Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. 11 12 cm altı küçük penis boyutuna girer. 14 15 cm normal penis gurubunda. Kadınlarda vajina uzunluğu kadından kadına değişsede 7.5 ile 17 cm arasında değiştiğini varsayarsak normal kabul edilir. Bilgi amaçlı bir detay vereyim. Penis uzun olduğu taktirde ilişki esnasında klitorise çarpamamak kadar kadınıda erkeğide rahatsız edecek bir şey olamaz. Çünkü çarpabilemek için rahim duvarını aşmak gerekir. Bunun bir dert olduğunu bilen bilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi burada herkes bir sey yazmis cizmis ne anliyoruz burdan kime gore neye gore. Eger ki tecrubeliyse kendisine bir seyler katmaya meyilliyse dokunacagi yerleri biliyorsa sana deger veriyorsa bencil degilse senin zevkini orgazmini dusunuyorsa seni rahatlatmadan birakmiyorsa o kisiyle sonuna kadar devam et onemli olan bu ki zaten tr ortalamask belli kac istiyosun ki? Daha once iliskiye girmediysen bilemezsin de o yuzden seviyorsa haksizlik etme derim burada herkesin 20cm sen internetten ortalamaya bak dikkat et 20cm bile olsa seni rahatlamiyorsa sorun vardir arkadasim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, BÜYÜK PENİSLİ, kaslı, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman aşk ve cinsellik olarak kimse beni sevmeyecek ve hayatında istemeyecek; evde kaldım. Zaten penisim de 13 cm, kalın da değil bir de biraz yamuk; hayatım başlamadan bitti.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılTürkiye hatta dünya geneli 20 cm olan bir penis yok.. Boy da önemli olan etken değil. Şunu bir idrak edelim lütfen!!
112 Yorumla- +1 yıl
@Joker2022 Eminim..
- +1 yıl
Kesinlikle öyle!
- +1 yıl
@joker2022 beyefendicim genelinde diyorum farkında mısın. Hiç büyük yoktur demiyorum. Gir google a arastir dünya geneli penis boyu ortalamasini..
Tartistigimiz konuya bakin ya - +1 yıl
@Joker2022 o zaman o araya ortalama kelimesini ekle! Ortalama boyutlar belli
+1 yıl15 cm doyurmasada aç bırakmaz bence, küçük grubuna girmez ama büyükte sayılmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki 13 cm civarı?
- +1 yıl
Yani hevesini kırmak istemem ama küçük
Soran+1 yılnapcam nasıl ayrılcam bilmiyorum
- +1 yıl
Yani cinsellik önemli cinselliğe sıradan bakıyosan devam edebilirsin ama cinselliği en uç noktalarda yaşamak istiyosan tatmin olmıcağın bir birliktelik olacaktır
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Türk erkeklerinin ortalaması zaten 12 ila 28 yok 20 22 falan sallıyolar bakma 😁😁 ülkemize göre 14*15 ideal
00 YorumlaVajinanın derinliğini bilip ona göre hesaplama yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılKalınlığı ve içindeki dansı önemli Ha birde argo sözler
00 Yorumla
+1 yıl10 cm altı küçüktür. 10-16 normal ve 17 üzeri büyük
00 YorumlaHayır, 8 cm bile zevk verir eğer bakireyse tabi. Kalın olması daha önemli, 14/15 tam ideal
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak simdi 20 ve uzeriler gelir onlar yardımcı olurlar😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalınlığıda önemli ki senin işine en çok o yarayacak
00 YorumlaBana göre küçük evet. 21.5 benimki. Teyitli 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBamya grubunun bir tik üzeri oluyoooo
00 Yorumla Benim 19 cm yalan yok 25 olsa iyiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilimsel olarak 8 yetiyor ama kadınlara yetmez benimki gibi 18kalın lazım onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirer ama bence küçüklüğü önemli değil aktifligi önemli 😃😃
00 Yorumla15 Normal boyut diyebiliyorum
00 Yorumlasana göre 27 altı minnak fkfkfk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. benım 5 cm sonradan küçüldü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen oyle mercekle bakmıcaksın 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılİdeal
24 Yorumla- +1 yıl
Sence kaç cm olmalı
- +1 yıl
@umutsuz6407 15...
- +1 yıl
Daha büyük çok kalın
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İstatistikler e göre 8 cm altı küçüktür
00 Yorumla
+1 yıl20 kaça gireri
10 Yorumla22 ve 22 cm den aşağı olan lar 14 ve 15
00 Yorumla
+1 yıl14 küçük gerçekten
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kaç cm isterdin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Orta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 11 alti bence kucuk
00 Yorumla15 altı küçüktür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 altı -bence-
00 Yorumla
+1 yılİdeal boyuttur
00 YorumlaNormalde ideal ama bence küçük
00 Yorumla
+1 yıl14 altı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl11 cm altı
00 Yorumla18 cm aşağı
00 YorumlaNormaldir
00 Yorumla
+1 yıl12 altı küçük bence