Cinsel Yaşam Sevişmeye hayır diyorum hala yazıyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sürekli seviştiğim biri vardı aylardır yazıyor hayır diyorum ama hala yazıyor neden Sevişmeye hayır diyorum hala yazıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Takıntı olabilir 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. çarka çıkmış , işler kesat gitti ise , yenı bırını bul tanıt , tanı emek x zaman x para harca yerıne sen zaten jokersin tanıdıgı bıldıgı ten , neden hemen çöpe atsın , cebelleşecektir. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl 8 ay kadar mı 😄 Yorumla burakistan35 +1 yıl o zaman yazık elemana yokluğun dibindeymiş :) tabi senın kararın hayatın , istersen sevapta işleyebilirsin :) Yorumla Soran +1 yıl Başkası yok demek ki Yorumla burakistan35 +1 yıl olsa zaten bu kadar kastırmayacak :) Yorumla Soran +1 yıl Belkide bulamamıştır Yorumla burakistan35 +1 yıl belkıde değil kesinlikle. Yorumla Soran +1 yıl Halbuki hep arayışta Yorumla burakistan35 +1 yıl aç vallahi ya arizona kertenkelesi. Yorumla Soran +1 yıl Evet öyledir kendisi Yorumla burakistan35 +1 yıl uzak dur o zaman .büyük resmi gör. Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla burakistan35 +1 yıl arizona kertenkelesi bu.işin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ile çalışabilirsin. Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Kudurmuş adam 😁 iyiymişsin demek ki, takmş kafaya. Uzaklaştırmanın yolları var ama kalp kırar bence yapma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla pehlivaan +1 yıl Kırıcı olmaya gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Görüşmek istemiyorum der bitiririm Yorumla pehlivaan +1 yıl İşte doğrusu o tabii. Umarım darlamaya devam etmez Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Elinin altında kimse yokturda ondan yoksa senin kara kaşına gözüne mi hasret 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam onun anladım da gurur denen bir şey yok mu Yorumla bunasııladam +1 yıl Sekste gurur olsa yapmazdin Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alısmıs kudurmustan beterdırTadını aldı bırakmaz daha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birlikte olmadık ama Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sevısmekte aynı sey zaten Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. sürekli seviştiğinden dolayı olabilirmi :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aylardır görüşmüyoruz Yorumla LaNDaC +1 yıl Aylar sonra yokluğa düşmüş demekki :D Yorumla Soran +1 yıl Aylardır yazıyor görüşmediğimizden beri Yorumla LaNDaC +1 yıl sebebi belli neyi merak edip soruyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Niye vazgeçmediğini merak ediyorum Yorumla LaNDaC +1 yıl demekki vazgeçilecek gibi değilsin :D Yorumla Soran +1 yıl Bilmem memnundu benden Yorumla LaNDaC +1 yıl demekki ondan tamam hadi iyi günler :) Yorumla
Crodick Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bi defa tadına bakmış ondan unutamıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani memnundu aslında Yorumla Crodick +1 yıl Memnun ama sen memnun değilsin ki artık istemiyorsun Yorumla
Happysoul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Seni özlediği veya belki hoşlandığı içindir. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Mutlu olduğu için devamını istiyor 0 0 Yorumla
biriistenapıcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl sürekli sevişiyosun madem niye bıraktın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem nedeni yok Yorumla biriistenapıcan +1 yıl başkalarını arıyorsun artık sanırım Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla biriistenapıcan +1 yıl o zaman sen biraz garip bi dönemdesin bebeğim Yorumla
senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır dediğin için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ters etki mi yaratıyor yani Yorumla senagşama +1 yıl Hee Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Gereksiz bir ısrar.. 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. şansını deniyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Takıntı olabilir
çarka çıkmış , işler kesat gitti ise , yenı bırını bul tanıt , tanı emek x zaman x para harca yerıne sen zaten jokersin tanıdıgı bıldıgı ten , neden hemen çöpe atsın , cebelleşecektir.
8 ay kadar mı 😄
o zaman yazık elemana yokluğun dibindeymiş :)
tabi senın kararın hayatın , istersen sevapta işleyebilirsin :)
Başkası yok demek ki
olsa zaten bu kadar kastırmayacak :)
Belkide bulamamıştır
belkıde değil kesinlikle.
Halbuki hep arayışta
aç vallahi ya arizona kertenkelesi.
Evet öyledir kendisi
uzak dur o zaman .
büyük resmi gör.
Neden
arizona kertenkelesi bu.
işin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ile çalışabilirsin.
Kudurmuş adam 😁 iyiymişsin demek ki, takmş kafaya. Uzaklaştırmanın yolları var ama kalp kırar bence yapma
Neden
Kırıcı olmaya gerek yok
Görüşmek istemiyorum der bitiririm
İşte doğrusu o tabii. Umarım darlamaya devam etmez
Elinin altında kimse yokturda ondan yoksa senin kara kaşına gözüne mi hasret
Tamam onun anladım da gurur denen bir şey yok mu
Sekste gurur olsa yapmazdin
Alısmıs kudurmustan beterdır
Tadını aldı bırakmaz daha
Birlikte olmadık ama
Sevısmekte aynı sey zaten
sürekli seviştiğinden dolayı olabilirmi :D
Aylardır görüşmüyoruz
Aylar sonra yokluğa düşmüş demekki :D
Aylardır yazıyor görüşmediğimizden beri
sebebi belli neyi merak edip soruyorsun?
Niye vazgeçmediğini merak ediyorum
demekki vazgeçilecek gibi değilsin :D
Bilmem memnundu benden
demekki ondan tamam hadi iyi günler :)
Bi defa tadına bakmış ondan unutamıyor
Yani memnundu aslında
Memnun ama sen memnun değilsin ki artık istemiyorsun
Seninle evlenmek istiyor.
Seni özlediği veya belki hoşlandığı içindir.
Neden mi seni s*kmek için olmasın
Mutlu olduğu için devamını istiyor
sürekli sevişiyosun madem niye bıraktın
Bilmem nedeni yok
başkalarını arıyorsun artık sanırım
Hayır
o zaman sen biraz garip bi dönemdesin bebeğim
Hayır dediğin için
Ters etki mi yaratıyor yani
Hee
Gereksiz bir ısrar..
Kabul ettirene kadar yazar