Karşı cinste en tahrik edici bulduğun bölge neresi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kulak memesinin hizası boyun ile birleşen bölge en fazla sinir ucunun toplandıgı bölgedir , kadını gerçekten çok etkili bir şekilde uyarılmasını sağlayan erojen bir böyle tahrik ederken tahrik te olursunuz , hatta bu bölgeye öpücük kondururken verilecek ılık bir nefes tatlı sert kücük bir ısırık çok etkili olacaktır ve tabiki köprücük kemiği bölgesi.. Herkese başarılar...✌
@Sagoreco ben de kol için dedim. Damarlı penis görünüş olarak hoşuma gidebllir ama hissi can acıtır mı o önemli ben uzun ve normal kalınlıkta olmasını isterdim.
Özellikle sertlestiginde iri kalın oluyor ve damarlar çok belirgin duruyor oraal yapilirken damarların emilmesi falan harika oluyor uzunluguda iyi ama kimisi çok damarlı bu nasıl bişi diyen bile oldu damarlı olmasi can acitir mi ki içine girince neden acitsinki
Erkek dedigin bence fit hafif kasli genis omuzlu vücudu damarli kalin penisi ile kadinin hakkini vermeli erkek oldugunu ona hissettirmeli oral yaparken kalin penis sorun olur mu peki
Dolgun kalçalar büyük dik ve tombul göğüsler beyaz tenli süt gibi olacak vajin. ada büyük dolgun olacak dudaklar dolgun ve büyük birde sarışın olacak tamam bacaklarda kalın olacak ohh missss tutmayın beniiiiii hücummmmmmmm