Öyle önüne gelen herkesle seks yaoan bir insan değilim ama uzun ilişkilerim oluyor ve sevgililerimle cok fazla seks yapiyorum. Yemek icmek gibi vazgecilmez bir ihtiyac ve ben buna karsi koymuyorum. Şu an yeni bir sevgilim var, onun da içten bir istegi var hissediyorum. Bunu da az buçuk hissettiriyor ama ailesj kapalı mutaassip insnalar. O yuzden sanırım o bana cok yaklaşamiyor, opustukten sonra ileri gitmeye çalışırken bir anda kendini tutuyor, zar zir benden uzaklasmaya çalışıyor, hemen utanıyor ve devam edemiyor ama ben artik dayanamıyorum. Acik acik seks yapmak istediğimi söylesem gözünde kötü duruma düşer miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnun karakteri sadakat güven ve gelenek gibi daha sınırlı temeller üzerine kurulmuş o yüzden böyle bir şey demen onda tamamen yanlış anlaşılır ayrıca kendisi de istekli olsa da evlenmeden bir şey yaşamak istemeyebilir ki kendisi bakireliği de önemseyecektir yani böyle şeyler söylemen onun zihninde tamamen şüpheler uyandıracaktır sana karşı
08 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi ayrılayim o zaman ben. Seviyorum okey ama seks de önemli benim için
- +1 yıl
Diyebileceğim hiçbir şey yok çünkü cidden kalkıp sana bakirelik üzerinden demogoji yaparsa bu sefer gerçekten çok rahatsız edici olacaktır
- +1 yıl
Ayrıca birileri ile arandaki uyumu görebilmek için sinastri haritası bakıyorum eğer istersen kimle nasıl uyumun olur yardımcı olurum sana
Soran+1 yılBakire olmadigimi biliyor ya ordan vuramaz beni. Kendisi de bakir olmadığını söylüyor ama göremedik marifetlerini beyimizin
- +1 yıl
Sen yine de özgür rahat bini bulan
Soran+1 yılValla son bir sans veriyorum artık oldu oldu olmadı herkes kendi yoluna
- +1 yıl
Sen bilirsin saygım sonsuz umarım hayatın dilediğin seks dolu gibi geçer
Soran+1 yılIns hepimizin
En İyi Cevaplar
Bak şimdi böyle utanan erkekler çok var ona bunu hissettirirsen ne istediğini anlar zaten söyleme konusuna gelirsek onu sevdiğini ve onunla olmak istediğini söyleyebilirsin meselâ kızlar sevdiği erkeklerle beraber olmak ister diyerek bir ağzını yoklayabilirsin eğer istemiyorsa da yapıcak bir şey yok bir başkasıyla denersin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bu çocuk zaten bakir bir cocuk degil ki hani yani bundan çekinecegini zannetmiyorum ama yine de bir dediklerini uygulayayim bakalim. Tesekkurlerrrr
Soran+1 yılAhh be iste sen benim gibilere ben senin gibilere hasret
Soran+1 yılBasak
Soran+1 yılBilmem bueclara göre seks arzusunu bilemiyorum
Düşmezsin bence istediğin bir şeyi ifade etmen daha doğru olacaktır
017 Yorumla
Soran+1 yılNw biliyim aile yapısından dolayi belki kötü gözükürüm dedim
Soran+1 yılAilesine bakire olup olmadigimin hesabini verecek halim ya da onların bunj sorgulayacak hali yok herhalde. Kendisi de benim bakire olmadığımı zaten biliyor ondan gizlediğim de bir sey yok. O yuzden sıkınti da yok gibi sanki
Soran+1 yılYa ne biliyim, sürekli senin benden emin olmanı istiyorum, emin misin bana güveniyor musun, sonra pişman olma, sen cok seksi bir insansın bemden memnun kalir misin falam filan diyor da bunlar da ne biliyim cok inanilasi gelmiyor. ya pismam olmicam ki demekki seninle seks yapmaya yelteniyorum
- +1 yıl
Bence kendini yetersiz olarak görüyor. Neden diye sorarsan. Söylediği şeylerden bunu anlıyorum benim sana tavsiyem bir nude salla bu gece seni istiyorum de eğer ki yarında aynıysa ayrıl gitsin güvensiz biri yatakta asla tatmin edemez . He su anda güvensiz ama 1 şans ver bakalım ne olacak.
Soran+1 yılGuvensiz biri diyip nude atmami söylemen? Jdjdjdjdjjd
Soran+1 yılSekste beni tatmim edemeyeceğine dair nir guvensizlikten mi bahsediyorsun
- +1 yıl
emin misin bana güveniyor musun, sonra pişman olma, sen cok seksi bir insansın bemden memnun kalir misin falam filan diyor da
Böyle demedin mi adam da özgüvensizlik var tatmin edemem vs diye bunun icin öz güven kazanması lazım.
Nude atman onu istediğini belirtmen özgüven kazandırmaz mı sence de?
Soran+1 yılUmarim kazandirir o zaman, deneyip gorucem
Soran+1 yılJdjdjdjjdjd sagoll tavsiyelerin için
Soran+1 yılUmarim umarim cokca aminn
Soran+1 yılAhahaha eyw
u +1 yılSanırım senin istediğinden emin olamadığı için geri çekiliyor. Sen devam et ateşi körükle yine geri çekilirse istediğini söyle zaten gerisi gelir. Kötü bir durum olmaz..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Ona söyleyemiyorsan bana söyle 🤗🤗🤗 sözle olmaz bedeninle hissettir bi iki öp okşa anlar zaten daha da anlamazsa zaten olmaz o iş
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum anlamıyordu arkadas
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dursada sen devam et anlar zaten elini çektigi yere geri koy ağzınla söyleyene kadar bunlarıda biz mi öğreteceğiz
37 Yorumla
Soran+1 yılSorryy abla yasimiz senden küçük, daha tam ogrenememisiz
Cevap sahibi+1 yılYaşın kücük ama sevgililerinle cok fazla seks yapabiliyorsun neyseki bir kişiyle yaptım. Senın gibi onume gelenle değil :)
Soran+1 yılOoo bu cok sert oldu ama applaaa, fena kalbim kırıldı bak simdi tuhhh
Cevap sahibi+1 yılDaha sertlerini görmussundur sorun olmaz sana
Soran+1 yılAferin kizzz doğru bildin
+1 yılBunu açıkça söylemeye gerek yokki, tavırlar, davranışlar, bakışlar, dokunuşlar ona seks isteğini anlatmaya yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeyen var mı 😀 ilk yapan insan gibi davranma sen o çocuktan ayrıl yoksa zaten aldatırsın 🤣
015 Yorumla
Soran+1 yılHdhshs sevmeyen degil ama çekinip utanıp evlendikten sonraya saklayan cok ksii var
Soran+1 yılYok ya aldatmam da bu gidisle de cok fazla dayanamauip ayrılabilirim
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Yok ya numara yapıyor onlar dayanamayıp 20 de evleniyor 22 de bu beni kesmiyor artık diyip boşanıyor
Cevap sahibi+1 yılBence hemen ayrıl 🤣 tabi fantezi yapıp bakirlik alacaksan oda senin tercihin
Soran+1 yılYok ya tecrübe iyidir
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bakir sevgili yaptın kötü olsun diye 😀 hep iyi oldu birde kötü olsun iyinin değerini bileyim diye kendine ders verdin
Soran+1 yılYani bu çocuğun tipinde bakirlik yok. Kendisi de zaten daha önce iliskiye girdiğini söylemişti ama yalan mi artik bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Sor ona rekoru kaçmış belli olur
Soran+1 yılBize kac lazim ona göre anlayayim 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Nasıl seks yaptın sen bir erkek kaç yapabiliyor
Soran+1 yılBir erkek olarak kendinden pay bic istedik arkadasimmm
Cevap sahibi+1 yılHmm 3 4 olabilir mantıklı ama 8 derse yalancıyı de 🤣🤣
Soran+1 yılYalanciyi esek tepsin derim jdhdhdhhd
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Tepmesi ödül olabilir bence madem bir yalan var ortada eşeğinde işi görülsün
Soran+1 yılJdjdjxjdjdjhdhd
Belkide bir anda hemen sevismek istemiyordur ağır ağır gitmek istiyordur yoksa başka aciklama gelmiyor aklıma 😅
022 Yorumla
Soran+1 yılArtik agir magir bilmem, bizimkisi de can bee 😄😄
Soran+1 yılNdjdhdhdhhd
Soran+1 yılOldu oldu 😂😂
Soran+1 yılKaliteki bir om sevisme, oral seks, yakalanma ihtimali olan yerlerde seks yapmak ve seks yapmamızin cok da mümkün olmadığı zamanlarda yani disarida yemek yerken fakam gibi düşün, sevgilimi tahrik etmek
Soran+1 yılYani bunlar en ilgimc yer degil ama yakanilmasi en musait olan aklima gelen ilk yeri söylüyorum. Toplu ve kalabalik bir şekilde gittiğimiz Kampta cadirda ve hamakta sevismistik
Soran+1 yılAman aman amannn haberlere cikariz vallahi, onu g*tum yemez. Bebekteki olay gibi kendimk mansetlerde görmek istemem
Soran+1 yılE tabi o ayrı
Soran+1 yıl😂😂😂 Allah kahretmesin seni
Soran+1 yıl1 kere oldu evet
Soran+1 yılValla bir kriterim yok, baktım bana yükseliyor 🤣🤣 hazir benim de sevgilim yok, yakışıklı çocuk. Güzel bir parfüm kokusu da var, temiz bakımlı biri. Duzgun de birime benziyor dedim neden olmasın
Soran+1 yılBosa dusersem sendeyim jdjdjdjd
Soran+1 yıl🤣🤣
Soran+1 yılIst avrupa yakası sınırlarında. Uygun musun? Jdjdjdjdh
Soran+1 yılAhahaha boşa cikarsaj dedik gel hemen yataga atlayalim demedik djdjjdhd
Soran+1 yılBem seno yazdim sen rahat ol 😂😂
+1 yılİzmir'de genelde bayanlar direkt soyluyor istegini. Sende oyle yapsan
021 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum da çocuk emin misin, pisman olur musun diye diye beni engelliyor. Kendini de zar zor tutuyor. Anlamadım gitti
- +1 yıl
Cok ilginc ya hakkaten.. neyse,, sansliyim ben
Soran+1 yılBana da en yakin zamanda ayni sanstan lütfen
- +1 yıl
Sen hangi sehirdesin ki. Cok mu muhafazakar bir yapısı var bu kisinin
- +1 yıl
ya da senin fizigini cok da begenmiyor mu. Nedir yani sorun
Soran+1 yılYani aynı şeyi ben de soruyorum. Benim fiziğimi mi beğenmiyorsun, beni mi sevmiyorsun, yoksa agir parfüm falan mi kullanıyorum da o yuzden mi rahatsiz oluyorsun falam djye her seyi sorguladim. Ama senin vücudunu begenmeyen, kokunu beğenmeyen, seni sevmeyen tas olur tas, senin ten kokuna bile ölüyorum kızım ben diyor. Ki gercekten vücudumu ben de baya beğenirim. Begenmese penisi de kalkmaz herhalde. Şöyle bir kucagina oturup öpüşmeye başladığımızda bile asiri yükseliyor, hemen dürtülüyor ve baya hararetki bir öpüşme, emme, okşama yaşıyoruz soyunuyoruz. Sonra yok yok ben yapamam sana bunu diyor ve beni oyle m*l gibi ortada bırakıyor. O kadar yükselmişken ve seyi de kalkmışken kendini zar zor tutmaya çalışıyor yani cok belli ediyor. Hemen odadan falan çıkmaya çalışıyor, yanıma yaklasmamaya çalışıyor. Dayanamıyorum lutfen üstünü giy falan diye yalvarıyor resmen. Anlamadjm gitti ya. İstanbul'da yaşıyorum bu arada
- +1 yıl
Uzun uzun yazmam lazm. Aynisini. ist de bende yaşadım bir bayanla
- +1 yıl
O zaman orada yasiyordum. Bu kisi benim icin turban takmaya bile kalkti. O kadar seviyordu yani. Halbuki acik bir gelenekten gelen biriydi.. yani bunu kotu anlamda soylemiyorum
- +1 yıl
Daha sonralari farkettimki kiz o kdr seviyor ki beni. Bnmle evlenmek yaslanmak vs pekçok plani var. Evlenmek. istdgni soyledi ve bakireligini o gece bana vermk istdgni
- +1 yıl
Yani cok seviyor vs diye benim dwfalarca seks teklifimi ayni senin yasadgn gbi reddetti
- +1 yıl
Daha sonra sinif arkadsmla aldatti beni.
