Sayılırı arttı mı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstatistik tutan var mı bilmiyorum ama bunu bilen yoktur diye düşünüyorum. Belki daha görünür oldular sosyal medya vs sayesinde. İsteyen istediği gibi yaşasın. Homoseksüel bireyler insanlara tecavüz etmiyor ama dini vakıflarda çocuklar istismar ediliyor. İnsanlar yine de bunları değil gay leri sapık olarak görüyor
onu bunu bilmem ama ben net 20 ye yakın teklif aldım hani :D tabi yok çektim hepsine çoğu telegramdandı.
Bi tane kız ile ilişki yaşamıstım hani grup olarak sevgilisi kızdan saklı beni gondikle falan diyordu , kız sana anal vermiyor ben veeririrm falan demişti D:D:D:D
maleseff...
tabi ben hiç birine evet demedim :D
Cevap
16Cevap
Bence gay sayısı değil, bunu dışa vuranların, kendine ve çevresine itiraf edenlerin sayısı arttı.
Ben de hayatımda bir erkek istiyorum şu an ama bir kaç yıl öncesine kadar bunu düşünürken biraz çekiniyordum.
Kızlar Bir Adım Öne gaylik escinsekik gün geçtikçe artıyor cinsiyetisiz bir günler gelecek sanırım
bence arttı neden biliyormusunuz gay partnerler seks e daha davetkar ilişki yaşayıp gizli kalabiliyorken kadınlar bunu yapamıyor kıskançlık veya başka bişi ile kalabiliyor
Arttı evet maalesef diyorum çünkü erkek adam düzdururmu bea🤬
twitter kullanmaya başladıktan sonra türkiyedeki gay erkek oranının ne kadar fazla olduğunu gördüm.
Toplumumuzda İstanbul Sözleşmesiyle başlayan bir cinsiyetsizleştirme mevzuu var.
Herkes pasifmiş meğer
memlekette ne çok namussuz insan varmış cidden
Senin hoslandigin erkekdemi gay knk yoksa sjsk
Artmadı gizlenmeyi bıraktılar artık daha rahatlar.
inan bana lez kadar olamaz
Artsınki bize kadın fazla düşsün.
Evet
Arttı valla
yüzde 24.43
Siz vermeyince bizde erkek sıktık jdkdks
Evet a
çoğu meraktan
arttı vlla knkas