sevistikten sonra kalmamda israr ediyor, bende anlam cikaramiyorum. sonucta uzun bir sevisme sonunda halimizde kalmiyor. yani sanmiyorumki tekrar istesin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar seks yapmak için kal diyorsa sorun yok. Ama iş duygusallık kazanmış ve o yüzden kal diyorsa sorun var ve büyüktür.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadim, neyapicaz daaha diyorum gitme kal iste diyo
- +1 yıl
Bence duygusal bağ kurmuş seninle. Derhal irtibatı kesmelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılDiger soru kaldırıldı. Bi sure sonra duygular olusuyor ister istemez. Sebebi bu da olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum, evet kaldirildi
- +1 yıl
Peki seks sonrasi sarılıp yatma , saçını oksama gibi duygusal davranislar var mi
Soran+1 yılevet var
- +1 yıl
O zaman duygular olusmaya baslamis gibi görünüyor. Bu davranislari seni de mutlu ediyorsa, daha sicak samimi gelmeye basladiysa ask doğuyor olabilir. Ten uyumunuzda güzelse
Soran+1 yılyani bazen böyle hislerim bana senden hoslaniyor dahasini istiyor diyo, ama öyle seyler yapiyorki bazen o ihtimalleri alip götürüyor. ben kendimi kaptircak kadar kalbime ses vermiyorum, herzaman mantigimla ilerlemisimdir, ama bazen acaba istiyormu demedende edemiyorum
- +1 yıl
Iste o da gel git yasiyor olabilir. Sana bazen kötü davranmasinin sebebi de senin ona kendini kaptırmani istemiyordur. Iste fb iliskide bu tarz seyler yaşanmaya baslayinca en guzeli partner değiştirmek
Soran+1 yılkötü davranmiyor aslinda, sadece mesajlasma olmuyor, sadece cagirma amacli. onun disinda ordayken bana cok iyi davraniyor. saygili sevecen paylasimci. ama ilgisi olsa diyorum cagirma disindada mesajlasir öyle degilmi?
- +1 yıl
Aynen ilgisi olsa sadece seks odakli buluşmak icin iletisim kurmaz. Daha fazla sosyallesmek ister. Gün icinde yazar, arar falan
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sana karşı duygusal birşeyler hissetmeye başlamış.. başkasıyla olma dediğine göre..
00 Yorumlasen erkek görmemişsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani nedemek bu?
+1 yılAdam sevgi istiyor bence senden
07 Yorumla
Soran+1 yıliyide istiyosa acik acik söylesin, yani öyle birsey varsada. duruma göre bakariz.
- +1 yıl
Fbden sevgili olmaz
Soran+1 yılneden peki?
- +1 yıl
Sadakatsiz olue
Soran+1 yılhmm öylemi diyorsun, neden bukadar eminsin? yani nasil düsünülüyor? erkeklerin beyni farkli calisiyor
- +1 yıl
Yavrum FB zaten sadakat istemeyen bir ilişki türü. Sence bunu kabul eden erkek sana sadık olur mu?
Soran+1 yılyani ne bileyim, böyle bi durumdan sonra ciddi birsey düsündügüm hic olmadi. bastan ama ikimizde bir baskasiyla olmicaz dedik, yani olursakda birbirimize söylicez dedik. hatta tatile giderken benden kimseyle olmicaksin diye söz istedi, geldigindede kimseyle olmadigini falan söyledi ben sormadim hatta bilmek istemedim cünki o sirada ben bu fb iliskisini yürütmek istemedigimi falan söyledim. o nedenle istedigiyle olabilirdi yinede geldiginde kimseyle olmadim falan dedi. yani neden kendini buna sorumlu hissediyor ozaman? zaten bu fb iliskisi bizim aramizda biraz garip acikcasi :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bence hemen ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılF*ckbuddy lovebuddy olma yolunda 😂
00 Yorumlaadam seni seviyor belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden olmasın... İstediği arzuladığı biri ise
06 Yorumla
Soran+1 yılyani nedemek :D anlamadim
Soran+1 yılyani 4 aydr sürekli birlikteyiz, beni arzuladigini biliyorum, fakat uzun zaman sevistikten sonra 2 tarafinda hali kalmiyor. yani o hallede sevismek berbat olur :D anlatabiliyormuyum, tekrar sevisirizde demiyor. yani bidahakinde sorucam ama
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılVarsa banada verin be
00 YorumlaSeviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha cok istiyorum seni iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyoreee
00 Yorumla Kac yaşındasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl28 bu benim hesap degil, digerinden paylasimim kaldirldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey seks mi be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri