Sosyal medyadan görüntülü konuştuğum ve sesimi duyan herkesin libidosu artıyor, sizce neden?

Ya gerçekten o kadar güzel bir kız olduğumu düşünmüyorum özgüvensizim ama genel olarak herkes çok güzel olduğumu söylüyor özellikle gülüşümün dudaklarımın ve gözlerimin. Her neyse en çok dudaklarım beğeniliyor ve çok güler yüzlü genel olarak tatlı bir kızım hiç böyle seksi filan da değilim. Mesela birisiyle tanışıyorum konuşuyoruz ses atıyorum sesimi çok beğeniyorlar sonra görüntülü konuşuyoruz görüntülüde de beni çok beğeniyorlar ve hemen ilişki hayalleri kuruyorlar benimle flört etmeye çalışıyorlar. Bende zaten biraz flörtöz bir kızım o yüzden karşılık veriyorum ama yinede konuştuğum herkesin böyle olması garibime gidiyor ben kendimi beğenmiyorum özgüvensizim beni gören herkes çok güzelsin ama seni övmicem bir yerlerin kalkar filan diyorlar hatta ben garipsiyorum ajsjjdjd ya sizce neden böyle. Bugün 3 erkek konuştum 3'ü de benimle görüntülü konuşurken azdı resmen azdırıcı hiç bir şey de yapmıyorum sadece canım canım gülüyorum. Gülüşümü beğeniyorlar filan öyle yani. Aksine libido düşürücü birisiyim diyebilirim ama konuştuğum kişiler öyle olmuyor ajhdjdjd
Konuştuğum kişilerde ortalamanın üzerinde tipler gayet yakışıklılar başarılı işinde gücünde insanlar yani öyle abaza tipler de değil. Yanlış anlaşılmasın lütfen.
Sosyal medyadan görüntülü konuştuğum ve sesimi duyan herkesin libidosu artıyor, sizce neden?