Durmak bilmiyorum. Sizce bende bir sorun mu var?

Öncelikle yazdığım şeylerde baştan sonra doğruları söyleyeceğime dair SÖZ VERİYORUM. Sonrasında yalancı demeyin. Libidosu çok yüksek bir kadınım, buyüzden sevgili yapmıyorum hep flörtlerim var aslında bir nevi f*ck diyebiliriz. Durmadan yapmak istiyorum tek olduğumda okşuyorum bir kere bir tane flörtüm ile bir şeyler yaşadıktan sonra uyumuştum buda telefonuma bakmış sonra 2-3 kişinin daha olduğunu görmüş çocuklarla konuşmuş vsvs çok ayrıntı var geçiyorum buraları bana dedi böyle böyle istersen grup yapalım tamam dedim şimdi gruptan vazgeçemiyorum durmak bilmiyorum resmen hatta bu durumun değişmemesi için evlenmek çocuk sahibi olmak dahi istemiyorum hepside benim için çıldırıyor fiziğim çok güzel iç çamaşırlarım seksi her türlü fanteziyede açığım yani bir taşta bir çok kuş vurmuş oluyorum şu an bu soruyu size sorarken bile biri sağımda diğeri solumda diğeride bacak arama kafasını koymuş yatıyorlar sizce tedavi görmeli miyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar oo benide alın falan demeyin 0 şaka alırım ama tabii ki şartlarımsa var kılsız uzun yeri geldiğinde soft yeri geldiğinde hard her fanteziye açık olsun ve rica ediyorum bana AŞK olarak BAĞLANMASIN!
Durmak bilmiyorum. Sizce bende bir sorun mu var?