Ben uzun süredir sevgilisi olmayan, azgınlıktan duvaları yumruklayan 21 yaşındaki bir ergenim. Yan dairede bi abi var baya çapkın bi tip, bu abi sık sık evine kadınlarla geliyor bayaa güzel kadınlar. Hatta bazen 2 3 tane getiriyor her gece pompa yapıyorlar şap şap şap inletiyor kadınları, odalarımız da yan yana sanki yanımda yapıyorlarmış gibi sesler geliyor. Her gece o sesleri dinleyerek mastürbasyon yapıyorum. Mental çöküntü yaşıyorum acaba abiyle biraz muhabbet kursam bana da bi hanım efendi ayarlar mı delirmek üzereyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sakın gitme o kadınları ben dün gece apart kiralayıp odaya rus eskort çağırdım ilişki sırasında kondom patladı şimdi hastalık riski taşıyor olabilirim düzenim bozuldu 3 hafta sonra doktora gideceğim test için
010 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar eskort değil ki kendi tanıştıkları
Cevap sahibi+1 yılOlsun onlarda da risk var o kadınlar senden önce kaç kişiye vermiştir verdikleri kişilerde önceden kimlerle beraber oldu belli değil benden sana tavsiye sonra benim düştüğüm duruma düşersin 2 dakikalık zevk için psikolojin bozulur en iyisi sağlam düzenli bir ilişki kur ona yap ne yapacaksan
Soran+1 yılÇok haklısın endişelerini anlıyorum ama sevgili olduklarım vermiyor bi tane veren vardı ayrıldık onunla. Çok istiyor canım. Adamın yattığı kadınlar da öyle böyle değil insanın nefesini keser. Adam yıllardır yapıyor bi sorun çıkarmadı ona bana da çıkmaz gibi
Soran+1 yılEğer bu adamla iyi bi iletişim kurarsam kucağıma alacağım kadınlar ilik gibi hayatımda göremem öyle kadınları
Cevap sahibi+1 yılO kadınları çağıran adam prezervatif takıyo mu biliyor musun
Soran+1 yılBi fikrim yok ama adam sağlıklı yani bi şey duymadım sağlığı hakkında. Bi ara kapısındaki çöp poşetlerine bakacağım
Cevap sahibi+1 yılSen korunmayı düşünüyor musun gidersen
Soran+1 yılBilmiyorum ben o et ete değsin hissetmek isterim ama adamla muhabbet kurarsam öğrenirim kadınlar temiz mi değil mi ona göre hareket ederim
Cevap sahibi+1 yılBence onun bunun lafına güvenme adam temiz dese bile sana garantisini veremez
Soran+1 yılBilmiyorum artık bakıcam kanka adama güvenmezsem mecbur kondom kullanırım artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Abinin kapısını çal 1 turda ben binebilir miyim senin hatunlara diye sor
01 Yorumla
Soran+1 yılBir gün dayanacağım adamın kapısına aynı bu şekil..
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. aga farklı masturmasyon seceneklerını dene
01 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldım 'mastırnasyonel' den🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuyor musun
040 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden sordun
Cevap sahibi+1 yılSapıklaşmak yerine sevgili edin bence
Soran+1 yılSapıklaşmak ne alaka? Konuştuğum kızlar oluyor ama vermiyorlar
Cevap sahibi+1 yılSapık bir zihniyetin var karı kız peşinde koşacağına bir tane olsun düzgün olsun sevmeyi dene senin gibiler iflah olmaz şrfsz
Soran+1 yılDenemedim mi sanıyorsun? Bilmeden yargılama
Cevap sahibi+1 yılİşin gücün a.. Kolay gelsin kanka senden olmaz
Soran+1 yılYa kardeşim ben seks yapmak istiyorum sana ne bundan ya
Cevap sahibi+1 yılEskorta git knk kimseyle oynama
Soran+1 yılEskorta para vermem. Giden arkadaşlarım çok pişman. Adamda kadından bol bişey yok bana da bir tane ayarlarsa işimi görürüm
Cevap sahibi+1 yılSana bişi sorcam ben kızım sevgilimle anal yapsak mesela beni aldatır mı uzak şehirde olsak
Soran+1 yılNeden aldatsın ki alakayı anlayamadım bence yapmazsan aldatma olasılığı daha yüksek
Cevap sahibi+1 yılBak erkek doyumsuz diyorlar mesela başka vücutları beğenip hep yapmak ister mi
Soran+1 yılSeni seviyorsa dünyanın en güzel mankeni gelse bile yapmaz aksi halde zaten hiç sevmiyor demektir
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bir kaç kez yakaladım açık saçık kadınlara bakmış napcm bilmiyorum
Soran+1 yılBakmış derken internet geçmişine mi baktın
Soran+1 yılNormal her erkek bakar internetten
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılEndişelenme onlara bakarak mastürbasyon yapmıştır eğer onlara bakmasından rahatsızsan kendi fotolarını yolla sana baksın
Cevap sahibi+1 yılBakarda fakeden ekledim hemen yazdı kimsin diye ne bilim etkilemek zor değil sevmiyor belkide çünkü o tıp okuyor bense atama bekleyen tıbbi sekreter... Yaş farkı var me bilim
Cevap sahibi+1 yılTamamda beni sevse beni düşünür başkasını değil
Soran+1 yılHemen yazdıysa o adamdan sana hayır gelmez üzülürsün bak. Çok bağlanmadan uzaklaş derim. Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılSeni düşünmesini istiyorsan kendini göster ona
Cevap sahibi+1 yılKendimi gösterdim ama beni beğenmiyor diyor spor yap göğsün sarkık ne bilim sevmiyor
Soran+1 yılSal o kişiyi bırak. Kendini onun için şekillendirme, seni olduğun gibi seven biriyle daha mutlu olursun
Soran+1 yılZamanına yazık
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl oldu bilmiyorum kendimi beğenmiyorum 26 yaşındayım sevgilim 23 tıp okuyor ondan egosu
Soran+1 yıl3 yılını bununla mı geçirdin cidden? Umarım cinselliğe girmemişsindir yoksa seni bir nevi tatmin aracı olarak kullanmış. Ayrıca onun yaşı baya küçükmüş sana göre. Veletlerle takılma böyle olur işte sonra
Cevap sahibi+1 yılİlişki olmadı aramızda ama seviyorum işte kimseyi kabul etmezdim ama ona çok bağlandım
Cevap sahibi+1 yılSende 21 yaşındasın velet ne alaka
Soran+1 yılOlabilir gönül bu herkese kaptırılabilir de bu noktadan sonra ne yapacaksın ayrılacak mısın? Evet 21'im ama velet zihniyetli değilim hem o senin yaşına göre küçük kalmış. Erkekler geç olgunlaşır.
Cevap sahibi+1 yılNe yapayım seviyorum
Soran+1 yılE ama onun seni sevmediğini düşünüyorsun. Kuşkuların var.
Cevap sahibi+1 yılSenin böyle biri olduğunu düşünmemiştim
Soran+1 yılNe? Ben ne alaka
Cevap sahibi+1 yılÜslubundan dolayı yani muhabbet ediyoruz ya hani aklın sadece oraya çalışmıyor
Soran+1 yılEvet çünkü insanca muhabbet etmek bunu gerektirir ayrıca seni tanımıyorum etmiyorum neden öyle şeyler konuşayım ki seninle
Cevap sahibi+1 yılBurdaki erkekler tanımadığı insanlara bile farklı muamele yapınca senide öyle sandım
Soran+1 yılYok yok ben onlardan değilim😭 biz düzgün erkeklerin nesli hala tükenmedi ara sıra anadolu vaşağı gibi nadiren ortaya çıkarız
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüyüm
Soran+1 yılNiye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım