Çok güzel bir kız gördüm. Baya tatlı bir kızdı. Konuştuk, tanıştık falan. Numarasını aldım. Biraz mesajlaştık. Sahilde yüzmeye davet ettim. Kabul etti. Florya veya caddebostan a getirmeyi düşünüyorum kızı.
Kızla öpüşmek, yakınlaşmak ve yatağa atmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Lütfen düzgün yorumlar yapın.
Kızla öpüşmek, yakınlaşmak ve yatağa atmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Lütfen düzgün yorumlar yapın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir şey deme aniden dudağından öp ama mekan tenha olsun hatta boş olsun
direkt bu düşüncelere dalmış olman çok yanlış. önce kızla düzgünce bi arkadaşlık kur flörtleş. o da isterse neden olmasın?
Ohoo ne arkadaşlığı. Flörtlük başka arkadaşlık başka. Bu işlerde iyi değilsin belli ki. Arkadaşlık eşittir friendzone. O da hiçbir kapıya çıkmaz.
arkadaşlıktan sonra flörtleş dedim. ciddi bi arkadaşlıktan bahsetmiyordum. neyse kızı rahatsız etmediğin sürece istediğini yap
Hayatında hiç sevgilin oldu mu senin. Olmamış gibi.
öncesinde de oldu şu an da 1 yıllık bir ilişkim var (: acaba sen hiç sevgililiği yaşadın mı yoksa yaşadığını mı sanıyorsun
ayrıca sanırım demek istediğimi yanlış anladın. arkadaşlık derken normal bir arkadaşlıktan bahsetmedim. hani konuşma flörtleşme falan anlamında lafın gelişi bir arkadaşlıktan bahsediyorum. tutup da zaten arkadaş olma kızla.
Demin öyle demiyordun ama. Ben inanmıyorum sevgilinin olduğuna. Öyle zannediyorsundur. Allah bilir bakiresindir. :)))
Ya kızla 2 hafta önce tanıştım. Geç bile kaldım. Millet 2 günde yatağa atıyor kızı. Sen acele etmeye getiriyorsun lafı.
arkadaşlıktan sonra flörtleş derken ilk yazdığım yorumdan bahsediyordum. ilişki aşaması olarak demedim. cümlede kurduğum kelimenin sırasından bahsediyordum. kendimi daha nasıl açıklayabilirim allahımm imdat
amacın oysa kızla konuşup beklenti içine sokma o zaman. belki ciddi bi ilişki düşünüyordur yani bilemezsin. o yüzden direkt isteğini belli et kıza karşı.
Ciddi ilişkiler seksle başlar.
Önce empati kur o bir genç kız kızlık zarını alma önce ona sorman gerekir zorla hiç bir şey olamaz dediğine de saygı duy derim tavsiyem
Ne boş yaptın ya. Bakire olduğunu ve küçük olduğunu nerenden çıkardın? Saçmalıyorsun şu anda. Aşırı ön yargıısın.
Tamam sustum