İlerde kimse benle evlenmez diye ben de günü birlik ya da sevgili takılmalık vs ilişkiler yaşıyorum zaten kimse aşık olmuyor herkes bu gözle benle konuşuyor gerçekten çok çirkin biri değilim neden peki erkekler güzel olduğumu söyleyip sadece seks sevişme yaşıyorlar benimle? Demek ki aşık olunacak kadar güzel değilim neden böyle oluyor lütfen söyletin çok iyi biriyimdir ondan yana da sıkıntı yok sorun neyde bilmiyorum :( 23 yaşındayım sağlık bölümü okuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendine çeki düzen ver seni basit kız olarak görenlerle neden takılıyorsun ki böyle devam edersen adın çıkar erkekler seni birbirine paslar al kanka bu kız veriyor diye bunu bir düşün hep böyle devam edersen kendi kararın bişeyleri değiştirmekte kendi kararın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen yapmışsın izin veren sensin. Sen istersen seninle konuşurlar, sen istersen seninle cinsellik yaşarlar ama istemezsen zaten tavize tevacuze girer. O yüzden Neden kimse beni sevmiyo demek yerine ortama katilip sosyallesip seni sevecek seninle tanismak isteyecek kisilere sans vermiyosunda bu yola başvuruyosun bunu düşün. Cinsellik konuşan olursa da konuşma seni sen oldugun için sevecek erkege bak.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu senin güzelliğinle alakalı değil erkeklerin bencil ve çıkarcı oluşları ile alakalı. sen kriterlerini değişmelisin. nerede çar çakal var onlarla oluyorsun. partner seçimindeki kriterlerini gözden geçir
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun ki? Şayet söylediğin gibi güzel bir kadın isen elbette seni sevecek birileri çıkacaktır. Bana kalırsa böyle düşünerek sadece kendine zarar veriyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşıdaki kişinin niyeti ne senin niyetin ne ise onu yaşarsın
günü birlik ilişki mi istiyorsun onu yaşarsın
karşındaki evlilik istiyorsa sende istiyorsan evlilik yaşarsın
yani bu niyetle alakalıdır
ve sizin karşınıza doğru niyetli biri çıkmıyor o yüzden evlenemem korkusu yaşıyorsunuz00 Yorumla
+1 yılKendini neden ulaşılmaz yapmıyorsun hiç uğraşma bırak uğraştır sen düşünme onlar düşünsün bir kadın olduğunu unutma
00 YorumlaAl benden de o kadar adam gibi adam yok maalesef. Bu yeni nesil mi nedir bombok kullan at gibi hepsi
110 Yorumla- +1 yıl
@By_Barsss bi biz denk gelemedik
- +1 yıl
@By_Barsss Bilmiyorum belki de
- +1 yıl
@By_Barsss ama olsaydı asla kaçırmazdım eminim
- +1 yıl
Hani şey derler insan Gül'e gitmek isterken kaç papatya geçtiğini bilmez, biraz o hesap, bazen öyle ön yargılı ve ya görünmez davranıyoruz ki, olması gereken şeyleri ekarte ederken olmaması gerekene tutuluyoruz, olsa mutlaka kaçırırdın çünkü bazı kişilere bunları yakıştıramıyor belli Bir kimliğin ötesine geçme konusunu benimseyemiyoruz bilemiyorum, herşeyin hayırlısı diyebilirim o halde
- +1 yıl
@By_Barsss aynen
- +1 yıl
maalesef pek yok dediğiniz gibi bazı kadınlar da öyle olamıyor maalesef. Insan gibi birini arıyorum ama yok maalesef. Umarım karşınıza iyi bir insan çıkar. Inşallah
+1 yılHemen cinsellik konusuna girdiğin için herkes vurup kaçıyor
00 Yorumla
+1 yılZaman değişti evlenmek ve evlilik hayali kurmak bile 100 bin TL den başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadık olabilcek birisi oldugunu bilsem kaç kişiyle s1kstigin umrumda olmaz severim senide sadık olan insan bulabilmek zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende güzelim senin davranışların erkeği o yöne itiyor denemeli
00 Yorumla
+1 yılevlenmesin onun içinse
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye istemesin ciddi düşünmesinler
00 Yorumla
+1 yılNiye böyle düşünüyorsun
00 YorumlaSen kendini bu hale getirmissn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılucuz kız sin tek sebebi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten o kadar güzel misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. En iyi erkegi oyle kizlar buluyo biliyomusun
00 Yorumla
+1 yılTakılmalık aranıyor
00 Yorumla
+1 yılAteşli sağlıkçılar bayılıyorum size
00 Yorumla
+1 yılGel o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. cevreni değiştir
00 YorumlaHığğ
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı