerginliğin sebebi ilişkiye girememek aynısını yaşadım terapi alıp korkunu yenmen lazım sonra her şey düzelecek ertelemeyin vajinismussun
00 Yorumlane saçma insansın sdfsfd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu evliliğim çok uzun sürmeyeceğine inanıyorum ben
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eşini bir şekilde kendine çek bağla gitmemesi için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlar kanser. Bir de sana tavsiye veriyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kimse anlamıyor ki ben sanki keyfimden bozdurmuyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi kadın yapsa ilgisiz derlerdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkunu yen tedavi ol
02 Yorumla- +1 yıl
Doktora gitsen doktor sana … Güler diyor psikolojik sende ki diyor ki ben 2. Evliliğiyim Ondan da8 yaş küçüğüm bu yüzden üstelemiyor
Cevap sahibi+1 yılNeden gülsün birçok kadın o sorunu yaşıyor. Eşin baya geri kafalı heralde
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adamdan derhal ayrıl
00 Yorumlabirilkte ol yalnız bırakma yapar
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu kadar kısa sürede çok üzücü
00 Yorumla
+1 yılCok istekli olmasi gerekirken
00 Yorumla
+1 yılVerme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cidden mi
00 Yorumlacool story
00 Yorumla
+1 yılkusurlu eş diye boşa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz