Arkadaşlar selam hep flört ettiğim ya da karşıma çıkan erkekler cinsellik odaklı. Cinsellik varsa seviyorlar yoksa ben ölsem umurları değil. Asla arkadaşlık dostluk gibi şeylere önem vermiyorlar. Tek dertleri güzellik ve cinsellik. Evlenme teklif ediyorlar ama onda bile bu kafa. Sadece yanımda güzel kadın olsun cinsellik yaşarım diye ediyorlar. Asla kaliteli sohbet paylaşım ve vakit geçirme yok hiçbirinde. O zamanlar da rol yapıyorlar sadece benim istediğim olsun da onlarla yakınlaşayım diye. seks yoksa ya da doydularsa mesela direk öküze bağlıyorlar. Hiç düzgün erkek yok mu sizce. Ya da aylarca yıllarca sadece seks için peşinden koşuyor. Hani hiç hayat paylaşma yardımlaşma vs yok. Sadece cinsellik ve kadın vücudu ile kafayı bozmuş aptallar m
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aylarca yıllsrca kimse seks için koşmaz. ama şu var kadınların abartma sistemleri ne yaşadın bilmiyorum ama kadınlar biri bin yapmayı seviyor. ayrıca cinsellik hayatın bi gerçeği. bilmiyorum ben kendi adıma konuşayım gerçekten hoşlanmadığım bi kadınla öpüşemem bile
019 Yorumla- +1 yıl
Ssalak benim peşimden aylarca yıllarca koşan baya erkek oldu. Evet onlara göre aşkta. Çoğuyla öpüşmedik bile ya da sadece öpüştük. Beni doğru düzgün tanımıyorlardı vakit geçirmediler cinsellik dışında profilim genel iyi olmam yüzünden koşuyorlardı işte. Onlara göre aşk o. Bana göre değil.
- +1 yıl
Tanımadan paylaşım yapmadan sevgi aşk olmaz. Onlar dışardan fiziğe tahrik olup aşk diyor. Bana haftalarca aylarca yalan söyleyen erkekler oldu flört arkadaşlıkta sırf kendin aşık etmek için. Ama işte hep dolandırıcı çıktılar ağızlarına ettim. Gayet de güzel bir kadınım. Ondan haftalarca aylarca yıllarca bence uğraşmaları normal.
- +1 yıl
Ayrıca ben hiçbir şeyi abartmıyorum gayet yıllarca hayır dememe rağmen yazan onlarca erkek oldu.
- +1 yıl
Kğfür ettim canım demedim. Ssalak dedim. Ayrıca şöyle benim çevremde de hiçbir kız arkadaşımın başına böyle erkek gelmedi. Yani böyle yalan dolan kandırma yapan ya da kızın üstüne atlayıp hemen sevgili olmak vs isteyen ya da haftalarca yalan söyleyen tipler. Ama benim başıma çok geldi. Çünkü güzelim ve peşimde çok erkek var. O nedenle böyle it pislik de bana göz dikiyor. Onları zaten beğenen yok. Ne diye zahmete girsinler yalan dolanla ısrarla. Ama bana cidden aşık olup takıntı yapıyorlar. Ağlıyorlar ediyorlar başka arkadaşlarından bile yardım istiyorlar beni tavlamak için. Bu aşk mı bence değil. Bence abazalık ve fiziğimi çok beğenme. Benim için bir manevi değeri yok. Aşk çok daha saf güzel iyi niyetli dürüst ve kibar olmalı bana göre. Böyle yalan dolan manipülasyonla taciz ederek değil.
- +1 yıl
Ben ondan hiçbirine saygı da duymadım sevmedim de. Sadece egom tatmin oldu.
- +1 yıl
Ne demek tatmin ettiğin
- +1 yıl
canım hiçbirini tatmin etmedim. Arada beni çok edenleri ettim ama hiçbirine onun bana yaptığından gazla yapmadım çünkü hep beni isteyen ve seven onlardı. Ben niye onlara fazla vereyim. Ama neredeyse hepsinin hayatında birlikte olabildiği en iyi kız bendim. Hiçbiri bana denk birini bulamadı ya da önce olmamıştı ondan bana köpek oluyorlardı.
- +1 yıl
canım şöyle. Ben uğraşmadım. Benim onlarla olmam zaten onlara ödüldü. Benim onlara evet demem vs. Ama onlar beni ellerinde tutmak için kavranıp çırpınıyordu.
- +1 yıl
Sonuç olarak hepsi kötüydü işte. Benim kendim gibi birini bulmam lazım. Ama yok.
- +1 yıl
canım sohbet ediyorum
- +1 yıl
Ssalak
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylediklerinde sonuna kadar haklısın.
Ancak;
Şunu da göz ardı etmemelisin, flörtleşeceğin kişiler senin tercihlerin. Sen istemeden herhangi biri ile flörtleşmen mümkün olmadığına göre tercihlerini gözden geçirmelisin.
Şöyle bir kavram kargaşası da var aslında sorunda. Sevgilin dediğin kişi senin şikayet ettiğin şeyleri yapıyorsa sen suçlusun çünkü doğru kişiyi tercih etmemişsin demektir.
Ama flörtleşme sevgili olmadan önceki tanıma devresidir ve bu devrede karakterini ve niyetini tespit edip ya bırakırsın ya da ilişkisi sevgili olmaya gider.
Kısaca flört sevilmez, flörtten hoşlanılır ve niyeti bozuk çıkarsa vazgeçilir bu nedenle flörtün bozuk çıkması olağan ve sıradan bir durum.
Sevgili ise flörtlükten iyi not alınarak hoşlanmanın sevgiliye dönüştüğü devredir.14 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun. Bu hesapla zaten ben kimseyi sevmedim ve sevgili olmadım. Hepsi zaten birkaç hafta veya 1-2 ay sürdü. Neyini tanıtacak o kadar kısa sürede. Sadece hoşlandım vakit geçirdim ve soğudum. Ama onlar hep baskı ısrar ve zorla sevgili oldu benle. Ben de o an o durumu ya da onları kaybetmemek ya da şans vermek denemek için olur dedim. Yoksa ben hiç sevgili olmak istemedim veya öyle hissetmedim. Yani hiç sevgilim olmadı benim sadece flört ve ilişki denemelerim oldu. Onlar benle çok sevgili olmak istedi ya da evlenmek ben ama hiçbirini istemedim.
- +1 yıl
Zaten hoşlandım ve geçti. Hepsi basitti. Sevgililik çok daha derin ciddi ve sevgi dolu bir şey. Bende asla öyle olmadı.
- +1 yıl
Sorun sende değil, Türk erkeklerinin çoğunun, bir kadınla ilişkiye sadece cinsel amaçla yaklaşmasından kaynaklanıyor. Önce tanıyayım, arkadaş olayım sonra bakarız diye düşünmüyorlar.
- +1 yıl
Tüm erkekler böyle zaten. Sadece Türkiye değil ki hep tamamen fizik odaklı hepsi. Tanıma vakit geçirme değil.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadından bol ne var bu dünyada. O kadar da önemli değiller. Ruhumu doyursun. Dişisel enerjisi mi var yoksa erkil enerji mi. Ben ne arıyorum, o ne arıyor. Bana ne gibi katkılar sağlayacak, ben ona ne kazandırıcam. Kafamın, kafamızın rahat olması gerek. Hayat kısa, beden dediğim şeye her an her şey olabilir. Ben beni seçen birisini arıyorum. Bende onu seçeyim. Cinsellikte var tabii ki fazlasıyla ama sadece bu gönlümü dıyurmuyor maalesef. Etkilenmiyorum pek. Sana da bol şans dilerim
06 Yorumla- +1 yıl
canım erkekten bol ne var.
- +1 yıl
Ssalak
- +1 yıl
canım bol kadın olsa erkekler bu kadar kıvranıp para vermezdi kadınla olabilmek için. Asıl bol erkek var ben hepsini kullanıp atıyorum. Hepsi mal. Hiçbiri için fedakarlık da yapmam. Daha iyisini bulurum.
Erkeklerşn olayı kadını yatağa atmaktır, bunun için her yolu denerler, rol yaparlar vs.
Kadının da olayı, erkeği kendine bağlamaktır. Bu da marifet ister biraz.01 Yorumla- +1 yıl
canım bana bağlanıyorlar zaten de bok gibi tipler. Bağlansa ne olur sanki daha kötü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSana iğrenç olanları denk gelmiştir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılacayip canını sıkmışlar belli ama bu yüzden insan seçici olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım zaten deli gibi seçiciyim kimseyle sevgili olmuyorum ha da birkaç kereden fazla buluşamıyorum. Hepsi mal çünkü.
- +1 yıl
Tamam sakin ol hepsi geçecek arkadaşım ok ?
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sorunu kendinde ararsan bu yanlisliklardan uzak durursun.
06 Yorumla- +1 yıl
Abi bi sorun yok bana yazan eden erkekler ya da karşıma çıkan Abaza yani. Ben seksi takılan biri değilim.
- +1 yıl
Arkadaşım benim duruşum var zaten ondan da canım canım ısrar etseler de sıçıp savıyorum ya da mallar az biraz adam kılığına girmeye çalışıyorlar işte becerebildikleri kadar birlikte olıyorum ama hepsi penis beyinli mal oldukları için tine birkaç ay sonra bitiyor. Hiçbirinde hayat paylaşacak karakter zeka donanım yok. Anca kas yapmış abaza paralı ya da parasız tipsiz eöbesiller. Keşke savaş olsa da erkeklerin ezikleri temizlense iyileri kalsa biz de uğraşmasak dilencilerle.
- +1 yıl
Ben erkeklerle normal arkadaş oluyorum azıcık seksi güzel olduğum an hepsi pislik niyeti bozuyor sarkıyor hep böyleler. Kadın gğzel fizikte olsun ana bacı fark etmez azıyorlar ya çok tiksiniyorum. Hiç böyle iradesiz kadın görmedim.
- +1 yıl
Abartiyosun olay erkek dusmanligina ve hakarete gidiyor. Bende ne pislik ucuz karaktersiz kiz goruyorum, genelleme yaparsam sende onlarin icine girersin. Genel konusma, hepsi deme. Bak ben senin profilini inceledim yazmak istedim. Konusmaya deger buldum, benle konusmanin da sana iyi gelebilecegini dusundum. Ama gozu donmus gibi konusuyosun sakin ol biraz.
- +1 yıl
Tamam çyle olmayan erkekler de var çyle olan kızlar da var
+1 yılSana hep öküzler denk geliyorsa yakinda ahir vardır ipini koparan sana geliyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka be. Hepsi farklı yerlerden.
+1 yılÇevreni değiştir
Basit karakterli insanları Hayatına alma.03 Yorumla- +1 yıl
Değiştiriyorum hep zaten. Ve basit olmayan yok gibi nerdeyse. Kaliteli duran da birkaç haftada basit çıkıyor.
- +1 yıl
Eninde sonunda Mutlaka çıkar
İyiyi insanların hala var olduğuna iniyorum - +1 yıl
İnanıyorum.
+1 yılMilleti öyle alıştırmışsın demek ki çevreni değiştir
02 Yorumla- +1 yıl
canım hepsi farklı şehir ülke ve ortamdan. Ne çevresi.
- +1 yıl
Kivir kivir...
+1 yılÇevrendeki insanları bu şekilde kurmuşsun bence herkes o kadar kötü olamaz
00 Yorumla
+1 yılBahsi geçen kaliteli sohbet ektedir
https://youtube. com/shorts/zctN_-MxsKc? feature=share00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVarda sendeki çekim kuvveti anca bahsettiklerini çekiyor demekki
06 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka abi ben hiç öyle biri değilim.
- +1 yıl
Zıt karakteri çekiyorsun anlamında dedim
- +1 yıl
Aptall onlar da farklı. Ya mal gibi evlilik ya da abazalar geliyor. Ben normal istiyorum.
- +1 yıl
Normalde denk geliyordur da işte onlar yüzünden fark edemiyorsundur
- +1 yıl
Yok ya normal çıkmadı hiç karşıma
- +1 yıl
Umarım bundan sonra cikar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenle karşılaşmamış olman senin adına üzücü gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. sana denk gelenler öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba müsaitsen konuşabilirmiyiz Seninle?
02 Yorumla- +1 yıl
Niye
Cevap sahibi+1 yılTanışmak için
Kötü bir durum
10 Yorumla
+1 yılAbazalar cunku
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarda siz öylesini buluyorsunuz biz napalm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar düzgün olsa ona buna yazmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Aleykümselam
00 Yorumla