+1 yılOlabilir yani ilk başlarda normal o heves alınabilir bu tıpkı bir çocuğa yeni oyuncak almak gibi ama ilerleyen zamanlarda hergün olmadı çok sağlıklı değil çünkü hormon kalitesi düşer yani spermler daha kalitesiz olabilir, monotonlaşma olabilir ve zevkten çok alışkanlık haline gelebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeni evliler hergün en az 4 kez yapması gerekir, bir an önce eşler birbirlerinin performansını test edip en çok zevki yaşamak için her fırsatta seks yapmayı amaçlamaktadır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.. Yani bir süre sonra zaten değişir her şey.. Keyifli günler..
40 Yorumla
+1 yılOldukça yanlış bana göre bazı yorumlar da bunun için evleniyorlar mi falan demişler neyin kafası bu yaaa hayır her gün yapmaya gerek Yok işin tadı kalsın doya doya hez dolaş eğlen vakit geçir akşam yorgun hâlde sarılıp uyu sevdiğinle seks kaçmıyor istediklerini zaman yine yapılır yeni evliyiz hurra her gün her dk seks diye bir şey yok
43 Yorumla- +1 yıl
Yorumu mu tekrar oku lütfen bende bu durumu yanlış buldum zaten 1 kere daha okuyun bazıları bunun için evleniyorlar falan yazmışlar tepkimi onlara gösterdim siz neden bana tepki gösterdiniz?
Saçma bence. Neden cinsellik üzerine mi evlendiler sadece? Bu nasıl bir zihniyet? Ben yeni evlendiğim kişiyle ilk önce doya doya sarılıp uyumak isterim mesela. Yanında huzuru hissetmek isterim beraber aynı evde yaşayabilme mutluluğunu yaşamak isterim. Neden cinsellik ön planda olsun? Aşırı sapıkça bir zihniyet.
40 Yorumla
+1 yılYapmak istedikleri her an yapabilirler, ister sarilip uyusun isterse seks yapsınlar.. Kendi tercihleri, normal..
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu durum balayında farklıdır, cicim aylarında veya çocuk doğduktan sonra da çok farklıdır. O yüzden çocuk doğana kadar kendinize bir sınır koymayın. Hayatın tadını çıkarın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok normal. Azgınlık hakları. Fanteziler aşk sevgi her an onlarla olsun. Her an aklı fikri orada onların hem de her pozisyonda… 😎🚀
10 Yorumla
+1 yılYa bana ne bana ne ayrica size ne lünidosu yüksek olan hergün yapar istemeyen yapmaz bu sorunn mantiği. nerde
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ayda 2 kez oluyor bende dışarıdaki erkeklerle oluyorum
89 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli yaptığın biri var mı
- +1 yıl
aynı dert bende de var
- +1 yıl
Aynı benn
Gayet normal ne var bunda? Evlenmeden yapsan günah zinaj diye başının etini yerler. Evlensen her gün seks mi yapılır? Ne diye evlendi o zaman bunlar? Evlenince şu gün şu saat olacak diye bir şey yok. Yapsınlar doyasıya
10 YorumlaNormal ama bu sıklık zamanla soğumaya sebep oluyor. Ara vere vere olması özlem ve tutkuyu körükleyecektir.
41 Yorumla- +1 yıl
Özlem hemen her ilişkiye dinamizm katar
Erkenden bıkılmasın. Ne o oyle onun icin evlnmis gibi. O kadar cok yapacak sey planlanacak iş varken.
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam her gün yapmayız
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok normal hatta günde 3 kerede normal. Benim isim oglen de ugrardi eve 1seneyi devirince seyreliyo sıklık ama araya sogukluk girmemesi icin haftada 3mutlaka olmali
516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaftada 3 dedim ya
Cevap sahibi+1 yılHaftada 1 ise bu kadının libidosuyla alakali bi durumdur bence
- +1 yıl
Haftada 4 normal bazen 5 çıkabiliyor. Sabah ereksiyonu ile
- +1 yıl
Canı yandığı oluyor çoğu zaman.
Cevap sahibi+1 yılBunları bana neden anlatıyosun hilticim
- +1 yıl
Bunınla alakalı kısa
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorabilirsin ozele gelmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAğzını hayra g. tunu bayıra ac demisler ne ben bosanayim ne sen benim avukatim ol👊🏻🙄
Cevap sahibi+1 yılBurdaki kekocanlar kendilerini yeterli gorseler burada isleri olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yeterli olduğu beni bağlar😉
Gayet normal bsi tabi evlenmeden önce ilişki yaşamadılarsa yani
513 Yorumlayaparsın sonra da 40 50 yaşlarında pil biter asdasddas her şeyin bokunu çıkarmakta üstümüze yok. Tüm mermilerini bir anda harcama haftada 1 maks 2 yeterli zevk vermez fazlası zaten. Ne kadar geç o kadar arzulu istekli olursun.
00 Yorumla
+1 yılYapmak istedikleri her an yapabilirler, ister sarilip uyusun isterse seks yapsınlar.. Kendi tercihleri, normal.. a
30 Yorumla
+1 yılTen uyumu çok önemli karşılıklı istedikten sonra neden olmasın...
35 Yorumla
Soran+1 yılSabah akşam yapılır yani
- +1 yıl
Senin libidon düşük sanırım öylemi?
Soran+1 yılYoo bunu nerden çıkardın
- +1 yıl
Yorumlara sıkılmazlarmı felan demişsin ondan yani sıkılacak ne var
Soran+1 yılMerak ediyorum her gün yapmaktan sıkılır mı insan diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal hergun birkaç defa yaptık bir defada değil doyamıyor insan sevdiğine. Cinsellik ayıp değil canın isterse hemen yapılmalı
61 Yorumla- +1 yıl
Yılların özlemi öyle bir iki kere yapmaya geçmez, fırsat buldukça bu işi yapıp, zevklerin doruklarına çıkmalıyız. Onun için bunu günde bir ve haftada bire indirmek hatadır. Bazen ufak bi öpücük ilişkinin ilk kıvılcımı olmalıdır. Balayı demek tarafların cinselliklerijin detaylarını keşfetme ayı demek gerekir siz ne dersiniz bu hususta
Tabıkı de normal sonra rutine biner haftada iki keze duser sonra ayda bire sonrası önemli aradaki bağı
22 Yorumla
+1 yılBence saçma. Ben evlendiğimde eşimle sarılarak uyumak isterim bol bol evde film izlemek vs. Aynı evde olmanın tadını çıkartmak isterdim
23 Yorumla- +1 yıl
😒 boş yapma
- +1 yıl
İşine bak hadi kas yığını
- +1 yıl
Farketmene sevindim dikkat çekiyorum demek ki
Normal doymak istiyorlar.
70 Yorumla
+1 yılHergun yapacaksın ki onun kokusuna dokusuna alisabilesin. Bir de uyumu sağlamak, bedeninin kısımlarını seksin her türlüsüne uygun hale getirmek için bir süre hergun yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden once zaten bunu aliskanlik haline getirmis tiplerin kana susamis gibi surekli yapmasi malca yillarca esini beklemis hic bulasmamis kisilerin yapmasi gayet normal
00 Yorumla
+1 yılHer gün de yapabilir haftada bir de bunun bi kanunu kuralı yok.
30 Yorumla
+1 yılEvet tabiiki normal, birbirlerine yeni yeni doyuyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sıkılmaz mı ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosu yüksek biriyim. Sevgiliminkide öyle ilk zamanlar surekli yapardık sanırımda sonra 2 günde bir 3 günde bir 4 günde bir diye gider galiba
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer gün olsa ne olcak ya beni * belli siye
Cevap sahibi+1 yılTamam sor
çok normal hatta gün içerisinde bile dozu arttırmalılar çünkü birkaç sene sonra o hazlar kalmıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Yalnız şey dicem sen o birkaç seneye yaklaşmışsın
+1 yılnormal , zaten bi yerden sonra 2 günde 1 e , sonra 4 günde 1 e sonra hafta da 1 e sonra ayda 1 e düşecek :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Her günü bırak saat başı bile seks yapılabilir. Bu durum libido ve enerjiye bağlı. Şahsen ben olsam her enerjim dolduğunda yapardım.
00 Yorumla
+1 yılBi tanıdığın düğünden sonra eli ayağı titriyormuş, tutmuyormuş. Dr günde en fazla 3 diyip kota koymuş. Mahalle dedikodusu😃
00 Yorumla
+1 yılYaaa herkes ne efendi ya fıtrat yaratılış gereği herkes yapacak bunu eğer evlenmeden önce başka bir şey yaşanmadıysa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunyden bunyeye farklı oluyormuş her gun yapanı bırak kadının bırı üc akşam iki sabah adamı bıtrdım yazıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence başta kadın her şeyini sunmamalı ya arkadaş ilişkisinde bile her aradığında açarsan değerin düşüyor kadın biraz süründürecek
37 Yorumla- +1 yıl
ya şu "kadın" neden süründürüyor. Neden hep üstün kişi oluyor her zaman ve heryerde yani o "kadın" nın ne özelliği var bana bir izah edermisin Gizli Üye?