Bende o gundeen beri sevgi ve aska inanmyrm artk. Begendgm her bayanla seks yapiyorum. Acikcasi bu yani.. sizinki belki pskolojik olablr - +1 yıl
Basini agrttysam kusura bakma lutfen.. İzmir'e de iyi ki gelmisim. Sekste cok iyiler
Soran+1 yılOff bilmiyorum bwlki de
Soran+1 yılYok ya ne baa ağrıtmasi... Erkekleri de iyi miymis bari haberin var mi, duyum falan alıyor musun 😂😂
- +1 yıl
İzmir'de olsan ya da gwlwbilsen tansmk istrdm swnle.. burcun. Boy kilon vs merak ettm. Doymk bilmyrm ben inan
- +1 yıl
Yaniyosun sen baya baya ya... tam aradgmsin
- +1 yıl
Yazsana ozldn. Dha neler anlatcgm sana
Soran+1 yılBasak burcuyum 1.66 boy 48 kilo
- +1 yıl
Baya iyi fizigin.. yaz bna lutfn.. İzmir'e gelirsen
Soran+1 yılSagolll, İzmir e gelirsem yazarim belki
- +1 yıl
Bna ozldn yzrmsn muhbbtt etmk icn.. gizldn cikip yani
+1 yılÖnce bi öğren altan alttan eyer oda seviyorsa yapın
00 Yorumlao senin bakire oldugunu düşünüyor
010 Yorumla
Soran+1 yılSeffaflk onemli benim için, en basimda ona bakire olmadıgimi söyledim
Soran+1 yılYani anlayamıyorum, tek söyledigi sey senik pişman olmandan korkuyorum, emim misin, seni imcitmek istemiyorum, sen bwnim icin cok degerlisin falan fistan
Soran+1 yılMal o mal, bana cinsel aclik yaşatıyor su an resmen 😂😂
Soran+1 yılBizim sorunumuz bu zaten yanlis kadınlar yamlis erkekler jdjdjhd
Soran+1 yılJdjdjdjd
Çek kendine yapış devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çekiyorum o dur emin misin, sonra pişman olmandan korkuyorum diye geri çekiliyor
+1 yılCanim sen ona kaldirici icir
034 Yorumla
Soran+1 yılDurum vahim mi diyorsun jdjsjhs
- +1 yıl
Evet canim haberi olmadan iceceyine karistir icir
Ama boyle sevisirken nasil dutuyor sasirdim
Soran+1 yılBelki de bana yükselmiyor ne biliyim. Öpüşürken boyle bazen durduramıyor kendini, tam okey benlik bu sefer olacak diyorum kiii sonra is soyunup devam etme asamasina geldiğinde hemem kendini durdurmaya çalışıyor zar zor emim misin, bak pişman olma sonra fibi laflara başlayıp gero çekiliyor
- +1 yıl
He oylemi diyor sende eminim istiyorum de birsey olmaz
Peki malafat kalkiyormu
Soran+1 yılO kalkıyor kalkmasına, ama hemen saklamaua çalışıyor. Ve dogru yolu bulamıyor 🤣🤣
- +1 yıl
😁😁arkadas kafasinda eksiklikmi var okadari soyunulmus hersey ortada kendini nasil tutuyor anlamiyorum
Peki senin bakire olmadigini biliyormu
Soran+1 yılTabiki saklamam böyle seyleri, dürüstlük önemli. En sonunda koparicam kendi kendkme halledip geri verecem zaten 😂😂
- +1 yıl
Bencede hakediyor canim😪😁ama bu boyleyse senin isin zor ancak benim dediyimi uygulamasin
Soran+1 yılValla oldu oldu olmadi kicina tekme. Yeter be arkadaşım bu nedir bizimkisi de bir ihtiyac. Bu anlattiklarimdan yola cikarak beni beğenmeme ihtimaline karşı bir hissiyat oluatu mu peki? Ben öyle hissetmiyorum ama en azindan 3. Bir kişi tarafından öyle bir imaj varsa ben kendi yoluma bakayım bunjnla da uğraşmayayim
- +1 yıl
Boyle olsa sevismezdi ama korkuyor sxmek istdmiyor tabi nasil duruyorsa
Soran+1 yılOnun Allah belasimi jdjdjdjdj
- +1 yıl
Neyse betivA etmede onuda ya oyle kabul edecen ya da yol verecen
ya da dediyimi yapacan ama soyleyim icinden cikarmadan 3 sefer seni sxer😪😁
Soran+1 yılHadi bakalim ins jdjdjdjd
- +1 yıl
😁yani okadari isteklisin
Milet boyle sansli olamaz ama iste seninkide firsati deyerlendirmiyor - +1 yıl
Ankara'da olsaydin iceceyi getirirdim bugun ezaci arkadasim verdi bide geciktirici veriyordu almadim sadece kaldirici aldim😁
- +1 yıl
Ne oldu tamam mı o iş
- +1 yıl
😁😪🤗
Soran+1 yıl@bursa_zafer dün tangami giydim gittim opmeye oksamaya başladım, pantolonunun uzerinden surtundum, soyundurdum. Opusurken yine hayvan gibiydi ama sekse gelince yine geri cekilmeye çalıştı. Dedim bufun seks yaptik yaptık yaomadik ben aetik ayrılıyorum senden. Bunu duyunca daha kacamadi, ama bu kadar beklemek ikimizi de volkan yapmis resmen. Son zamanalrda yasadigim en sert ve en zevkli seksimdi. İçim disima çıktı ama buna değdi. Sukrettim artik ahahha. Bir de sonra diyor ki Allah'im seni s*kmedigim her gün icin beynimi s*keyim, ben boyle bir seu yaşamadım bugune kadar. Aptal cocuk bos yere o kadar zaman gitti. Simdi de o siradaki seksi bekliyor jdjdhdhdh
Soran+1 yılEyw
- +1 yıl
Ensonunda sxildin rahata erdin iyi bol sxisler bundan sonra
Soran+1 yılHahahahah eyw. Ama hakli değil miydim be abicimm. Sen sevgilinle seks yaomak icin icin icine sigmasin o sürekli kacsin. Olacak is mi
- +1 yıl
Aynen sevgilim yokta ama seningibi istekli arzulu olmasini isterdim kiymetini bilir ins
Soran+1 yılBilmezse de kıymetimizi bilecek birini bulurum artık
- +1 yıl
Aha yani diyorsunki bendeki azginkik hircinlikvistekli kimse bulamaz
- +1 yıl
😁🤗haa
Soran+1 yılJdjdjsj bilmem oyle mi demişim
- +1 yıl
🤗😁oyle demeye geliyor csnom ama oylesin kiz 🤗
Soran+1 yılAjhahaha eyw
- +1 yıl
Nedemek canom sen her erkeyin arzuladigi hanimsin 😁
Soran+1 yılTamam susss daha fazla övme, hemcinslerim dusman okacak sknra bana
- +1 yıl
Diyorsun onlarda seningibi olsun elerindenmi aldik 😁
Soran+1 yıl😂😂😂 İçten gelen bir sey napalim
- +1 yıl
😁oylede her haniminda icinden gelmiyor
- +1 yıl
Sittt ciktinmi
Dusmezsin rahat ol ya
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım inş
+1 yılNerden buluyorsun böylelerini anlamadım
022 Yorumla
Soran+1 yılVallahi b3n de bilmiyorum, ilk defa boylesi denk geldi
- +1 yıl
Ayrıl gitsin senin gibi partnerim olcak varya somurum vakumlarim yahu
Soran+1 yılJdjdjdjdjdjdjdj benim de somurulmeye ihtiyacim var zaten artik son raddedeyim
- +1 yıl
Eminmisin oral yapılmayı iisteyip içinin etrafını yalattiriip zevk suyunu içine cekilmesine
- +1 yıl
Agdalimi koku var mı peki
Soran+1 yılOral yapmasını da yapılmasını da severim, oralsiz olur muuu
- +1 yıl
Tabiki olmazz bıktırıyorsun beni sende ıslandın galiba
- +1 yıl
Ne vakumlar oral yaparim senin gibi oral seven birine offf offf oral yaparkende okşayıp parmalicaksin
Soran+1 yılBiktiriyor muyummmm, neee?
- +1 yıl
Bitiriyorsunn
- +1 yıl
Bırakıp et beni
- +1 yıl
Takip et beni
Soran+1 yılSimdi sana soruyorum, isten gelmissin koltukta tv karsisinda yatıyorsun. Sevgilin ic camasirsiz bir sekilde birazcık da seksi seyler giyip bir anda kucagina oturuyor ve seni öpmeye oksamaya başlıyor. Gaza gelip sen de öpüyorsun ve üstünde oturan sevgilini altina alıyorsun. Tam ileri gidip dolu dolu seks yasayacaksiniz ki kiz arkadaşın zaten seks konusunda yeterince istekli ve hareketli. Sen kendini durdurup bu kizi birkair misin yoksa nefes nefese kalana kadar 3 4 tur nirvanaya ulasir misin? ya benim sevgilim burada kendini durdurmaya çalışıyor ve ben bu kadar yükselmişken bir bok yaşayamıyorum. Sen bu sevgikiye bir daha sans verir misin yoksa yol yakınken kendi yoluna mi gidersin
- +1 yıl
Kendi yoluma giderim bu has ve bilgiyle seni inim inim inletir yalanladık yerini bırakmayın yataktan sonra ayaklarım ağrıyor der nasıl yürüyeceğini bilemezsin ve oral yapmayı yapılmasını seviyorsun bu çok güzel bir avantaj bu avantaj karşılıklı değerlendirilirse 5 bile olur
- +1 yıl
Yerinde olsam yoluma bakarım öyle sevgiliyle isim olmazz
Soran+1 yılO zaman son bir sans, sonra herkes kendo yoluna
- +1 yıl
Ver bakalim bir sans seni yarida birakirsa uzaklas ondan
Soran+1 yılOyle yapıcaz artık
- +1 yıl
Ne zaman grscksin
Soran+1 yılYarin
- +1 yıl
Ne oldu bugün olan oldumu
Soran+1 yılOldu oldj sonunda
söyleme öpüşürken devam ettir
011 Yorumla
Soran+1 yılCanim zaten devam ediyorum ettiriyorum ki birden kendini ben sana buni yapamam, sen emon ol önce diyip geri çekiliyor
Soran+1 yılDiyorumm ve bakire olmadığımı da en başta söyledim zaten ama nw biliyim oyle m*l ma*l hareketler işte
Soran+1 yılYa çocuğu görsen asla kendine guvenmeyem biri demezsin. Vucut desen bomba, tipte p*clik desen var. Utangaç cekimgen bir imsan degil normalde. Bem anladım
Soran+1 yılAnlamadim*
Soran+1 yılDemekkiii
Soran+1 yılYaptım yaptım ama demekki daha saglam yapışmam gerekiyormus, daha sağlamıni deneyeyim. Oldu oldu olmadi artik k*cina tekme
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide oda seviyordur seks yapmayı
00 YorumlaDeğişik bi hatunsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNiyee?
Soran+1 yılEyw
+1 yılHarikaa devam hiz kesme 😄
07 Yorumla
Soran+1 yılBaşlasak hiz kesmicem de başlayamıyor beyefendi hemen uzaklaşıyor
- +1 yıl
Ozaman partner degis kendi hizinda birini bul sen bir seks sanatcisisin belliki kaliteyi yakala😉
Soran+1 yılSeks sanatcisi mi jdjdhdhdhhd, sanatima saygi duyun lütfen
- +1 yıl
Evet kesinlik le saygi duyurum durustce ne istedigini dile getirme cesaretinide tebrik ederim. senden banada lazim o sanat sanatcinin elinde bulismali😉
Soran+1 yılSenin icin hemen cirak arayisina çıkıyorum jdsjsjsjjs yeyistirio yollicam sana
- +1 yıl
Harika bir teklif bunu kesinlikle bekliycam 😉 Kıvanç Mutlu Mutlu ekle
Soran+1 yılJdjdjdjjdjdjd
+1 yılHayır kötü duruma düşmezsin
00 Yorumla
+1 yılDüşmezsin
00 YorumlaAh bir bilse seni :)
012 Yorumla
Soran+1 yılYani daha omce seks yaptığımı biliyor tabiki ondan onu saklamadim da bu içimdeki atesi bilmiyor 😄😄
Soran+1 yılHadi bakalim bir an omce o uygun an gelsin o zaman
Soran+1 yılBunu iltifat olarak kabul ettim gitti haberin olsun
Soran+1 yılValla cok yanıyorum bana da böyle söndürücü lazım. Ins artik arkadaşın 3. Bacağı doğru yeri bulur hdhdhhsus
Soran+1 yılEee artik beklediğimiz yeter, sonuçta yangınlar sondurulmek zorunda 🤣🤣
Soran+1 yılSekse düşkünüm ama aldatmaya karşıyım beee, bir ayrilayim o zaman bakarız jdjdjjd
Olmaz geme yap
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır eyw
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks yapmayı seviyorum ama daha yeni sevgili olduk, gözünde kötü duruma düşer miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler