Cinsel Yaşam Canım neden sevişmek istiyor çok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Canım neden sevişmek istiyor çok? Canım neden sevişmek istiyor çok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendinle baş başa kaldığın zaman ve yapacak bir şeyin olmadığında olabilir böyle şeyler. Anormal bi durum değil yani. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. daha önce hiç sevişmedin de ondan merak ediyorsun bir erkegin sana dokunmasını öpmesini okşamasını yalamasını 0 0 Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Bunda anormal bir durum göremiyorum ama buraya konu açtığına göre bi arayış içerisindesin dostum dikkat et :D sırtlan çok burada :D 0 0 Yorumla
gokhanlan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Benim de canım istemiyor değil yani, ilerisine karşı pek niyetli olmasamda öpüşüp koklasma isteği aklindan cikmiyo 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sürekli bastırıyorsan eğer Ya da hayatında biri yoksa olabilir 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Libidon yüksektir. Ben de o yüzden girdim ama hoş kadın çıkmadı karşıma 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Sevismek sanat gercekden gozlerini kapa 1 saat boyunca seviş opüs yalaş 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normaldir. Sıcaklık olması? Yumurtlama döneminde olması vs bunlara etken 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Vücudun istiyor Tabii ki normal bu Hiç yapmadınmi 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal knk bir neden aramana gerek yok ki 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Seksi seviyorsun neden olacak 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benimdee öyle 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hormonlar 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. haydaaa bak bi bana 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenseydin keşke 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sicaklardandir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kendinle baş başa kaldığın zaman ve yapacak bir şeyin olmadığında olabilir böyle şeyler. Anormal bi durum değil yani.
daha önce hiç sevişmedin de ondan merak ediyorsun bir erkegin sana dokunmasını öpmesini okşamasını yalamasını
Bunda anormal bir durum göremiyorum ama buraya konu açtığına göre bi arayış içerisindesin dostum dikkat et :D sırtlan çok burada :D
Benim de canım istemiyor değil yani, ilerisine karşı pek niyetli olmasamda öpüşüp koklasma isteği aklindan cikmiyo
Sürekli bastırıyorsan eğer Ya da hayatında biri yoksa olabilir
Libidon yüksektir. Ben de o yüzden girdim ama hoş kadın çıkmadı karşıma
ToyoTank ile ezip geçmek lazım seni
Sevismek sanat gercekden gozlerini kapa 1 saat boyunca seviş opüs yalaş
Normaldir. Sıcaklık olması? Yumurtlama döneminde olması vs bunlara etken
Vücudun istiyor Tabii ki normal bu Hiç yapmadınmi
Çünkü neden istemesin?
Ne cok ortak yanımız var
Regli donemin yakin mi peki
Galiba ruh ikizimsin :)
İlişki yaşamadın galiba daha önce
Mevsimler tamm çiftleşme mevsimi havası