10/10 diyorum 1,5 saat no stop pompalayabiliyorum , kızlar 1 dk zıplasın üstünde yoruldum diyorlar , biz her pozisyonda no stop saatlerce yapabiliyorsak kızlar seks de cok bencil , hep kendini düşünüyorlar , sevmedigi pozisyon olsun anında yapma diyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, kaslı, özellikle büyük penisli, geniş omuzlu, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için hiç sevgilim olmadı çünkü boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli "erkekler" varken kim beni ne yapsın? Hiçbir zaman cinsellik gibi insana zevk veren güzel bir şeyi yaşayamacağım çünkü kimse beni istemeyecek; kendimden utanıyorum.
Keşke saçmalıyor olsaydım ama maalesef ki gerçekler bunlar. Gerek KizlarSoruyor'daki, gerekse diğer sosyal mecralardaki kızların bu konular hakkındaki düşünceleri söyledikleri şeyler zaten hiçbir zaman mutlu olamayacağımı kanıtladı. Dediğim gibi erkekler varken kimse benim gibi bir b*k parçasına bakmaz; beni görseydiniz anlardınız. Aklınıza gelebilecek en kötü erkeği düşünün; öyle bir şeyim işte.
Arkadaşlarımlayken 1.55, kassız ve tipsiz bir erkeğe düştüğümüz oldu yeteneği ve öz güveni dolayısıyla. Bunu gözlemlemiş olmasam acıklı hikayene inanacağım. Mevzu ne olduğun değil, kendini nasıl sunduğun. Bunu bir idrak etsen şu 'itici kendine' acıma davranışını bırakırdın.
0 çünkü hiçbir şey yapmadığım için ne yapabilirim ne yapamam nasıl olur hiçbir şey bilmiyorum ve tecrübesiz kaldığım her geçen gün daha da özgüvensiz olmama neden oluyor
Ya normalde değilim insanların zihnini isteklerini arzularını hissedebiliyor anlayabiliyorum ama tecrübesiz biriyle pek de kimse bir şey yapmak istemiyor ki ayrıca bu erken pil bitme durumu da olabilirmiş gibi hissediyorum kadını asla yarı yolda bırakıp gitmek de istemem
bu dediklerin imkansız değil ama tecrübe ve irade ile zamanla gelişen özellikler. ergen arkadaşlar düzenli 5 yıllık cinsel hayatı ile kendilerini geliştirirlerse neden olmasın :)
kişiye göre değişir senin tarzın biran önce duygular tavan yapsın mutlu olayım tarzındadır, başkası uzun uzun romantik takılmak ister :) ayrıca tahrik edilerek geçen süre ne kadar uzun ise tatmin duygusu bir o kadar şiddetli ve haz verici olur.
aslında bu tamamen benim için karşı tarafı tatmin etme meselesi yani ön sevişmede yaptığım oral seks ile partnerimi orgazm etmeden ilişkiye geçmem, ilişki anında da boşalma aşamasına gelsem bile partnerim 2. orgazma ulaşınca bende konsatrasyonumu boşalmaya yoğunlaştırıp öyle tatmin olmayı tercih ederim. bir kadını ne kadar tatmin edersem o derece bana karşı tatminkar olduklarını öğrendiğim için böyle bir tarz geliştirdim kendimce. tabi bazıları tek orgazm ile yetiniyor ama asıl amacım partnerimin önceliği zaten ben ne zaman istersem o zaman boşalıyorum.
10 üzerinden kesinlikle 11. Partnerimle temasım doğru zaman aralıklarına ona en doğru dokunuşları yapmam en önemli faltörlerden biride harika bir ön sevişme.
mesela üstte olmayı hayal etmeyi seviyorsan pet şişe tekniği var içine sıcak su koyuyorsun, üstüne krem sürüyorsun onu da 2-3 yastığın üzerine koyup ileri geri hareketler ile penisin sıcaklığı, sertliği ve tırtıklı yapısı ile damarlı oluşu hissiyatı veriyor tabi bu özetlediğim hali bunu o anda film izlerken gözlerini kapattığında ya da ayna karşısında kendini izlerken yapabilirsin, hayal gücün geniş ise keyif almaman imkansız bunun gibi basit teknikler var araştırabilirsiniz.
@siyahcorap yok bunu yapamam mikrop falan kaparım sonra elim yetiyor. kendi evimde yaşasam vibratör denerdim ama ailemle yaşıyorum ztn. yinede teşekkür
rıca ederim, oral yapmayı veya yaptırmayı hayal ediyorsan 1 tane daha bildiğim var. yenilik katman daha eğlenceli olacaktır muhakkak, tabi tercih senin.