Sarılır ay geceye bak
Yolumuz aynı yine yan yana
Nefesim ol, sonumuz ol
İçine çek, düşelim uzaklara
#heartoffire

hayır. o rol bana aittir itaat olarak gideceğim maksimum yol üste çıkmasına izin vermek ön sevişmede işi ona bırakmak ve ayakta oral yapmak (kız ayakta ama muhtemelen diz üstü durmaktan sıkılacağım için onu omzuma alarak yemeye kaldığım yerden devam ederim herhalde) ama bundan sonrası yok bir de role play olarak kahyayı oynayabilirim belki, ama bundan hariç benim olayım dominantlık, primal hunter, master/slave ve daddy rollerinde özellikle (ve kabul sadistte öyle ama bu her zaman istediğim ve herkesle olacak iş değil çünkü ben cinsel bi sadistten ziyade gerçek bi sadistim yani olay cinsel haz değil tamamen keyif eğlence ve tatmin (ruhsal) eğer itaatkar olacaksam pek ala hiç seks yapmasam da olur mastürbasyon daha eğlencelidir.
özel tutkular özel insanlarla yaşanır domine etmeyi bir kadını her konuda baskılayıp küfürler etmekten ibaret zannetmektense aslında itaat ettirmekte olsa içinde özgürleşmektir itaatkar bir ruhun dominant ellerime teslim olması tabiki bedenimden önce ruhuma eşsiz bir haz verir.
Aksine hiç sevmem domine etmeyi severim.
Ruhumu okşayacak dokunuşlara tepkisiz kalabilirim. Tek taraflı olmadığı sürece zevk verir. Sürekli domine etme çabasında bulursam partnerimi tek taraflı olduğu zaman mümkün olmaz izin vermem
Cevap
49Cevap
Selam gadası 🙃
Genelde domine etmeyi daha çok severim.
Evet haz verir
Haz verir. Lakin öyle bir kadına denk gelmek asıl mesele o...
İlişkide ara ara değişik roller üstlenilmesi ilişkiyi her zaman renklendirecektir diye düşünyorum. İlişkinin tekdüze bir halde kalmamasını sağmanın güzel bir yolu. Yalnız olmazsa olmazı haline gelmişse orada bir sorun var demektir 🤗
Bende daha çok baskın bir yapıdayım. Ama karşı cinsinde zaman zaman baskın olması hoşuma gider. Bir de görüntüsü tatlı, narin birinin bazen baskın olması çok hoş.. Görünmeyen bir şeyin ortaya çıkması gibi.
Switch bir yapım var hem dom hem sub olabiliyorum o yüzden yem domine edilmek hemde domine etmek ve im için eğlenceli
Bilmek isteyen özne bilinmek istenen nesneyle bir köprü kurarken nesne öznede bir değişim başlatıyorsa acı ya da haz duyar.
Domine eden bir nesneyse insan yerine koymam onu.
Mazoşist, fetişist, itaatkâr ve köle ruhlu biri olduğum için domine edilmek ve domine edilmekten çok çok fazlası da müthiş haz verir. Öyle birini bulmak çok güç ne yazık ki!
Bu savaş üstünlük yarışı değil yaşamak sadece ve o anın mükemmelliğini hissetmek birine üstünlük kurmayı ve birinin bana bunu yaşaması hiç hoşuma gitmez bunu deneyen kişi ile zaten ilişkim olamaz
Kontrolü ele alması evet çok da hoşuma gider.. ama b. kunu çıkardıkları bu efendi-k. le fantezisini hiç sevmem ne yapılmasıni ne yapmasını..
Temel içgüdü filminde sharon stone ile Michael Douglas ın son sahnesini hatırlar mısınız? Düşüncesi bile beni delirtiyor. Gerisini sen düşün.
Ben daha domine eden kadın tanımadım :) rüya gibi olurdu muhtemelen böyle domine eden kadına denk gelmedigim her günü naletleyecegim :)
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadını kışkırtıcı buluyorum
Süreklilik arz eden bir durumsa haz vermez ama arada bir ipleri eline almak istiyorsa direksiyona geçmek istiyorsa neden olmasın
Domine etmek haz verir. İyi ederim anlamaz karşımdaki :)
Cinsel ilişkide kadın çok pasif kalmamalı. Gerektiğinde domine etmeli. O yüzden haz verirdi bana ona eminim.
bir erkek olarak domine edilmek bana haz vermiyor. Daha çok ben domine etmeyi seviyorum
Domine etmeyi severim, domine edilmek aşırı olmadığı sürece hoştur :)
Zevk verir yani sonuçta kontrol hep bir kişide olmamalı.
Doğru Kişiyi Bulursak BirDe Anlatabilirsek Olur Ama YineDe Zor
-VESSELAM-
Ben edilmek istemem şahsen.
Etmeyi daha çok seviyorum ki öyle de olmalı.
ağzının tadını bilen işin ehli deneyimli profesyonel partner ile çalışan dom karakter isteyen azdır.
Domine etmeye bayılırım bundan şikayetçi olanıda görmedim
Kontrol edilmeyi sevmiyorum. Hayatımın hiçbir alanında sevmiyorum. Haz vermez dolayısıyla :-)
Domine ederim. Edilirsem gerilirim. İpler bende olmalı, itaat etmeli.
Baskasindan akil almis agir davraniyo ya da senden sogumuş
Domine etmek ve edilmek yani her ikiside haz verir. İlişkinin kuralıdır zaten. karşılıklı olmalıdır hersey
ya herkes sevişmiş ben de yorumlrı okuyorum sadece sevimek ne ya
saçını arkadan tutup bam bam çakarken zevkten çığlık atan deliren kadınların zevkini çok az şey veriyor hayatta
Kucagima aldigim zaman kontrol onda olmali ama doggy pozisyonunda kontrol bende
Zaman zaman evet ama sürekli değil
Yani ben baskın biri olmadığım için
Verir ama sürekli böyle olması vermez.
ben partnerimi kontrol etmeyi seviyorum
Ben eşitlikten yanayım
Bazen aşırı zevk verir bana bu
Domine eden kadınlara bayılırım
Şimdi ki sadece domine edilmekten hoşlanıyor.
kimisi sever kimisi asi olur ama foto fenaaaa
Ben dmine etmeyi seviyorum
Her ikisini de severim, switch karakterliyim
Domine etmek haz veriyor bana
Etmek isterim ben hep
Aseksüelim teşekkürler
Hayır domine edilmek hosuma gitmiyor
Evet, fazlasıyla.
Hayır baskın olan benim
bdsm öp alnına koy 👌🏻
Evet çok
Evet baya