Cinsel Yaşam Sevgilim vajinamı öpmeyi çok seviyor, normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 İlişkiye girmedik hiç bu arada. İçim gidiyor ama sabrediyorum 🤷🏼♀️ Sevgilim vajinamı öpmeyi çok seviyor, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Sevgilinle sevişiyorsan vajinanı öpmesi yani sana oral yapması normal bir durum. Her kadın bundan hoşlanır ve zevk alır. 3 0 Yorumla
Cicekhasan Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Birak öpsün koklasin oksasin yalasın oynasın secilmek için varsınız kendini ona bırak girsin çıksın özlemi bitsin be yaa 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Sende onunkini yalar emersen sende çift taraflı zevk alır birlikte uçarsın bence bu fırsat degerlendir 0 0 Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu gayet normal. Bırakın insanları tüm omurgalı canlılarda olan bir dürtü bu aslında. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal normal olmasına seni baştan çıkarmaya çalışıyor 0 0 Yorumla
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. O günü b ekliyor beklerkende boş geçmek istemiyor belliki 😈😈😈 0 0 Yorumla
panteistpapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hea ben olsam ben de öperdim. E yalat hazır ağzı değmişken djdjdj 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hangi erkek sevmez ki güzel tatlı bi vajinayla öpüşmek çok güzel olurdu 1 0 Yorumla
Ammemedlisi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çok normal bir durum bende oral yapıyorum ve partnerim çok zevk aliyor. Arada titremeleri bile oluyor, orgazm oluyor gibi yani. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. orayı öptürüp il, işkiye girmeyende yani. ne sabır varmış sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sacindan cek yalattir sularini bosalt yuzune 8 4 Yorumla mrwoo5 +1 yıl olması gerektiği gibi :)) Yorumla Atlas_du +1 yıl Bizde sizin sacından tutup cobrayı yalatıyoruz , dişlerinizi döker o kadar sert kaya gibi Yorumla bursa_zafer +1 yıl Agzima oturulup suyu icime cekmek vakumlamak isterim valla ben olsam Yorumla Ammemedlisi +1 yıl Böyle isteyen de bi denk gelse başımı ordan kaldırmam gomulurum içine Yorumla
caeruleum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bence anormal bir durum yani ilk defa böylr bişi yapan gördüm 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Normal yani sevilmek için varız zaten😁 3 1 Yorumla Diego-Herax +1 yıl Sdsdfc seni seven var mi Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. ben de çok seviyorum ^^ 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Onu nasıl yapacaksın. Çok elastik olman gerekir 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Normall. Sende hep öptür 0 0 Yorumla
boraboraozmen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl ver gitsin sende kurtul oda kurtulsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır yeni tanıyorsanız birbirinizi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 yıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmuş baya evlenince öpsün Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karnında kelebekler uçuşuyor değil mi 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende onunkini ağzına almayı düşünüyor musun? Yorumla Soran +1 yıl İşte bu noktada kötü hissediyorumBen ona yapamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahh be keşke yapabilsen. Çocuk kendinden geçer yeminle Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. olması gereken o zaten. 0 0 Yorumla
SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emmek yalamak harika 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Nereye kadar sabır 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. gayet normal 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay korkutucu😱 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece opuyor mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Opmusk3n neden yalamiyor? Birak o sevgiliyi sen Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arada dil attır 😀 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çok normal 0 0 Yorumla
Basakcocuqu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Öpen sonradan sokar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birbirimizi istiyoruz zaten ama erken buluyorum Yorumla Hadiyani +1 yıl Sende onunkini öp sende zevk alırsın, sonradan be güzel anıları onlar diye geçmişi yad edersiniz, ilk emmeye başladığım gün diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Sevgilinle sevişiyorsan vajinanı öpmesi yani sana oral yapması normal bir durum. Her kadın bundan hoşlanır ve zevk alır.
Birak öpsün koklasin oksasin yalasın oynasın secilmek için varsınız kendini ona bırak girsin çıksın özlemi bitsin be yaa
Sende onunkini yalar emersen sende çift taraflı zevk alır birlikte uçarsın bence bu fırsat degerlendir
Bu gayet normal. Bırakın insanları tüm omurgalı canlılarda olan bir dürtü bu aslında.
Normal normal olmasına seni baştan çıkarmaya çalışıyor
O günü b ekliyor beklerkende boş geçmek istemiyor belliki 😈😈😈
Hea ben olsam ben de öperdim. E yalat hazır ağzı değmişken djdjdj
Hangi erkek sevmez ki güzel tatlı bi vajinayla öpüşmek çok güzel olurdu
Çok normal bir durum bende oral yapıyorum ve partnerim çok zevk aliyor. Arada titremeleri bile oluyor, orgazm oluyor gibi yani.
orayı öptürüp il, işkiye girmeyende yani. ne sabır varmış sende
Normal yalamıyor mu ve nasıl iÇin gidiyor iyi mi kötü mü
Normal bir durum öptür hatta yalatırsan daha keyif alabilirsin
sacindan cek yalattir sularini bosalt yuzune
olması gerektiği gibi :))
Bizde sizin sacından tutup cobrayı yalatıyoruz , dişlerinizi döker o kadar sert kaya gibi
Agzima oturulup suyu icime cekmek vakumlamak isterim valla ben olsam
Böyle isteyen de bi denk gelse başımı ordan kaldırmam gomulurum içine
Bence anormal bir durum yani ilk defa böylr bişi yapan gördüm
Normal yani sevilmek için varız zaten😁
Sdsdfc seni seven var mi
ben de çok seviyorum ^^
Onu nasıl yapacaksın. Çok elastik olman gerekir
Normall. Sende hep öptür
ver gitsin sende kurtul oda kurtulsun
Hayır yeni tanıyorsanız birbirinizi
1 yıl oldu
Olmuş baya evlenince öpsün
Sadece öpmemesini söyle daha iyi hissedersin
Karnında kelebekler uçuşuyor değil mi 😂
Evet 🤣
Sende onunkini ağzına almayı düşünüyor musun?
İşte bu noktada kötü hissediyorum
Ben ona yapamıyorum
Ahh be keşke yapabilsen. Çocuk kendinden geçer yeminle
Bal döksun yalasın soyle 😂😂😂
Ne güzel işte.
Sen daha hiç yalatmadin mi?
İçin gitsin. Delir. Çıldır...
Öp öp öp öp doyamadım şarkısı size gelsin o halde
Normal. Girmesine izin ver artık.
olması gereken o zaten.
Normal
Emmek yalamak harika
Normal
Nereye kadar sabır
normal
Demekki oda öpmeyi seviyor
gayet normal
Ay korkutucu😱
Sadece opuyor mu?
Evet
Opmusk3n neden yalamiyor? Birak o sevgiliyi sen
Heee
sende mı öptuuruyonn yoksa aboooo
Gayet normal
Arada dil attır 😀
Çok normal
Öpen sonradan sokar
Birbirimizi istiyoruz zaten ama erken buluyorum
Sende onunkini öp sende zevk alırsın, sonradan be güzel anıları onlar diye geçmişi yad edersiniz, ilk emmeye başladığım gün diye
İyi yapigir mu
Öpüyor ama girmiyor