Pek çok erkek, açık giyinen kızların kolay olduğunu ve cinsel ilgi aradıklarını düşünüyor. Bütün olay bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYok hiç öyle düşünmüyorlar aksine yapılan tezlerde açık kadınlar kapalı kadınlara göre daha fazla evleniyor son 5-6 yılda çünkü genel olarak bu Müge anlı gibi programlarda hep kapalı kadınların kocalarını aldattığı Hep de yediği hatlar çıkıyor bana göre kapalı kadınlar Ben tiksiniyorum yani zaten cahil oluyorlar ben de evli biriyim 6 yıllık evli biriyim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Cinsel ilgi değilde ilgi görmek için başta ahlak olmak üzere çok şeyini feda ettiklerini düşünüyorum. Cinsel olarak arzuluyorum ama cinsellik yaşamak için yüz metre yanyana yürümem çoğuyla benim bişeyim zannetmesinler diye.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Dekolteye bagli
Senin fotolardan ornek at fikrimi solim07 Yorumla
Soran+1 yılSenin ve senin iğrenç fikrine ihtiyacım yok. Amacın cinselleştirmek. İğrenç bir sürüngensin.
Soran+1 yılYalana bak. Amacın nude istemek bunu da biliyorum. Ters psikoloji uyguladığını sanan sapık bir erkeksin.
- +1 yıl
Dekolteye bagli dedim
Yani giyimindeki dekolteler yani giyim yani elbisee
Nudeye nasil getirdin konuyu?
Teori uretmekte cok iyisin ve yaftalamakta da yalanci yaftasida yapistirdin arada
Munazaran baya iyiye benzio bu kelime dagarcigiyla nasil milletin bakis acisina kafayi taktin ki sasirdim su an
Soran+1 yılÖrnek fotolar istemen hayra alamet değil ama? Ayrıca senin fikrini bile sormadım. Kendini kurnaz sanma yanii.
- +1 yıl
Cunku dekolteden kastin yandan minik bir yirtmac mi ya da boydan boya acik sirt dekoltesi mi ya da baska bisi mi nasil anlayabilirim orneksiz
Hani elimde done olmadan işi cozme yetenegim olsa su an sitede uye degil sitenin sahibi olurdum analiz yetenegimle kazandigim paralarla dicem ama o parayida burayi almak icin harcamak vizyonsuzluk olurdu yok yok almazdim ya 😅
+1 yılAçık giyinenler gösterip vermeyenlerden, cinselliği yaşayanlar gösterişsiz ve gizemli kişiler çoğunlukla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyoo ben öyle düşünmüyorum. artık herkes açık giyiyor
11 Yorumla- +1 yıl
b*önünü cikardilar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kısmı tamamen bir tarz olarak benimsiyor.. alışkanlık oluyor sonra
00 Yorumla
+1 yılKimsenin giyimi bana onun karakterini vermiyor. Yerinde giydiği sürece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Güzel görüntü cinsellikle alakalı düşünmem ama kimin ne istediğini bilemeyiz
00 YorumlaNe alakası var? Öyle daha şık güzel buldukları için giyiniyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoo nasıl kolay erkekleri parmaklarında oynatır bence
00 Yorumla
+1 yılBanane ne düşünecem isterse çıplak gezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAferin heh şöyle.
- +1 yıl
Çok çektirmişler galiba sana
Soran+1 yılS**k gibi giyinmek istemediğim için cinsel olarak bastırılmam gerektiğini mi düşünüyorsun? Bu sadece kadın düşmanı değil, aynı zamanda tamamen yanlış. Nasıl giyiniyorsam öyle giyiniyorum çünkü cinsel bir obje olarak değil, bir insan olarak saygı görmek istiyorum.
- +1 yıl
Hayır sadece sordum çok mu problem yaşadın bu konuyla ilgili diyorum herhangi bir şey düşünmüyorum
Normal bişey düşünmüyom
00 Yorumla
+1 yılNeden dekolte giyiyorsun peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey düşünmem. Yakışan giysin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen basit gözüyle bakılıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki o senin iğrençliğin
Cevap sahibi+1 yılOrasına burasına bakan birisi değilim çok basit oldukları için
Soran+1 yılSadece orasına burasına bakmıyorsun, göz kamaştırıyorsun. Ve sadece kadınlara bakmıyorsun, dekolte giyen kadınlara bakıyorsun. Basit görmen de istediğin yerine getirilmediği için "basit" demeyi meşru görüyorsun Bu, bizleri gördüğünde cinsellik düşündüğün anlamına gelir. Ve bu iğrenç. Gizliden çık da göreyim.
Bir şey düşünmem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYoooo
00 Yorumla
+1 yılZaten oyleler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasİT buluyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çık sen de BasİT
+1 yılMeme
010 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne olabilir ki.
- +1 yıl
* got
Soran+1 yılBiliyorum, Onların ne kadar bize basit gözüyle baktıklarını. Tek düşünceleri de bu zaten "cinsellik."
- +1 yıl
Hmm peki kızlarla yapiyon mu
Soran+1 yılKonu neden cinsel yönelime geliyor?
- +1 yıl
Bilmem
Soran+1 yılBilmemle yetinirsin artık
- +1 yıl
Ne yapim
Soran+1 yılDefol git diyorum sadece. Cinsel yönelimi soruyorsun durduk yere ve ben cevap vermek zorunda da değilim.
- +1 yıl
Tamam verme zorundasın demedim ki sana
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey.
00 Yorumla
+1 yılSen öyle misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem