Mesela daha zor mutlu oluyor 35 ten yukarısı, sekste usta birini arıyor tabiri caizse
Fakat az tecrübeli gençler hem çok istekli hem çok tatlı ve anlayışlı
Fakat az tecrübeli gençler hem çok istekli hem çok tatlı ve anlayışlı
Sekste asıl kriter yaş değil yaşanmışlıklardır. 35 yaşında ve sadece bir kadınla mınıton seks hayatı olan bir erkekle 25 yaşında, birkaç kadınla renkli bir seks hayatı olan erkeğin seks performansı da kadına yaklaşımı da farklıdır. Yanlış açıdan bakıyorsun bence
Ben artık bir deneyimim olmasını çok istiyorum. Karşı cins çok anlayışsız. Aldatıla aldatıla alt takımları yalama olmuş hepsinin ama dürüstçe ne istediğimi söylediğim zaman hep geri vites. Ben artık benimle aynı düşünen birini istiyorum.
Bence bu durumun istisnaları var. Kendi deneyimimle onu yönlendirebileceğim, birşeyler öğretebileceğim, tecrübesi az ama enerjisiyle beni besleyecek bir kadın, benim için en ideal olan. Ondan ne güzel sevgili olur…
Çünkü seks yapacak birini bulamıyorlar. Bulduğunu da kim kaçırmak ister.. Kızlar sıraya girmiş onunla sevişmeyi beklemiyor herhalde.. Ne yapsın o da herseye he diyip bisey yaşamak istiyor. Olgunluk yaşla belirtilecek bir sey degil.. Zihinsel bisey..
Cevap
50Cevap
İlk tatlı yediğinde tadı çok güzel gelir dünyanın en güzel tatlısı o zannedersin ama aynı tatlıyı daha iyi yapan yerleri gördüğünde artık tatlı yiyeceğin zaman ilk yeri değil kaliteli ve lezzetli olanına gidersin değil mi? Yediğin tatlıdan doyum almak, tatmin olmak istersin. Bu da ergenken veya gençken olmuyor büyüdükçe anladığın bir durum. Büyüdükçe kendinin de ne istediğini daha iyi anlıyorsun. Kriterler koyuyorsun. Gençken 250 gramı olan her kadın cezbederken büyüdükçe seçici oluyorsun. Ha sorsan tabi herkes ergenken gençken yüzlerce kadınla birlikte olmuştur. Yaşamakla alakalı derler ve ben gülerim.
İstek ve tatlılık dışında anlayış konusu biraz insan yaklaşımından kaynaklı olsa gerek diye düşünüyorum. Henüz 35i görmemiş biri olarak daha zor mutluluğa bakış açım söylediğin tiplemelerin yaş bandından ziyade daha fazla ve kusursuzu arama meraklarından dolayı olduğunu düşünüyorum
Belli bir yaştan sonra erkekler kendini ve ne istediğini çok daha iyi biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Gençler olayı daha çözemediği ve seçme şansları olmadığı için ne çıkarsa bahtına her şeyi kabul ediyor. Genç bir erkeğin bir kadını reddetme ihtimali çok düşükken olgun bir erkek istemediği bir kadını çok rahat reddedebilir. Bende genç kızları çok anlayışlı buluyorum çünkü çok kolay sevk ve idare ediyorum fakat bir noktadan sonra katlanamıyorum çocuk büyütmek gibi geliyor. Uğraşamam diyorum.
Çünkü daha tecrübesiz olduğundan daha atak ve istekli
Sen de çıtır görunmlusn bu arada 😂
Oo belli😍
Şimdi şöyle genç erkekler daha isteklidir tecrübesiz oldukları için partnerinin ondan memnun olmasını isterler bu yüzden anlayışlıdırlar
E anlayis onemli ki ikinci kezde sana gelsin onu hem cinsel yonden hemde insani sekilde ayni teraziye koyarsan o kadini daha cok kendine baglayabilirsin ki hic yasamadim ama yasiyor olsa da boyle yapardim yani
ben kolay mutlu olurum amam mutlu olmadan önce de mutlaka partnerimi orgazm ederim...
Yaş ilerledikçe tek taraflı zevke dönüyor olay çünki
Ben 23 yaşındayım ve genelde karşıdakine zevk vermeye bakıyorum böyle zevk alıyorum
ya daha yeni oldukları için bu işte ya da kendilerini kanıtlamak istedikleri için yaşı geçen adam orgazm olayım da bitsin derdinde
İğrenç ama bu
e ne bekliyodun ki sen hiç bu siteye şöyle bir dönüp baktın mı? benim yaşlarımda ki kullanıcılar da hiç olmazsa bi ar namus insanlık anlayışı varken yaşı ilerlemiş olan neredeyse bütün erkek üyeler kızı yaşında bile olabilecek, daha suratı bile belli olmayan kız olduğu bile meçhul gizli profillere fantezi hikaye anlatıp yürüyen sorsan bi dünya evli kadınla birlikte olmuş koca aletli seks ustaları playboy ilahları ab4za burnundan soluyan tipler.
Evet çoğu öyle😢
sitede engellediklerimin %90 dan fazlası erkek onlar yerine ben utanıyorum resmen site de ne halt ararsan var pedofilisi, ensest olanı, g*vatı, evli kadınlara sarkıntı olanı, kendini playboy zanneden ama bakınca en iyi ihtimalle dünyanın en düz adamı, yorumda kadınlara resmen destan şeklinde fantezi anlatan doruklara çıkaranı, saygı ve gizlilik çerçevesinde sarkanı, kendini sert erkek zannedeni, sırf meriçlik yapmak için kadınların tarafını tutup ne dese onaylayanı ve daha neler neler
Doğru söylüyorsun tatlım
Yok öyle bir arayışım yok vallahi 200 senedir ben seks de yapmadığım için doğru düzgün şu anda bana fark etmez olsun yeter diyenler dedim
Ben öyle düşünmüyorum o kadını begenmişsem bir ilişki yaşayacaksam tecrübeliymiş değilmiş önemi yok
Sen duygulu, saygılı ve nazik bir olgun erkeğe rastlamamışsın...
Çünkü en iyisini ve verimlisini istiyorlar ozen gosteriyorlar
o bence yaş ile degil tecrube ve karakterle alakalı... ayrıca hukmetmeyi even bir ırk olarak yatakta karşı tarafında acemi ve çekingen tavırları her zaman erekiyon haline getirmiştir bizleri
İstek tavan ve dinmiyor ama yaş ilerledikçe seksten alınan zevkin artması bekleniyor
Sen nasılsın peki tecrübeli misin yoksa acemi misin
Tecrübeden ziyade yapacaklarini kestirememek seni cezbediyor. Doyumsuzluk mutlaka olmalı bir ilişki de. Bencil olunmamali😉❤
Zaten zor bulmuş ve heyecan var. Onu da kaybetmemek için anlayışlı davranıyor
çünkü görmemişler. tabi ki aza kanaat getirecekler.
Olsun genç ve yakışıklı çok görür ilerde, gençken kaparım ben 😃
Yetersizsin demek ki tecrübeli birini tatmin edemiyosun kabul et 😊 gençlerin de gözü açılınca öyle olacak ama
Ben tecrübeli değilm ki benim de gözüm açılmadı daha
😂
😂 alemsin ya yaş kaç peki? yazsana özelden bsey soracağım
Kişiye göre değişir bence
Karşısındaki ondan büyükse yaşça onun daha deneyimli olması ve onu şaşırtacak deneyim ve tecrübeler görmek daha çok hoşuna gider bence ben öyleyim mesela
Gençlere ilgin var herhalde
Şimdiki nesil böyle geri kafalı değiliz bu yüzden anlayışlı olmamız gayet normal
Ebet gençler her zaman iyi
Senin için de dimi🤣
:) biri benden mi bahsetti
Dayilara bak bide ego yapmışlar😄😄
Gençlerin önünü açtım
Her haltın amatörü heyecanlıdır, anlayışlıdır
Sende baya yemişsin anlaşılan
Ben olgun kadinla yattim sen gibi
Nasıldı?
Güzeldi ablamla da kuzenim yattı 34 yaşında ablam kuzenim 18
Oha 😃onu niye sana anlatıyolar😱
Ablamı gördüm ikisini gizli