Amaç seksti arkadaş olduk sohnet ettik güldük eğlendik bana başka bir şey vaat etmedi ama ben çok seviyorum onu hiç şansım yok mu. O da seviyor biliyorum ama aşk değil herhangi birini sevmek gibi. Söylersem benden uzaklaşır diye söylemek de istemiyorum çok üzgünüm acı çekiyorum
Beni cinsellik için kullanan birine aşık oldum, ne yapacağım?
Kendinize zaman tanıyın. Acele etmeyin, arkadaşlığınız ilerleyerek dürsün. Zana’nla her şey yoluna girecektir. Güzel bir şey bu. Dizi tebrik eserim. Gerçek mutluluğa doğru ilerliyorsunuz. İkinizin de istemesi çok önemli. Hiç acele etmeyin. Söyleme, onun sana söylemesini sağla. Sabredersen gerçekten seni seviyorsa söyleyecektir. Bu arada başkaları ile birlikte olma ve o da bunu hissetsin ki ona farklı bir değer verdiğinden emin olsun. Güven bana çok mutlu olacaksınız. 😎
Açıkçası seni kullanmıyor zaten bu ilişkiye başlanma sebebi ve ortak çıkarlar belli. Sen varolan kuralların dışına çıkmışsın ve artı bir şeyler eklemişsin. Ki bu da olması beklenebilir bir şey çünkü cinsellikten sonra o kişiye karşı belli hisler beslenebiliyor. Bu riski alarak başlıyorsun bir şeylere. Baktın ki karşıda oluşmuş ilişkiye dönebilir ama oluşmamışsa da dediğim gibi gene bu senin eksikliğin veya onun duygusuzluğu değil, zaten ilişkiye belli kurallarla başlanmış olması. Eğer ki karşılığı yoksa devam etmemen bu tarz ilişkiye senin için daha uygun olacaktır.
Ondan sonrası kolay ya erkekler zaten seks yaptıkça zevk aldıkça bağlanır böyle devam zaten seviyorum diyorsun sen sevdiğin birisiyle ilişki yaşıyorsun karşı tarafı umursama
Kusura bakma ama baştan sen sadece seks isteğine olur demişsin o da kabul etmiş.. Bu durumda sevgi beklemek biraz uzak bir durum... Kadının seks arkadaşlığı istemesi ya da kabul etmesi erkek için bir nimet oluyor.. Ancak her şeye rağmen saygılı ve vicdanlı bir erkek sevip sahip çıka bilir...