- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de olmaz yani arada bir cinsel çekim olmak zorunda yani tamamen aşk ya da sevgi demiyorum ama en azından bir cinsel çekim olmak zorunda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılHer sey oluyor artik her sey aklina hayaline gelmeyen seyler o aptalca bir tabir sadece ten uyumu diye bir bk yok tamamen bahane cinsellik yasamayi mesrulastirmak normallestirmek icin one surulen akli uckurunda hayvanlarin kcindan cikardigi laflar
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten birisine karşı müthiş bir duygu hissediyorum sadece ellerime dokunduğunda bile harika hissediyorum ve tekrar tekrar dokunmak istiyorum ama sana şöyle katılıyorum bu bahaneye sığınarak her hoşuna gidenle se x yapmak doğru değil zaten bu sadece aşka olan ilk adımlardan biri.
- +1 yıl
Erkeklerin cikardigi aptal bir kelime hovarda capkin itik kopuk tiplerin bahanesi ve bunu benimsetmeye ve normallestirmeye calisiyorlar seven insan icin ten men hikaye dokunmadan seven insanlar icin bunlarin hic bir onemi yok
+1 yılher şey karşılıklı oluyor ama sen cesaret edip ona açılmazsan birdaha buşekilde hissedemeyebilirsin fırsatı kaçırma
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni kabul etmeyebilir o kadar emin değilim ayrıca sanırım soru değişmiş ten uyumu karşılıklı mıdır diye sorduğumu hatırlıyorum
- +1 yıl
Ten uyumu karşılıklıdır demek istedim sen hissediyorsan oda hissediyordur
Soran+1 yılEvet ama ben ona açılamam. her şey bu uyumla bitmiyor onunla çok farklıyız gece - gündüz gibi o çok atılgan biri ben çok içine kapanık biriyim ondan bi adım gelmedikçe kendim açılamam
- +1 yıl
Kendin açılma ama pas vermeyi ihmal etme ay yanlışlıkla oldu falan bahanelerle yap bişeyler o da konuya girecek güç kazansın
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ten uyumu pek dokunma ile alakalı değil. Çoğu kişi bu uyumu yanlış anlıyor. Ten uyumu kaderin karşına çıkardığı aşk misali gibi değildir.
00 Yorumla
+1 yılUmarım benim içinde böyle hisseden bi sevgilim olur be çok iyi bir şey bu gerçek ten uyumu dediğimiz olay bu
04 Yorumla
Soran+1 yılHissetmk bu bka yaramıyor çocuğun skinde değiliz
- +1 yıl
O kaybeder
Soran+1 yılAhaahhaha hemde çok. Nasıl sevişmeyi istiyorum onunla anlatamam ve sanırım bu bağımlılık da yapıyor
- +1 yıl
Bol şans ne diyelim
Ten uyumu olabilir. Aynısını o da hissediyorsa doğru kişidir cinsellik için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu ten uyumu diye diye seksin dibine vurdular
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olmalı yoksa seksten zevk alamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılYa orası öyle benim sorduğum bu şey kendiliğinden karşılıklı mı yani bunu o da hissediyor olabilir mi
- +1 yıl
Karşılıklıdor tabi hisseder. Eğer sevişirken koklarken öperken kendini çekmiyor ise oda tensel olarak senden hoşlanıyordur.
Soran+1 yılHayır biz sevgili değiliz sadece konuşurken arada tenime falan dokunuyor çok seviyorum bazen şakalaşıyoruz ama onda da çok hoşlanıyorum teni gerçekten çok iyi hissettiriyo
- +1 yıl
O zaman uyum var aranızda şimdilik. Kesin sonuç onunla sevişince çıkar. Tüm vücudunu çıplak görüp dokunduğun öptüğün emdiğin vakit haz alıyor isen tensel uyum oluşmuştur
Geçici olur fakat sürekli olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama çok güzel olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence bunun cevabı sizde biz veremeyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman karşılıklıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında karşılıklı olma ihtimali var çünkü ben bu şeyi biraz okudum hani karşıdakinin beyninden gelen sinyallerle de ilgisi varmış sanırım
- +1 yıl
Tabi onlarda etken senin hissettiğini oda hisseder zaten sevişirken bunu sende farkedersin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte ten uyumu bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onu özlüyorum onu tanımıyorum bile fazla anlaşıp anlaşamadığımızı bile bilmiyorum sadece onun tenine dokunmayı çok özlüyorum
- +1 yıl
Tamam işte
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olmadan olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne