Daha ne yazım soru basit
İtici
Çekici
Erkek adam inlemez
L öldükten sonra dizinin tadı kalmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tutkuyla kısık kısık inlemesi beni fena boşaltır. Tabi videolarda veya webtoonlarda yoksa gerçek anlamda yaşadığım bir seks geçmişim yok
Krdldmlekdk bende bilmiyorum zaten kendim yaşasam yaptığım kişiye sorarım aa bu arada webtoon okuyomusun okuyosan bana romantik güzel bi seri önerebilirmisin bu mümkünse içersinde gereksiz aldatma olmayan
Hot sahneli mi 🙈 bide WebNovel okuyor musun?
Yok webnovel okumadım sanırım hot saneliden kastın cinsellikse evet
Romantik seri olarak Under the oak tree (fav) , lucia , beatrice, Light and Shadow… aslında bir sürü var çoğu güncel diye yazmadım birde aklıma çok gelmiyor ama bu serilerin novellerini okumanı daha çok tavsiye ederim
Novelin farkı ne oluyor tam olarak benim için açıklaya bilirmisin
Kitap ve film gibi düşün. Novelde her şey daha ayrıntılı işlenmiş oluyor kafanda çok daha iyi canlandırabiliyorsun.
Vay be iyide daha ne kadar detaylı olabilir ki mdkxmdkwos
Bu arada ilk defa manga, webtoon okuyan bi kızla konuşuyorum normalde kızlar okumaz sanıyodum
Webtoonda çok tedaylı değilmi zaten
Sana attıklarım en popüler olanlar
Haaa webtoonlar arasındaki farkı şimdi anlıyorum novel tamamen yazı ama bu kadar yazı okumak yerine kitap okumayı tercih ederim
Teşekkür ederim bu arada
Oluyor valla hemde öyle böyle değil 🙈
Tüm sekmelerim webtoonlar novellerle dolu 😂 önyargıyla yaklaşılıyor genelde ama ben çok seviyorum birçok film diziden daha iyiler :)
Telefondan okuyunca çok sıkıntı olmuyor hele akıcı oldu mu kendini tamamen kaptırıyorsun ve daha fazlasını istiyorsun :)
Yok ben kötü demedim zaten sadece şunu demek istiyorum cinsellik içeren şeyleri telefondan okuyorum ama hikaye felsefe gibi şeyler içeren cinsellik olmayan (ya da beni cinsel yonden tatmin etmeyen) leri kitap halinde okumayı tercih ediyorum
Çok detay veremiyorum gizli değil hesabım skdmdkdmd
Benim dediklerim cinsel yönden tatmin ediyor bence 🙈
Bende diğer türlü çok okumam zaten 😅
Haa pardon ben bunda cinsellik yok sandım o zaman okurum. Uzun süredir hem cinsellik olan hemde romantik olan bi seri arıyorum. Bide bunun türkçesi var mı yoksa sadece ingilizcemi ingilizce okurum sorun değil ama biraz yavaş algılıyorum ingilizce olunca
Ve bu arada tanışalım mı biliyorum bunu sormam garip djblklohtdhvh
Gönderdiğim siteler otomatik türkçe çevirili. ☺️ Hahah tanışalım ama ben büyüğüm biraz 😂sende bana önerirsin
Bu arada eig için teşekkürler ☺️
Büyük olman önemli değil weebtoon gibi konuları pek birileriyle konuşamıyorum sonuçta arkadaşlarıma gidip ero manga okuyomusun diyemem mesaj atıp kendini tanıtırsan ordan konuşuruz bende sana öneririm belki
Önemli değil
Bende ingilizceydi google lun kendi çevirme şeyi var ama o yanlış çevirdiğünden istemedim ingilizce okuyuncada çok bişey anlamadım ben weebtoon okumaya devam etsem daha iyi
Ben anlıyordum ama bişey diyemem ☺️ İstek attım
Ha gördüm isteğini
Cevap
3Cevap
Aslında o kadarlık bişey yok tamam zevkli ama yok inleyecek yok bağıracak bişey yok şov işi tamamen onlar
Kadınlar bayılıyorlar boşalırken inlemesine erkeğin :)
Çekici
İbo abi çekici geliyosa bi sıkıntı olmuyo demi
Çekici
Filmlerde filan görünce bana çok itici geliyodu acaba kızlarda mı böyle düşünüyo diye sordum şuanda itici diyen olmadı
İtici
İtici bulan varmış
aşırı çekici
B şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar