Güncellemeler
+1 yıl
İlişki yaşamadığımız halde ben ona sıcak davranıyorum. Kendimi geri plana aldım uykum geldi ben yorgunum deyip yatak odasına geçtim. İki üç kere geldi ısrar etti neyin var noldu dedi. Bir şeyim yok yorucu bir gündü falan deyip gönderdim. Ve adam şimdi arkadaşı ile kokoreç yemeye gitti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hanım kızımız şu sorudan esinlenmiş Ne cosplayler ne fantezi kıyafetler denedim ama kocam benim kadar arzulu değil, onda cinsellik ateşini nasıl harlarım?
Çok az gerçekten ilk başlarda 2 günde bir olmalı işimi yorucu?
Yorucu bir işi yok astsubay.
Acaba etkilenmiyor mu senden sıkıntı bu mu daha önce ilişkisi olmuş mu?
Daha önceki ilişkilesi hakkında bilgim yok. Galiba artık eskisi gibi etkilenmiyor benden.
Büyük ihtimalle ondan etkileşim olmuyor ona süprizleri yapsan hoşuna giden şeyler olabilir
Çok kötü bi durum. Bazıları da tam tersi bırakmıyor her gün her saat istiyor. Pasif gayim bu arada
9 aylık evliliklerde normalde sabah akşam olması gerekir
Esin senin kiymetini bilmiyor desene. Hep mi böyleydiniz yoksa sonradan mı öyle oldu
Sonradan oldu bu kadar ara vermezdi.
Aranızda birseyler mi. olduki ondan dolayı mi oldu. Cinsel birliktelik sırasında falan
Bir sorun yaşamadık evliliğimizin 3. ayında izni vardı ailelerin yanına gittik. Astsubay olduğu için başka şehirde yaşıyoruz biz. orada 17 gün falan kaldık geldikten sonra araya mesafeler girmeye başladı.
O süre zarfında hic birlikte olmadiniz mi peki
Hayır ailelerimizin evindeydik o yüzden olmadı.
Senin için biraz zor bir durum diger zamanlarda ne yapıyorsun peki ıstegin olduğunda mastürbasyon vs mi yapıyorsun
Hiçbir şey yapmıyorum ben eşimi istiyorum ama oda olmuyor benim isteğimde azalıyor artık.
Konusmayi denedin mi peki esinle bu durumu
Ne kadar konuşsamda bir değişiklik olmayacak. O yüzden kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum tek istediğim bu konuyu kafama takmadan rahat yaşamak.
O zaman sende kendi kabuğuna cekilirsin artık
Ahh senin gibi ateşli bir kadın böyle soluyor demek üzüldüm. Benim kadınım olsaydın keşke
İhtiyaçların olduğunu dile getirmiyor musun?
O hatayı bir kere yaptım. Bir daha asla demem ne kadar yüksek libidon var diye dalga geçti benimle.
Bu kadar odun olamaz diye düşünürken odunmuş. Homo olabilir mi?
kadın ile erkeğin rollerinin değiştiği anlar
O bitmiş 9 aylık eşim olss gecede 9 atarım
Ahh ben olacaktım🤣haftada 4 🤣
Ah ah işi bilmiyor