Cevap sahibi+1 yılGit şurdan ezilme
- +1 yıl
Ezsene hadi
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığın yorum eziklik. Ezik olmasan kadının nazını farklı anlamazsın. Komplekse giriysoun defol git biz hayatın ne olduğunu biliyoruz arkadaş ilişkilerinde de böyle her çağırdığında gittiğin arkadaş sana değer vermiyor ezik şey sadece kullanılacak duvar aradığın için yorumumum zoruna gitmiş
- +1 yıl
kendini kullanılacak duvar olarak görmen ilginç!
Cevap sahibi+1 yılSen öyle görüyosun sen. İşvesi cilvesi olmasın ben malzeme buluyum yeter diyorsun
- +1 yıl
ben senin süründürme lafına kızdım yoksa cilveyede kızacak değilim.
Rutine bağlamayıp keyif alındığı sürece neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılBal yiyen baldan usanır her gün de olmaz ki fabrika mı bu dakika başı sperm üretecek az özlem olsun
10 Yorumlaİster yeni evli olsun ister 20 yıllık evli olsun isteyen istediği kadar yapar bu gayet normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbi siz gerçekten evliliği seks için mi istiyorsunuz? Yazık bu kadar basit olmayın ana baba olamıyorsunuz sonra yetiştirdiğiniz çocuklar da olmamış oluyor !
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum. 🤔 Çok fazla seks sağlığa zarar diye okumuştum.
11 Yorumla
+1 yılİlk heves olduğu için her gün olmasi ilk haftalar normal. Devaminda seyreliyor
00 YorumlaGenelde bizim millet kuduruk oldugu için gunde 3 4 kere bile yapilir :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yıl7yıl oldu evlenli anlaşamadık ayrıldık, eski eşim çok istiyordu hemen hemen her gün seks yapıyorduk.
00 Yorumla Bence normal değil ki yılda bir yapmaları lazım 😂😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her an yatak hazır, sevişecek kişi de. Her boş kaldığında yapılır.
00 YorumlaŞimdilik normal ilerleyen zamanda sayı azalabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılDemet akalın kocası ile ilgili bir serzenişte bulunmuştu, Günde 3 defa duş alıyorum diye :D
00 Yorumla
+1 yılİlk aylarda evet normal bence ama zaman geçtikçe aralıklı olmalı ki ozlensin
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten her gün seks yapmak sağlıklı degil
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Normal tabi zamanla azalır.. çokta azaltmamak lazım ama.
00 YorumlaIki tarafta kabulse neden olmasın istek var demekki
00 Yorumla
+1 yılIlk evlendiğimde akla ne zamn gelirse nerde olursa olsun defalarca yapardık günde beş altı falan
00 YorumlaHer gün olmuyor ama 2-3 günde bir gayet güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılHergün yapılır mı ya yuh ben yapamam arkadaş ne enerjiymiş o.
00 Yorumla
+1 yılHer gün, her yerde, her koşulda 💦💦💦💦
102 Yorumla
+1 yılSeçin evlilikle alakası yok ben hergun istiyorum hergun
56 Yorumla- +1 yıl
olm bu tip ne 2009 dan kalma gibisin
- +1 yıl
Ne alaka neysem oyum
- +1 yıl
Ben seviyorum bu halimi kim bilir sen nasiksin
- +1 yıl
Hergün istiyorsun yapabiliyormusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir.. tabiki bir süre sonra şu andaki hissettiginiz heyecanlık sogacak ve daha az sıklıkla yaparsınız.
00 YorumlaBı standartı var evli sonuçta istediği zaman istediği gibi yapsın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır hiç normal değil bu ne böyle görmemiş gibi
Her şeyin bir adabı var fazlası zarar
Haftada bir kere kafi01 Yorumla- +1 yıl
Haftada bir iki. çok az bunun zamanı olmaz zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta normal olabiliyor ama sonra gerçekten sıkıyor
00 Yorumla
+1 yılHatta hergun 2 3 kere normal 🙈😘
81 Yorumla- +1 yıl
😅😚😬🙈
yeni olan herkesin sürekli seks yapması normal
71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyeni evliler kendilerini buldukları yerde seks yaparlar normal değil mi
00 YorumlaEskisi yenisi yok bu işin 🙂
62 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Aradığımız olgun kadın profili bu işte. Hayranım size.
- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar