Bana neden ezikmişim gibi davranıyorlar?

Ben efendi, ağırbaşlı, kendi halinde biriyim. Geçenler de bir abimle otururken bana ezik gibi durma dedi. Hayatım boyunca hiç kimseden duymamıştım bu sözü. Sonra sevgilim olup olmadığını sordu ben de daha önce hiç olmadığını söyledim keşke söylemeseydim. Yok senin ereksiyon problemin mi var yok ezik misin kaç yaşına geldin falan dedi. Üniversitede bulamazsan ilerde seni sen olduğun için sevmezler dedi. Bunu diyen adam 40 yaşında. Yani belli bir hayat tecrübesi var haklı olabilir mi? Bu sözleri bu yıl birkaç arkadaşımdan da duydum buna benzer şeyler. İyice kafam karıştı. Sonra biraz çevremi yokladım hiçbir kızın bana ilgiyle bakmadığını fark ettim. Bir de üniversitede kız yoğunluklu bir sınıfta okuyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse çok fena moralim bozuldu. 3 aydır dışarı çıkmıyorum, canım da istemiyor depresyona girdim herhalde. Şimdi bakıyorum sevgilisi olan insanlara gerçekten yakışıklılar ve marka giyiniyorlar. Ben onlarla yarışamam bile. Galiba ezikmişim ama bunu yüzüme vuran olmamış daha önce.
Bana neden ezikmişim gibi davranıyorlar?