Erkek arkadaşımın performansı ve büyüklüğü çok iyi ama bir kıza bakmak dahi beni daha çok etkiliyor. Dokuz yıllık ilişkimiz var. Onu bir kızla aldatmış bulundum ve hayatımın en güzel birlikteliğini ve orgsmını yaşadım. Bunları vicdan azabından dolayı ona anlatmak ve ilişkiyi bitirmek istiyorum ama çok fazla sert ve maço biri. Bir kızı ona tercih ettiğimi öğrenirse gururuna bunu yediremez. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrıl ama sebebi bir kız yüzünden olmasın üzülenilir gerçi maço insanlarda üzülmek ne arar o ayrı tabi neyse istediğin her şeyi yap hayata bir kere geliyoruz sonuçta 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmez ego meselesi yapar 21 santiminin daha az etkili oldugunu duyunca
- +1 yıl
Hahaha burdan da boyun değil işlevin ne kadar etklili olduğunu bir kez daha öğrendik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlginç aldatılmış gibi hissetmez de kızla bu şekilde olman ona koyar kendini yetersiz görür tahkir olur
00 YorumlaDevrin hastalığı. Bir kız seni sadece yalayarak tatmin edebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok güzeldi. Vajnalarımızın teması bile beni elektirik çarpmışa döndürdü. Rahmime ulaşan upuzun parmakları vardı. Dlini bile o kadar iyi kullanıyordu ki... Görünüşü hele... titrerken... neyse...
Soran+1 yılMesele cinsiyet. Ve etkilemedi erkek bir kız kadar maalesef.
Soran+1 yılMerak etme lol bu isin piri 21 cmlik hiphizli adamla yillarca yaptim ondan daha buyuk, iri ve hizli olamazsin hic sansin yok yani :)
Aldatma olayına karşıyım ona karşı bişeyler hissetmiyorsanız ayrılıp bi başkasıyla olabilirdiniz büyük ihtimalle biseksüelsiniz biran önce ayrılın kimse aldatılmayı hak etmiyor bence son olur umarım sizin için
16 Yorumla
Soran+1 yılTum erkekler de oyle bence asiri homofobik bir arkadasim vardi zamaninda, norcevte bir barda bir erkege arkdn vrmis anlık dayanamayıp. Inanilmaz ahaha
Soran+1 yılGizli herkes türkiyede o yüzdendir
Soran+1 yılEvet
Yazık etmişsin kendine.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl sonra istedigini yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiline üçlü olalım güçlü olalım de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGrup yapin 2 kiz ve sevgilin
00 Yorumla
+1 yılBir erkekle aldatmandan iyidir:)
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmez çünkü bir kız ondan çok daha fazla tatmin etti. Bunu yediremez ve allah korusun.
- +1 yıl
Senden daha fazla tatmin ettiğini söyleme sende:)
Soran+1 yılYine de onu aldattigimi ogrenecek
+1 yılYazık etme bu aşka be duygulandırdın beni
05 Yorumla
Soran+1 yılAşk yok onu sevmiyorum artık
- +1 yıl
Bir kıza tercih ediyorsun öyle mi o da seni bırakırsa napacaksın
Soran+1 yılUmarım bırakır benden önce. Bir kızın yaşattıklarının onda birini yaşatmadı.
- +1 yıl
Valla ne kızmış be ne yaptıda bu kadar zevk aldın erkeğin yapamayıp kadının sana ne yaptığını merak ettim
Soran+1 yılKendisi çok güzeldi. Upuzun saçları vardı. Gğsleri dpdiriydi, vajinsı ve yüz dudakları pspembeydi. Kollarımın arasnda ritmik titremesi bile beni cenneti yasatti resmen. Sonra sivisinin sivima karismasi... of... ne guzelmis hemcinsinle olmak
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir şey söyleme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım