Ton çiftlikte. Bir bilseniz neler yapıyor. Böyle yüksek enerjili çok erkek var sadece bir mesaj uzağınızda. Tam da karşında, yeterki çekinme, haydi ne duruyorsun sıcak bir mesaj at, cesur ve cömert ol. Mutluluk hepimizin hakkı. Değil mi? 😎😃🌸
türk erkeği size göre enerjisiz ise sizi aklım almıyor. ben her erkeğin durumunu bilemem ama kendimden referans alarak düşünüyorum size uygun erkek var mıdır.
ben şahsen günlük düzenli yaşıyorum. gün içinde ya 2 ya 3 kez seans yaşıyoruz her seans en az 1 saat sürüyor. kadınım 8-10 kez boşalıyor. eğer siz bu yetmiyorsa siz akıl almaz derecede doyumsuzsunuz size göre erkek olacağını düşünemiyorum. bir kadın 8-10 kez doymasına rağmen yetersiz buluyor ise bu akıl dışı
Öyle bir kadına bir kere denk geldim. Öncesinde rastlamamış olsam bu soruya yalan derdim. Ancak erkek bulamadım kısmı kesin yalan, hem de Türkiye'de, ortalıkta HILTI gibi dolaşıyorken erkekler... :D
Her yerde var illaki burdan ispata gerek mi var ki ben o bu şu onlar dolu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
He ya he ilk hafta düzenli yapıyoruz 2. Hafta hastayım 3. Hafta hastayım 4. Hafta hastayım ben de arıyorum enerjisi yüksek kız varsa kızartana kadar yaparım.