Sevişirken sevgilinizin ağzından sigara ya da alkol içmek veya içirmek gibi...

Aynı nefesi dudaklarından içime çekmek çokça hoşuma gider
Ama her zaman kötü emeller olmuyor; bazen nutella olur baş rolde, bazen krem şanti, bazen de dondurma🤤🤤
Her anlamda benimle bütünleşmesi gerekir zaten.. Ruhu ruhuma, teni tenime karışmış bundan ötesi mi var.. Aynı günahların ortağı olmak da sevmeye ve sevişmeye dahil.. Keyifli günler..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Sevişirken her şey olabilir onu kötü emellerime alet ediyor muyum oda bende kalsın. Sigara kullanmıyorum ama onun dışında her şey olabilir.
Cevap
20Cevap
Sigara kullanmıyorum sevişirken sigara içmeain benim puroyu yalasın işi ne 😅
Olabilir sigara ve alkol seviyorum
Sigara kadar tiksinç bir şeyin yatakta ve sekste işi olmamalı. Nefret ederim.
İçki ise elbette kullanılır severiz
Sigarayı seks sonrası seviyorum ama kötü emellerim için her türlü kullanırım partnerimi 😅
İçerim bunu sorun etmem. Sevişirken herşeyi yaşıyorsam onu da yaparım yani. Sindirmek önemli bence. İçime sinmiyorsa ikisinide yapmam.
Sigara içmiyorum ama illaki içmek isterse benim kalın proyu verebilirim ister başına çikolata sürsün, ister bal kaymak sürsün zevk onda
Daha sevişmedim ve sevgilim olmadı. Sigara da bu yaşıma kadar kullanmadım. Sevişecek olsam bunları kullanmam. Sigara yerine başka şeyler olabilir
Kötü alışkanlıklarım yok artık çöl şükür ama elektronik sigaranın aromalı buharları ile beslerdim 😍
Sigara içmeyen biriyim zaten ama alkol olur tabi hemde fena
uhuuu sigara kullanmıyorum ama sevgilim de böyle bir şey yapmıyor
Aman ne kotu emel , ne kotu emel🤣
E alırım dudağından bir yudum şarap 🍷💋
Evet kötü emellerime alet ederim
Herşeyi yaptırtıyor benim küçük çavuş
Tarzım değil kekoca geliyor
Bi fırttan bişey olmaz diyorum
Boynunda aşağıya akan şarabı tüketmek gibi..
yeşilaycıyım ben yapmam öyle şeyler
Heran hersey olabilir
😆hiç yapmadım🙈
Çokkk severim🙂
çok severim
Cookk severim
Ederim tabi ki
Mutlaka
Çok kötü ve iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?