6 yıllık evliyiz bir bebeğimiz var bir yaşında emzirmeye bağlı cinsel istegim hiç yoktu fakat doktor normal emzirme bitince geçecek dedi ve bunu eşim biliyordu fakat benim onu ittigim için yaptigimi soyledi Üç aydır eşim okey canlıdan başkalarıyla cinsel sohbetler etmiş azar litmec line gibi canlı sohbet siteleri kullanmış bir boşluğa düştüm o aralar aramız kötüydü cinsel anlamda da sıkıntılarımız var beni çok ittin bunu hastalık olarak değilde beni istmeiyor gibi davrandın diyor bir bebeğim var yalvardı eşim çok konuştuk bir şans daha verdim bundan sonra her şey senin cabana bağlı dedim bende kendimi cinsel anlamda zorlayacağm sen istediğinde dedim ama ilk hatanda silerim dedim bunu ailemden sadece anneme bahsetmek istiyorum bir şey olursa önceden duymuş olsun diye doğru bir karar olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın çünkü tek hata onda değil ihtiyaçları var sonuçta.. cinsellik olmazsa olmaz değildir ama olmayınca insan arayış içine girebiliyor.. bunu kesinlikle ailenle paylaşmamalısın paylaşırsan iş büyür eşinede farklı gözle bakmaya başlarlar ve bakışları bile rahatsız edebilir buda ilişkinizin devamını tehlikeye sokar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Bence söyleme sen eşini bilir tanırsın sonrasında düzelince güvenirsin inanırsında onların eşine bakış açısı eskisi gibi olmaz bir daha aynı hatayı yaparsa o zaman söylersin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim benim için çok zor bir süreç bilsin istiyrodu belki oda başka bişey der diyordun çünkü cikmazdayim evet affettim ama kafamdan atamiyroum bir türlü fun icinde sürekli düşünüyorum
- +1 yıl
takip et sana nedenlerini anlatmış anlayışlı ol neticede fiziki bişey yapmamış sadece ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmış her ne kadar yanlış olsada. Ama dediğim gibi sen iki gün sonra aranız düzeldiğinde bunu bilirsin ama ailenle eşin arasına soğukluk girebilir bu sefer sen arada kalırsın. Aile mahreminizde muhafaza et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnene sakin soyleme, esine karsi bakis acisi degisirse iliskiniz daha zor olur... aldatilmayi kabullendigine gore, suçu kendinde mi gordun.. bak benim esimde cocuktan sonra benden cinsel anlamda geri kaldi, ilgilenmedi. Cocuk 5 yasinda hala oyle ama aldatmadim.. ama gercekten dayanmasi zor oluyor. Konustukca duzeliyor yavas yavas
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla hatayı kendimde bulmadım çünkü ben eşime her zaman konuştum çözüm yolu bulmaya çalıştım annemgile bırakalım çocuğumuzu zaman gecirelim dedim moral çok önemli böyle şeylerde dedim daha neleer neler biliyordu hepsini son zamanlarda çok tartışıyoruz bu ilişki sorunu da olunca boşluğa düştüm dedi beni üç ay gibi uzun bir süre olması üzüyor sadece biz daha önce çok boşanma aşamasına geldik şu an bir temas olarka aldatma madigi ickn bir şans verdim çünkü hiçbir zaman bisaninca şunu sormak istemedim kendime acaba bir şans verseydim gercekten hatasını düzeltip degisrmiydi dmeemk için ortada bir çocuk var belki eşim bunu düşünmedi ama ben bir şans verip vicdanımı ve içimi rahatlattim şu an bir hata daha yapsa vicdanın çok rahat bir şekilde boşanır ayrılık tuna girerim çünkü ben ona o şansı verdim derim
Cevap sahibi+1 yılCok haklisin, ve bunu kabullenmekte cok zor, her an seni aldattigi dusuncesiyle yasaman. Umarim duzelirsiniz
Zorlama kendini. Eşin zorlasin seni seviyorsa. Evlilik böyle mi olur. Annene de söyleme ama öyle de yapma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence aranızda hallettiyseniz söyleme sonuçta annenin ona bakışı farklı olur
00 Yorumla
+1 yılİhanetin bahanesi olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz tabii ki eşin de farkında ne olursa olsun yapmamaliudim diyor sadece açıklıyor kendini boşluğa düştüm sıkıntılarımız vardı biliyorsun dedi bir bebeğimiz var insaAllah aynı hataya düşüp eski karakteriyle davranmaz ilgisi alakası güveni i saglar
+1 yılSOYLENME ME SI LAZIM.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Annenle ne alakası var arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır... kol kırılır, yen içinde kalır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söylemene gerek yok bence affetmişsen
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Söyle bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenin yapısı nasil
010 Yorumla
Soran+1 yılSınırlı bir insan değildir kızar içten içe ama belli etmez eşime
- +1 yıl
Eşinden ziyade sana yaklasimi nasıl olur bu onemil çünkü bazı ebeveynler maalesef evlilik kurtarıcı rol anlamında o erkek bir şey olmaz bir daha yapmaz tarzı yaklaşımlarda bulunabiliyorlar o anlamda sordum eğer seni olumlu karsilayip güzel ifadeler kullanacaksa anlatman içini dökmen fayda sağlar çünkü kişinin içine atması kendisine zarar verebiliyor
- +1 yıl
Bana göre aldatmanın hiçbir şekilde bahanesi olmaz ayrıca saçma buluyorum sen beni geri ittin ben boşluğa düştüm düşüncesi ne alaka sen o kadınla ömürlük evleniyorsun herseyiyle evet diyorsun o zaman kadınlarda erkekler geri itince boşluğa düşüp başka biriyle birşeyler yaşasın konuşsun yer mi o zaman kendisi affedebilir mi bakalım
Soran+1 yılBen öyle bir şey yapsam beni vururmus e dedim ben niye seni affettim sence o zmn dedim çocuk için mi falan dedi böyle hâlâ ona çok basit geliyor evet asla bahanesi olmaz yapmamam gerekiyrodu diyor ama bana dedi ki işte tam aldatma da sayılmaz sadece nesaj falan diyor ama ben yapsam ölüyorum niyeyse
- +1 yıl
Aldatma aldatmadir mesaj da olsa başka birşeyde olsa aldatmadir kendine yapılmasını istemedigin şeyleri kişi başkasına yapmamalı şu an basit geliyorsa sen yaparsan o zamanda basit gelecek gelmiyorsa da kendi her haltı yemeyecek kusura bakma sinirleniyorum ben böyle durumlarda yanlış bir ifade kullanırsam affedersin
- +1 yıl
Çok şey söylemek geliyorsa içimden işte saygımdan susuyorum neyse sen dikkatli ol huylu huyundan vazgeçmez her zaman takipte ol yapan farklı şeylerin tadına varan yine yapmak isteyecektir bu sefer daha dikkatli olmaya çalışacaktır yakalanmaya çalışacaktır her zaman tetikte olmanı ipleri eline almanı tavsiye ederim
Soran+1 yılSizce anlatmalı miyim anneme
- +1 yıl
İkilemde kalıyorum şimdi anlat diyorum en azından kendine sıkıntı yapmamış rahatlamış olursun annen bilirse yarin birgün tekrar böyle bir durumla karşılaştığında en azından vazgecirme çabalarına girmeme durumu olur bir nebze sana destekçi olmuş olur diye düşünüyorum ama bir yandada anlatma belki düzelir bir daha böyle bir şey yasamazsin ama anlatınca annen hep tepkili şekilde tersler tarzda tavırlar tepkiler gösterirse zor süreç olur diye düşünüyorum bunu en iyi ve en doğru şekilde kararını verecek olan sensin çünkü anneni en iyi sen biliyorsun eğer sana destek olmak anlamında bir yapiya sahipse ve seni zor duruma sokacak bir durum yasatmayacaksa ona göre kararını ver derim
Soran+1 yılYok yorumlarda demişler ya affedip bir şans verme yoluna girmişsin annene anlatıp üzme yazmislar siz iyi ursunuz annenin eşine karşı bakışı değişir falan demişler bilemedim
- +1 yıl
Yani orası öyle tabiki ilerisini düşünerek hareket etmek var işte zamanla düzelir aranız eğer tekrar yasamadigin zaman annen hep içinden acaba diye geçirecektir ayrıca annenin saygısı gidecektir orası da var en iyisi şu an bir şey söyleme zamana bırak ama herifi de boş bırakma surekli takip altına al sonuçta bir defa güven sarsılmış o güvenin oluşması çok zor olur bilmiyorum yani iyi düşün iyi karar ver
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle şeyleri çok yaymamak lazım
00 YorumlaSoyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası