Cinsel Yaşam Erkekler madem minyon kadin seviyor da? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Neden hep ortama boyle kaba bir tabirle "at gibi " kiz girince kesiyorlar? ... Erkekler madem minyon kadin seviyor da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Minyon tipli diyen kişiler az Genelde uzun isterler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya alakask yok çoğu minyon diyor Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Minyon kadın ya da kiz her pozisyona rahat geliyor ama uzun boylu kızlarda bu durum zor 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl İnsanoğlu eldekinin kıymetini bilmez elinde olmayana bakar 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik algım boya bağlı değil at gibi kızda beğenebiliyorum minyon güzel tatlı bi kızıda 0 0 Yorumla
Kugun44 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Minyon olup at gibi olanlar da var. Mesele fit görünmek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl At gibi deyince 170-180 arası olculeri hoş ne bileyim poposu göğüsler biraz buyuk şekilli hafif balik etli biraz da ince belli kiz yani. Minyon ne alaka at ile Yorumla Kugun44 +1 yıl At gibi deyince uzun mu olması gerekiyor illa. 160 olupta sıkı kalça ve ince bel olursa at gibidir benim için Yorumla Kugun44 +1 yıl Ve at gibi tabiri çok itici. Çekici diyelim ona Yorumla
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl At gibiler bilmiyorum ama kadınsı gelmiyorlar bana 0 0 Yorumla
aJax20 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl :D zevkler tartışılmaz ben beygir gibi seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl uzun seviyorlar aslında 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok cogu 160 65 arasında seviyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çoğu kız o boy aralığında o yüzden öyle diyorlar hahaha Yorumla Soran +1 yıl Herhalde Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl E çekiciler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yahu tamam da çoğunuz minyon istiyorsunuz. E nede at gibi istemiyorsunuz o zaman Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Güzellik belli bi kalıba sığmaz ! Bi güzel vardır bi çok güzel vardır sahada güzel vardır vs vs !! Bakarsın yani Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. At gibi severim 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ee bakılır 0 0 Yorumla
zafer0009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Ne olsa yerim :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koptum 🤣🤣🤣 Yorumla zafer0009 +1 yıl Affetmem sabaha kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Minyon tipli diyen kişiler az
Genelde uzun isterler.
Ya alakask yok çoğu minyon diyor
Minyon kadın ya da kiz her pozisyona rahat geliyor ama uzun boylu kızlarda bu durum zor
İnsanoğlu eldekinin kıymetini bilmez elinde olmayana bakar
Güzellik algım boya bağlı değil at gibi kızda beğenebiliyorum minyon güzel tatlı bi kızıda
Minyon olup at gibi olanlar da var. Mesele fit görünmek
At gibi deyince 170-180 arası olculeri hoş ne bileyim poposu göğüsler biraz buyuk şekilli hafif balik etli biraz da ince belli kiz yani. Minyon ne alaka at ile
At gibi deyince uzun mu olması gerekiyor illa. 160 olupta sıkı kalça ve ince bel olursa at gibidir benim için
Ve at gibi tabiri çok itici. Çekici diyelim ona
At gibiler bilmiyorum ama kadınsı gelmiyorlar bana
:D zevkler tartışılmaz ben beygir gibi seviyorum
Ne dedikleri belli olmur
İçinde ukte galiba insanin
uzun seviyorlar aslında
Yok cogu 160 65 arasında seviyo
çoğu kız o boy aralığında o yüzden öyle diyorlar hahaha
Herhalde
At gibi demedim daha önce bi kıza :d
E çekiciler
Yahu tamam da çoğunuz minyon istiyorsunuz. E nede at gibi istemiyorsunuz o zaman
Güzellik belli bi kalıba sığmaz ! Bi güzel vardır bi çok güzel vardır sahada güzel vardır vs vs !! Bakarsın yani
Onlarda ne istediğini bilmiyor
Kim minyon seviyor
At gibi severim
Dimi dimi
Minyon sevme yok
aynen
Minyon sevmiyorum ki
Sence neden
Neden
Ee bakılır
Ne olsa yerim :)
Koptum 🤣🤣🤣