50 yaşında bakımlı bir kadına bile sertleşebiliyor, ama yatak odama gidince ya da eşimin yanında sönüveriyo, başka odaya gitsem kendi sertleştirebiliyorum ama
Güncellemeler
+1 yıl
başka
Eşim hariç her türlü sertleşiyor ama onun yanında neden sönüyor?
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Terapiste gidin. Eşinizi sevdiğiniz için onu s. iikemem diye mi düşünüyorsunuz. Veya eşiniz bakımsız mi yatakta aktif değil mi kadınsı giyiniyor mu sevişirken pasif mi. Bir çok soru var
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
çocuktan sonra oldu her şey, sertse bile , yaklaşınca sönüveriyo, dediğin gibi pek kadınsı da giyinmiyo
Cevap sahibi
+1 yıl
Çocuktan sonra kadınlar normal olarak fedakar anne rolüne girerler ve psikolojileri hayata bakışları değişir. Ayrıca çocuğun bakımı hiç kolay değil. Burada eşinizle beraber çocukla ilgilenmeniz aranızdaki bağı guclendirecektir. Anne olmak çocukla uğraşmaktan cinsellik eskisi kadar yoğun yaşanamayabilir yeni doğum yaptıysa lohusalik sendromu cinsel ilişkiden mide bulunması olabilir. Bu durumu eşinizle konusmalisiniz hatta çift terapisti gitmelisiniz bu durum önemli bir konu
Soran
+1 yıl
çocukla ilgileniyorum tabi, ilk çocuğum da değil, terapiste nasıl gidilir, pek anlamam da
Soran
+1 yıl
birde sadece ona karşı böyleyim, anlatabildimmi
Cevap sahibi
+1 yıl
Internetten araştırın. Eşinizi çekici bulmuyorsanız ona bir gecelik jartiyer hediye edin hoşuna gider
Soran
+1 yıl
teşekkürler
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim anladım eskisi gibi çekici seksi bulmuyor olabilirsiniz veya o eski heyecan ölmüş olabilir nedenlerini bulmalısın. Eşiniz isteksiz mi yatakta size karşılık veriyor mu giyim cilve hersey önemli. Ve sizin eşinize nasıl yaklaştığımız ön sevisme olması da önemli
Soran
+1 yıl
aslında elbiseleri varda, yanıma çul çaputla geliyo, geldiği anda benim sert olmamı bekliyo, sanki 7/24 hazırda olan bişe bu, sende suç diyo, doktora gittim dedim sertleşme sorunum var, sorular sordu, kan testi falan aldı, sonuç nor malsin dedi
Cevap sahibi
+1 yıl
Elbiseyi giyip yanına gelmesini söyleyin o da istekli olmalı heyecan olması içim cinsel hikayeler oyuncaklardan yararlanabilirsiniz. Psikoloğa gidin cinsel terapiste
Soran
+1 yıl
teşekkürler yardımların için, denicem en kksa zamanda🙏🙏
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim sonucu bana yazın iyi geceler
Soran
+1 yıl
tamam, iyi geceler
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnan aynı durum bende de var. Benim çocuğum da yok. Olmuyor da zaten.
şimdi benim çocuklarım da var 2 sene önceye kadar normaldi, dokunsa hazırdım, ama şimdi tam tersi, hazırsam da sönüyom, hazır deilsem istedi kadar uğralsın bişe olmuyo ama 40,50 yaşında bir kadın naber yakışıklı yazsa dm den direk hazır
Aynı senin anlattıkların oluyor bende de. Eşimi seviyorum oda benı seviyor ama iş oraya gelince çoğu zaman olmuyor. Bazen 15 gün sürüyor bu durum. Sebep ne bilmiyorum. Ama eski lerden biri aklıma geldiğinde çok farklı her şey. Senin anlatıgın durum yani
ya saçma cidden ben anlamıyom, ufacık bişeyde taş gibiyim, sadece eşimin yanına gidince sönüveriyo, demin mutfaktaydım sertleştim, dedim yanına gitmeyim telefonla çaldırdığım anda söndü 🥴
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Terapiste gidin. Eşinizi sevdiğiniz için onu s. iikemem diye mi düşünüyorsunuz. Veya eşiniz bakımsız mi yatakta aktif değil mi kadınsı giyiniyor mu sevişirken pasif mi. Bir çok soru var
çocuktan sonra oldu her şey, sertse bile , yaklaşınca sönüveriyo, dediğin gibi pek kadınsı da giyinmiyo
Çocuktan sonra kadınlar normal olarak fedakar anne rolüne girerler ve psikolojileri hayata bakışları değişir. Ayrıca çocuğun bakımı hiç kolay değil. Burada eşinizle beraber çocukla ilgilenmeniz aranızdaki bağı guclendirecektir. Anne olmak çocukla uğraşmaktan cinsellik eskisi kadar yoğun yaşanamayabilir yeni doğum yaptıysa lohusalik sendromu cinsel ilişkiden mide bulunması olabilir. Bu durumu eşinizle konusmalisiniz hatta çift terapisti gitmelisiniz bu durum önemli bir konu
çocukla ilgileniyorum tabi, ilk çocuğum da değil, terapiste nasıl gidilir, pek anlamam da
birde sadece ona karşı böyleyim, anlatabildimmi
Internetten araştırın. Eşinizi çekici bulmuyorsanız ona bir gecelik jartiyer hediye edin hoşuna gider
teşekkürler
Rica ederim anladım eskisi gibi çekici seksi bulmuyor olabilirsiniz veya o eski heyecan ölmüş olabilir nedenlerini bulmalısın. Eşiniz isteksiz mi yatakta size karşılık veriyor mu giyim cilve hersey önemli. Ve sizin eşinize nasıl yaklaştığımız ön sevisme olması da önemli
aslında elbiseleri varda, yanıma çul çaputla geliyo, geldiği anda benim sert olmamı bekliyo, sanki 7/24 hazırda olan bişe bu, sende suç diyo, doktora gittim dedim sertleşme sorunum var, sorular sordu, kan testi falan aldı, sonuç nor malsin dedi
Elbiseyi giyip yanına gelmesini söyleyin o da istekli olmalı heyecan olması içim cinsel hikayeler oyuncaklardan yararlanabilirsiniz. Psikoloğa gidin cinsel terapiste
teşekkürler yardımların için, denicem en kksa zamanda🙏🙏
Rica ederim sonucu bana yazın iyi geceler
tamam, iyi geceler
İnan aynı durum bende de var. Benim çocuğum da yok. Olmuyor da zaten.
anlatsana bi
şimdi benim çocuklarım da var 2 sene önceye kadar normaldi, dokunsa hazırdım, ama şimdi tam tersi, hazırsam da sönüyom, hazır deilsem istedi kadar uğralsın bişe olmuyo
ama 40,50 yaşında bir kadın naber yakışıklı yazsa dm den direk hazır
Aynı senin anlattıkların oluyor bende de. Eşimi seviyorum oda benı seviyor ama iş oraya gelince çoğu zaman olmuyor. Bazen 15 gün sürüyor bu durum. Sebep ne bilmiyorum. Ama eski lerden biri aklıma geldiğinde çok farklı her şey. Senin anlatıgın durum yani
Ben evleneli daha iki yıl olmadı benim durumum daha kötü 😔
ya saçma cidden ben anlamıyom, ufacık bişeyde taş gibiyim, sadece eşimin yanına gidince sönüveriyo, demin mutfaktaydım sertleştim, dedim yanına gitmeyim telefonla çaldırdığım anda söndü 🥴
Eşini kutsallastirmissin.
nası ya
napmam lazım
Bir uzmandan yardım alın
teşekkğrlee
Rica ederim 🤞
Esin ilgini çekmiyor demek. yaslar kac
30..
Esin
Esin şikayetçi mi
Demek ki bitmiş
biten nedir, başka zaman sorun yok dedim, okumadınız sanırım