Ne zaman alisirim yoksa hep aciyor mu?
Biraz +18 izledim orada kadinlar aci cekmiyor gibi duruyor. Bende erkek arkadasima alisir miyim? Yavas ve dikkatli yapiyor ama icime tam alamiyorum. Kac ay sürer bu?
Biraz +18 izledim orada kadinlar aci cekmiyor gibi duruyor. Bende erkek arkadasima alisir miyim? Yavas ve dikkatli yapiyor ama icime tam alamiyorum. Kac ay sürer bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence çok acıtır. Ve vajşnayı mahveder diye düşünüyorum.
Çok değil, düzenli seks devam ettiği sürece, birkaç güne tamamını alabilirsin içine
Detayli detayli anlaticam su sigaram bitsin😅😂
Heh geldim. Simdi herseyden once guven ortami ve rahat hissetmen gereklim kendini sıkarsan ozguven ya da karsindakine guvenin olmazsa kendini kasarsın. Guzel bir onsevismenin ardindan islanmanda bir sorun yok dimi? Yok diye varsayiyorum erkeginin altina yatip bacaklarini ayir ve surtun kafasini tut icine al cikar vs acelen yok. Bu pozisyonu inermemin sebebi dogum pozisyonudur vajinanin en esenk en genis oldugu oozisyondur. Erkegini al icine tutarak ondan destek alarak gerekirse oenisin kafasindan erkeginin belinden poposundan. Yavas yavas git gel yapa yapa hepsini alicaksindir. Benimjide 17 cm damarli kalin bi oenis. Denendi onaylandi. Yine de sikinti yasiyorsan sorabilisin merak ettiklerini😅😂🖐️ umarim faydali bir gorus olmustur. Ekliyim bide vajina esnektir ilkte alamayanilirsin vs vs ama bir sure sonra rahatlikla alicaksindir.
Bende biliyorum bunlari yinede sagol😅 ben evliydim ama tek bir kisiyle iliskim oldu yani esimle. O da normaldi. Simdi bosandim bu yeni tanistigim adam Hulk cikti.. bakireymisim gibi acidi. 10 yil havic kadar penis nerde biranda salatalik kadar penis nerde anlata biliyirmuyum. Eski esime alisiktim.
Buda sizi pskolojik olarak geriyor olabilir. Dediginiz gibi vajina sekliniz eski esininizinkine alistigi icin suanki erkek arkadasinizinkini gozunuzde buyutuyor acir vs gibi dusundugunuzden sıkıyorsunuz. Kadinliginizi en iyi sekilde yasamak hakettiginizin bu oldugunu kokune kadar alip zevkden delirdigininizi dusunun😂😅 bunu. İcin erkek arkadasiniz size bir guzel oral yaparak ya da kiskirtarak gozunuzu dondururse aciyi bi sure tolere eder sonrada alisirsini
Hakli olabilirsin. Ama daha dün ili defa yaptik hemen ilkinde oral olmaz diye düsündü herhalde
Neden olmasin canim? Kadinini dilliyceksin sarip sarmalyicaksin kenetliyceksin sertligini * dudaklarinin arasinda hissetririyo kulaklarina onu nasil istedigini onun ne istedigini sorucaksin o daracik deligine kafasini yerlestirip yokluycaksinnn kudurtucaksinki. Filmin sonunda kadinini kucagina oturtup onu duvara yaslamadan popondan tutup penisine geciresin ki tirnaklasin gozu donsun nefesi teninde dinsin. Uzerine uzerine akitsin😂😅isin raconu bu degilmi😂😂
😅😅ne senaryo ya ahaha
Ya önsevisme güzeldi adam bos degil. Bana biraz kizgindi. Eski esim aradi bi ev meselesi vardi. Niye seni hala ariyo diye tartistik. Sonra tanisali 2 ay oldu hala yaklasmiyorsun esini mi seviyorsun hala dedi. Bende ispatlamak icin aksam ona gittim. Güzel basladik ama sanki hosuna gidiyodu acidigini fark edince. Kizgindi bana ve 2 aydirda bekliyodu adam simdi onuda anliyorum yani 😅
boşanma sonrası ilk partnerin mi? bazı kadınlardan çok duydum daha ben bakreymişim lafını, senin de o durum galiba
Evet çok acıtır küçük penisin girip çıktığı belli olmaz sanırım
Ordaki kadınlarla kendini bir tutma onlar hayatları boyunca neler yemişler 😂
30 yaşında birimi soruyor bunu
Ya adam ilkim degil zaten ama bu büyüklük ilk alamiyorum icime
İyide ilkin değilse zaten genişlemiş olması lazım yani asam beceriksiz o zaman sokamıyor demekki
Hayir ben 10 yil evliydim esim normaldi nasil genisleme olcak ki 10 yil boyunca ayni ölcü olunca. Bu kisi kocamdan sonra ilk. Bende acimaz sandim bakire degilim sonucta diye ama aciyo baya. (Dogru yapiyo)
Kaç yıl ara verdin acaba daralmış olabilir mi bu sürede
Hayir daralmis olamaz 1 yil cinsel iliskim olmadi ama oyuncagim vardi
Rahmin küçük olabilir mi peki doktor bunla ilgili bişi dedimi
Hic gitmedim
Oyuncağın kaç cm peki onu alabiliyor musun
O normaldi 22 cm 2 parmak kadar kalin biseydi. Kalinlik olarak alabiliyordum ama o da ba uzun geliyordu. Internetten almistim 22 cm normal yaziyodu ama bence oda uzun
Başka yere geçelim mi engel yicez yoksa bu sohbet burdan edilmez biraz özele girdik
😅 yok kapatalim o zaman boş ver
Yani sohbet iyiysi aslında belki yardımcı olurdum korkacak bişi yok bu kadar engellemek diye bişi var ama sen bilirsin 🙂
Kendini sıkma rahat bırak zamanla alışırsın
O halde kalinn alamadigina gore
Büyük ne kadar büyük?
Ölcmedim ama kolumun yarisina geliyo ve bi salatalik gibi kalinligi.
Yaşlar kaç? Nerde büyütmüş 😅
Hepsini alamazsın idareli kullanırsınız artık
Ben 33 o 42, iri yari yapili biri ve birazda sans bence
Bazıları hormonal sebeplerden dolayı öyle oluyor yapcak bir şey yok
On sevismeyle atlatırsın
Kaç cm öyle o hepsini almiyosun?
Yapma sıklığı nedır
Daha ilk defa dün yaptik. Daha önce cinsel iliskim oldu ama o normal büyüklükteydi. Simdi bakire gibi aciyo cok büyük
Zamanla alışırsın bence
Yaşın kaç?
33, ilkim degil ama hic böyle büyük görmedim bakireymisim gibi aciyo
Benimkinden iri ve büyük olamaz. Boy, kg ve burcun ne?
Neden alamıyorsun
Cok kalin ve uzun. Ilerledikce aciyo. Bakire degilim ama aciyo
Başka kimseyle yapmadın mı
Ben 10 yil evliydim esiminki normal büyüklükteydi. Esimden baska kindem olmadi. Simdi bosandim bu yeni esim (haftaya) baya allahin sevgili kulu cikti… zor oluyo.
Hmm geçmişin fazla
Ordan bebek çıkıyor
İlla hepsini almak zorunda drğşlsinki
Alışırsın.
Uzun sürmez
Acıtabilir