Cinsel Yaşam Çok istekliyim hep, ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora gideyim mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Başka şeylerle meşgul olsamda hep böyleyim 😐 Güncellemeler+1 yıl Sadece soruya cevap bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Hirmonda sıkıntı var sanırım başka bir durum daha var çünkü Çok istekliyim hep, ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora gideyim mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hayır doktorluk bir durum değil bu bir an önce evlen jendi helalinle hep iste ve yasa her şeyi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Küçücuğüm daha 5 yıl var okul vs bitmesi gerek Yorumla polisgazi +1 yıl Yemişim okulunu ya 🤣🤣 Yorumla polisgazi +1 yıl Ya okumayı bırak ya da hem evlen hem oku Yorumla Soran +1 yıl Aradığım özellikler deki erkeği bul ve bu durumu kabul edecek erkeği evleniyim? Yorumla polisgazi +1 yıl Aha mesela ben 🤭 ama sen beni hiç kabul etmezsin 😥 sen evlenmemiş çocuğu olmamış ve geçmişinde hiçbir hata yapmamış birini istersin 😭 Yorumla Soran +1 yıl Özellikleri bilmiyorsun ki?😂ne sen? Yorumla Soran +1 yıl Hatasız kul yok herkes hata yapar 🤭 Yorumla polisgazi +1 yıl Beni kabul etmezsin mesela ben varım demek istemiştim Yorumla polisgazi +1 yıl Teşekkür ederim böyle düşündüğün için Yorumla Soran +1 yıl Niye etmryim 🤔 Yorumla polisgazi +1 yıl Özele gel konuşalım Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Sevgili veya partner bulup ihtiyacını neden gidermiyorsun dicem kesin bakireyim diceksin :D Öyleyse yapana kadar çaresi yok bunun cici kız. 0 0 Yorumla
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl 1970 lerde msn den kalan nickler hala kullaniliyor demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla MehmetCKM +1 yıl Sen kendini tatmin edecek alanlarla ugras... gozlerini kapatarak yap. Yorumla
mrwoo5 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Erkek arkadaşın halletsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bunu sormadım. yok. Yorumla mrwoo5 +1 yıl Evlen o zaman 😊 Yorumla mrwoo5 +1 yıl yok mu kısmetin 😊 Yorumla Soran +1 yıl Küçüğüm okulum bitecek Yorumla mrwoo5 +1 yıl Okuluna devam et ne olacak ki 😊ama evlilik yinede büyük sorumluluk Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Libidon yüksek o zamn 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Doktor bir şey yapabilir mi ki bu soruna 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Allah eşine yardım etsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dr. Sana bi faydası olmayacak 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka şekilde tavsiye vermemi istersen takibe alabilirsin. Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evlen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seninle mı 😂 okutacaksan TM. 😂😂 Yorumla Eren2653 +1 yıl Evlenmek için daha çok gencim xd Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. depoları bosalt 0 1 Yorumla okannn_gunnn +1 yıl sana erkek lazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hmm demek ki libidon fazla 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygusal olarak doyuma ulasabiliriz beraber Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dr napsın sana😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hormon bakar ilaç verir belki 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem pek sanmam, daha çok sevilmeye ihtiyacın var gibi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorim ne sevgisi duygusal mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmeye olacaktı o klavye düzeltmiş sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır doktorluk bir durum değil bu bir an önce evlen jendi helalinle hep iste ve yasa her şeyi
Küçücuğüm daha 5 yıl var okul vs bitmesi gerek
Yemişim okulunu ya 🤣🤣
Ya okumayı bırak ya da hem evlen hem oku
Aradığım özellikler deki erkeği bul ve bu durumu kabul edecek erkeği evleniyim?
Aha mesela ben 🤭 ama sen beni hiç kabul etmezsin 😥 sen evlenmemiş çocuğu olmamış ve geçmişinde hiçbir hata yapmamış birini istersin 😭
Özellikleri bilmiyorsun ki?😂ne sen?
Hatasız kul yok herkes hata yapar 🤭
Beni kabul etmezsin mesela ben varım demek istemiştim
Teşekkür ederim böyle düşündüğün için
Niye etmryim 🤔
Özele gel konuşalım
Sevgili veya partner bulup ihtiyacını neden gidermiyorsun dicem kesin bakireyim diceksin :D Öyleyse yapana kadar çaresi yok bunun cici kız.
1970 lerde msn den kalan nickler hala kullaniliyor demek
Anlamadım
Sen kendini tatmin edecek alanlarla ugras... gozlerini kapatarak yap.
Erkek arkadaşın halletsin
Bunu sormadım. yok.
Evlen o zaman 😊
yok mu kısmetin 😊
Küçüğüm okulum bitecek
Okuluna devam et ne olacak ki 😊ama evlilik yinede büyük sorumluluk
Libidon yüksek o zamn
Doktor bir şey yapabilir mi ki bu soruna
Allah eşine yardım etsin
Arada bir bizede şans ver
düzenli cinsel hayatın yoksa zor
Çok istekli birini bulmak zor :) bence
Dr. Sana bi faydası olmayacak
Başka şekilde tavsiye vermemi istersen takibe alabilirsin.
Aslında yapacağın şey belli ama
Ateşinin sönmesi lazım reçetesi bu
Evlen
Seninle mı 😂 okutacaksan TM. 😂😂
Evlenmek için daha çok gencim xd
Ee normal
depoları bosalt
sana erkek lazım
Git evet
bol bol seks
Gel otru
Hmm demek ki libidon fazla