2-3 yıl önceydi 😄😄 ara ara çok 1-2 yapmadığım oldu. Genelde haftada 1 bazen 2-3 yapardım da son birkaç gündür her gün. Aşırı azginim kendimi bildim bileli. Nofap yapınca da bir zaman sonra ağrı oluyir
5 vakit namaza başla, oruç tut. bak hiç bir şeyin kalmayacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhaba , farklı uğraşlar bulmanı veya kafanı bir şekilde dağıtmanı öneririm. Cinsel açlığını duygusala bağlayacak biriyle ilişki kurmayı da deneyebilirsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bir ilişkiye gerçekten ihtiyacım var. Hatta bu aralar sabah 6 da kalkıyorum hemen hemen akşama kadar çalışıyorum. Yorulmuyorum eve gelince yine aklımda. Yatağa yatınca aklımda. Sürekli ereksiyon hali
Spora falan yazıl bir iki arkadaş edin gerisi gelir merak etme en kötü git bir cafeye otur kahve iç kitap oku hobi edin dans kursları var haftada bir iki kere uğra ne bilim araştır bunları illa ki biri çıkar karşına
Evet sosyal bir ortam bulsam kesinlikle bir ilişki düşünüyorum. Genelde sürekli arkadaşlarla bukusurum konuşurum. Düzenli ağırlık antrenmanı yapan da biriyim ama evde çalışıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
nofab yap nofab onu önerebilirim hem iyi de gelir hani öyle her gün olmazki insan üşenir yapmaya hani her gün
Her gün oluyor bu ara ya
yaa işte nofab işe yarar bence bir onu denemeye çalışın bakalım
4-5 ay mastürbasyon yapmadım bı ara
haa bak bu iyiymiş hani acaba ondanmı bir de yapmadıgın için sürekli belkide yapmak istiyorsun her halde
2-3 yıl önceydi 😄😄 ara ara çok 1-2 yapmadığım oldu. Genelde haftada 1 bazen 2-3 yapardım da son birkaç gündür her gün. Aşırı azginim kendimi bildim bileli.
Nofap yapınca da bir zaman sonra ağrı oluyir
o zaman kafanı başka şeylere ver han başka şeylerle ilgilen hani
hayatsızmısınız sizde nasıl her gün yapmaya vakit buluyorsunuz yuhh
Hahahaha inan şu an tarımla uğraşıyorum her günüm yoğun. Yorulmuyorum birde kolay kolay.
İş bitince eve gelince boşta kalinca oluyor
hmm n
o zaman kafanızı başka şeylere vereceksiniz başka şeylerle ilgileneceksiniz ancak o zaman kurtulursunuz
Yazın full aktif yogunum
Düzenli ağırlık antrenmanı yaparım
Kitap okuma vs de yaparım istek var güçlü bi şekilde
Boyle devam edersen ailenden birine tecavuz edersin sehvet sikintili konu kardesim
Yok âmk
5 vakit namaza başla, oruç tut. bak hiç bir şeyin kalmayacak
Merhaba , farklı uğraşlar bulmanı veya kafanı bir şekilde dağıtmanı öneririm. Cinsel açlığını duygusala bağlayacak biriyle ilişki kurmayı da deneyebilirsin.
Evet bir ilişkiye gerçekten ihtiyacım var.
Hatta bu aralar sabah 6 da kalkıyorum hemen hemen akşama kadar çalışıyorum. Yorulmuyorum eve gelince yine aklımda. Yatağa yatınca aklımda. Sürekli ereksiyon hali
Niye bastırıyorsun çözüm eskort
Çok iğrenç geliyor o bana
Kız arkadaş yapabilme ihtimalin yok mu?
Aslinda var da sosyal ortam , iş vs yok olmadığı için tanisacagim bir ortam bulamıyorum bulsam keske
Yani beğendiğin biri olunca adım atmaktan çekinme en fazla red yersin
Ever adim atacağım da tanisacagim bir ortam bulamıyorum ki
Okul olsa iş olsa aktivite vs bir tanışmaya fırsat bulacağım yer olsa adım atacağım kesin
Abi sen ne yapıyorsun o zaman akşama kadar
şu an tarımla uğraşıyorum.
Mezuna kaldım da acikran üni okuyorum
Spora falan yazıl bir iki arkadaş edin gerisi gelir merak etme en kötü git bir cafeye otur kahve iç kitap oku hobi edin dans kursları var haftada bir iki kere uğra ne bilim araştır bunları illa ki biri çıkar karşına
Evet sosyal bir ortam bulsam kesinlikle bir ilişki düşünüyorum.
Genelde sürekli arkadaşlarla bukusurum konuşurum.
Düzenli ağırlık antrenmanı yapan da biriyim ama evde çalışıyorum
Evde olmaz işte o topluluklara karışman gerekiyor kanka
Kanka doğru diyorsun da evdeki hesap çarşıya uymuyor. Şehir eve uzak maalesef. İmkan olsa spora , kurslara vs hepsine giderim
Birde hiç tecrübe yok bazen acaba diyorum düşündüğüm kadar var miyim
orada misin
Dostum sen çok azmışsın
Aşırı