Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeğildir. Eğer evliliği istediği gibi gitmiyorsa konuşulur. Düzelme yoksa ilişki terapisti veya doktora gidilir. Kadın hala aynı ise ve adamı hem kendinden, hem cinselliğinden mahrum bırakıyorsa boşanılır. Karşılıklı sevginin olmadığı bir yerde, ilişki devam etmez.
35 Yorumla- +1 yıl
Bu arada seninle konuşmam gereken bir konu var müsaitsen dönüş yapar mısın?
- +1 yıl
Konu nedir
- +1 yıl
Bilmediğim bir kaç konu hakkın da bilgi sahibi olduğunu gördüm. Google vb. yerlerde cevabını bulmadım, ben de sana sormak istedim.
- +1 yıl
Tabi burdan sorabilirsin
- +1 yıl
Buradan soracağım bir şey olsa sorardım.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvde cinsel yönden aç bırakılan erkek açlıktan ölmezse boşanma davası açmalıdır🤣 en iyi çözüm yolu sen beni aç bıraktın ben de seni bensiz bırakıyorum ve boşanıyorum diyerek noktayı koyabilir.
16 Yorumla- +1 yıl
✨👌
- +1 yıl
Beni seçen ellerin baklava açsın sonrada yiyeyim amin 🤣🤣
- +1 yıl
Amin değil Allahım 😄 baklava zor sarma iste
- +1 yıl
O zaman ek yemek eklerim ve bir tane tatlı
Sarma+patlıcan oturtma+ Kıbrıs tatlısı - +1 yıl
Eig verdik borçlu çıktık 🙄 peki olur 😄
- +1 yıl
Borcunu en yakın zamanda tahsil etmek istiyorum 🤣🤣
+1 yılİhanetin bahanesi olamaz. Kimse yanlışlıkla soyunup sevişmiyor ne de olsa.. Her ne olursa olsun bitirsin ilişkiye madem ondan sonra isterse günde 4 5 kadınla yatsın, keyfi bilir. Ama önce boşansın. Konuyu çözmeye çalışsın ya da.. Çözülmezse boşansın..
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun nedeni önemli ama ihanette olmamalı anlaşamıyorlarsa yollarını ayirabilirler ben boşandım bu yüzden. Cinsellik bitmişti. birbirini seven çiftler düzenli seks yapmalılar.
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki evlenince hemen çocuk yapılmamalı ben hap kullandım yoksa zor olurdu
Cevap sahibi+1 yılErkekte istemez kadında. Adamın penisi kalkmıyor ilişkide iniyor biz düğün için dünya kadar masraf yaptık durumları yoktu yazık degilmi benim zamanımı çaldı üstelik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi aslında hem haklı hem değil bir kere evlilik yapıyorsa yani ne olursa olsun cinsel ilişki olmak zorunda isteyerek yaşamak lazım istemiyorsan sıkıntı var demektir ama tabii ki cinsel ilişki olmaması adamın aldatması gerektiğini de göstermez çok karışık bir konu bilemiyorum ama yine de biz bu sorunun altından kalkarız belli bir süre cinsellik olmasa da olur demesi lazım aldatması gerekmiyor
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin erkeği veya kadını yoktur. Mağduru vardır. Erkek veya kadın cinsel açıdan tatmişn olamıyor, doyurulmuyorsa mutsuz olur. Kimisi içene kapanıp kanıksar, kimisi başka limanlara yelken açıp cinsel mutluluğu arar. Buna ister ihanet deyin, ister mutluluğa yelken açma deyin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç bir sebep haklı olmamalı bence. Ama bile isteye bırakılıryorsa kafa gidebilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu bir gerekçe olarak sunsa da haklılığı tartışılır herkesin durumu bir değil sonuçta eğer ayrılmak mantıklı ise ihanet seçeneği masada olmamalı bile 🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kısa vadeli bir açlıktan kimseye zarar gelmez. Ama uzun süreli bir açlık çeken birisi herşeyi yapacak kapasiteye erişim sağlar.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılterk etmekte ve ayrılmakta haklıdır ama aldatmak ve ilahen iğrenç bir şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe desek veya durum ne olursa olsun hiç bir insan ihaneti hak etmez.
Çok acıktıysan ve olmuyorsa ayrıl.
Ayrılmadan veya boşanmadan yapılan her eylem yanlıştır. Haklı bile olsan haksız duruma düşüyor insan.
İhanet kötü bir şeydir. Bir çok kişi bu ihaneti yaptıktan sonra vicdanen çok kötü oluyor.30 Yorumla Değildir. Önce iletişime geçmeli erkek, insanız sonuçta, konuşarak anlaşıyoruz. E ilişkideyiz, kelime bile ilişmekten geliyor, iki kişi yaşıyor bunu. Sonra kadın erkeğin, erkek de kadının istek ve ihtiyaçlarını -belirli çerçeveler içerisinde, herkes herşeyi kabul edecek diye bir şey yok- karşılayacaksa ilişki düzgün gider. Kabul etmiyorsa taraflar, yine kimse ihanet etmekte haklı değil, erkeğin yapması gereken hanımefendi ile ilişkisini sonlandırmak ve başka bir hanımefendiyle cinselliğin var olacağı bir ilişki kurmak. Aldatmak, ihanet, başkasını arzulamak, gönlü kaymak, adına ne dersen de, nereden bakarsan bak karaktersizliktir, onur yoksunluğudur, en başta kendine, sonra karşındakine hakarettir.
10 YorumlaErkek/kadın fark etmez. Hiçbir şekilde ihanet hak görülemez
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı değildir. İhanetin haklı bir gerekçesi olamaz. Kadın cinsellik konusunda aç kalsa eşi tarafından kadın ihanet etse kadına dünyanın lafı söylenir ama ihanet erkeğe hak gibi, erkeğin elinin kiri.
Kadın erkeği doyuramıyorsa erkek ihanet etmek konusunda haklı diye savunan çok kişi var. Boşanma denilen bir hak varken ihanet tercih edilmemeli20 Yorumla
+1 yılİhanetin haklı bir tarafı yoktur. O seni aldatsa bile sen de onu aldatırsan, aynı şeyi yapmış olursun ve haksız konuma düşersin.
Cinsel yönden aç mı kalıyorum? Ayrılırım davayı açıp, ardından kiminle ne yaşamak istiyorsam yaşarım.
Bir ilişkim varken bu saygısızlığı yapmam.10 Yorumla
+1 yılaldatmanın asla haklı bir tarafı olamaz ne erkek ne kadın için aldatma da her zaman aldatan suçludur ayrılmak diye bişey var kaldı ki bu resmen korkaklık ve dengesizliktir
ya siyah ya beyaz
BEYAZ. ya sorunları çözersin yardım alarak vesaire
SİYAH ayrılırsın kendine uygunu bulursun
hayatta hiç bir şeyin ortası yoktur sandığınız kadar renkli ve yoruma açık bir dünyada yaşamıyoruz özellikle bazı şeyler son derece siyah beyazdır.10 Yorumla
+1 yılİhanetin haklı bir tarafı ya da sebebi olamaz. Memnun değilse karısından boşar ne halt ediyorsa eder
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmanın bahanesi yok tamam ama. Evde aç bırakıldım ve aldattım. Boşan demekle olmuyor öyle. Tek kötü giden şey cinsel hayat. Evlilikte başka faktörlerde var. O yüzden kimse boşanmıyor. Aldatabilen aldatıyor. Bi defa aldattım. Ama fırsat çıkarsa dayanamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal açlık
Cinsel açlık
Bu neyin açlığı ben anlamıyorm
Eş olmayı becermissin
Doyuma ulasmayı da cöz kafanda
Ihanet etmeye meyilliym kılıf arıyordm demiyorlar da açm doyuramıyorsn diyorlar
Söz de herkes Sadakat timsali20 Yorumla
+1 yılİhanetin hakkı olmaz. Allah akıl fikir dağıtırken ihanet edenler nerdeymiş. Konuşulur, güzelce konuşulur önce. Sorun anlaşılarak çözülür. Ya da ayrılarak. Ama ihanet etmeyi kimse kendinde hak olarak göremez
20 Yorumla
+1 yılİhanetin nedeni de bahanesi de yoktur aslında.. Başına gelmeyen bilemez gerçi.. Belki de uzaktan davulun sesi hoş geliyordur, bilemedim..
10 YorumlaHiçbir şey ihanet için hak olarak görülemez ihanet etmek resmen *. ik tir
115 Yorumla- +1 yıl
O küfürü bir türlü çözemedim👀
- +1 yıl
Bakalım sansür yiyecek mi test ediyorum , *
- +1 yıl
Yedi 😂
- +1 yıl
Bende şimdi tecrübe ettim bunu bir daha sansürlerim bende 😂
- +1 yıl
Bir harfi bile kalmadı baksana sjdhaj
- +1 yıl
Kâh*pe*nin 🥳
- +1 yıl
Haha sansürlü havası verdim *‿*
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks olmayan evliliğe evlilik deniyorsa bunun adresi türkiyedir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bayıldım bu cümleye
- +1 yıl
Gerçek neyse onu söylemek lazım
Kişiden kişiye göre değişebilir tabi bu durum ama benim açımdan haklıdır sonuç itibari ile kendi mahremi içinde kendi sevdiği Saydığı değer verdiği kadını erkeğini cinsel açlığa terk ediyor mahrum bırakıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Boşanma seçeneğide var ama
- +1 yıl
Doğru , cesur olmak lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHukuk cercevesinde vardır ama o durumda en iyisi evli sekilde degil bu sorun cozulemiyorsa ayrilip oyle yasamak daha uygun olur diger turlu kadinda kendini kullanilmis hisseder
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhakkıdır.
şakası bi yana ihanet çıkış yolu değildir velev ki ulkede e rkekten cok kadınalr bu yontemı yaptıgından sorgulanması gereken durum daha detaylıdır.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evde yemek yoksa lokantaya gitmek veya eve yemek ısmarlamak normal bir durum erkek içinde kadın içinde.
10 Yorumlaİlla cinsellik değildir
Cinsellik için evlenip, cinsellik açıdan aç kalıyor ise haksız
Bunu evlenmeden önce düşünmeli
Erkek/Kadın10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Bu şey gibi benim suçum yok onlar Beni yoldan çıkardı çok sarhoştum hatırlamıyorum 🤣 bahane arayana çok var
10 Yorumlaİhaneti haklı kılan hiçbir sebep yoktur. Bu durumdaki erkek, bu konuyu eşiyle açık bir üslupla konuşmalı; baktı olmuyor o halde o kadını boşamalı.
10 Yorumlaİhanetin hiçbir haklı ve mantıklı açıklaması olamaz. Eğer taraflardan birisi herhangi bir konuda şikayetçi ise boşanır olur biter.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. İhanetin haklı payı yok ayrıl aynı çatı altında yapma şahsen benim kendime olan bir saygım var büyük konuşmak istemiyorum ama olması gereken bu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. İhanete Haklı değildir.. boşanmaya haklıdır. Madem istemiyor sende başka eş bul kendine demek sana göre değil bu..
10 Yorumla
+1 yılCinsellik icin yapilan bir evlilikse muta nikahi tarzi gayet normal hakli kadin veya erkek cunku hayvansi hisler mevcut insansi olanlar degil
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklidir...
Evliligin temek tasidir seks...
Ekmek su gibidir...
Sadece kutsal durumlarda ertelenir...
Hamilelik ki zamanlari var yinede yapilir
Adet donemi
Lohusa donemi10 YorumlaBoşansın mutsuzsa niye aldatıyor. Bekar olarak hayatına devam etsin, değiştire değiştire canlandırsın gecelerini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. net olarak haklıdır. kimse kusura bakmasın l, evlendikten sonra kalkan o popolar böyle indiriliyor
10 Yorumla
+1 yılIhanette kisiyi hicbir sebep hakli kilmaz
Ama ayrilmakta hakli olabilir10 YorumlaCinsel ihtiyacı karşılanmayan herkes herşeyi yapmakta haklıdır diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSebep ne olursa olsun ihanet edilmemeli yolları ayırıp ona göre hareket etmek gerekir.
10 Yorumla
+1 yılEvliyken de yapamayacaksa ne zaman yapacak arkadaş.
10 Yorumla
+1 yılİhanet ve haklılık zıt birbirine daha cümlede bile haksızlık payı olduğu açık. Değildir.
10 Yorumla
+1 yılErkeği kadini yok boş kalan unutulan açliğa mahkum olan bu yola girebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkegin iradesi ve yüklendigi sevgilisinin sevgisi ve durumuna göre degişir şartlarda önemli tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı demek doğru değil ama kaçınılmaz durum diyebiliriz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAç bırakılması ihanet etmesini gerektirmez boşanır olur biter
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse ihaneti hak etmez
Eger ac kaldıysa karın yanlış bir şekilde doyduysa boşanmak gerekir Bu durumun izahatı yoktur Hata üstüne hata yapılmaz10 Yorumla Hayır
İhanet edecek kıvama gelmişse konuşarak önce çözüm arar, çözümsüzse ayrılır10 YorumlaKışa sürede olmaz ama bu süre olarak uzun olursa, bir yol bulmaklazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Haklıdır ama bu sadece erkek için geçerli değil tabiki iki taraf içinde gecerli
10 Yorumlaİhanetin haklı bir yanı yoktur ya ayrılırsın ya da kabul edersin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle haklıdır bir erkek cinsel yönden aç birakilamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ihtiyacı karşılanmayan herkes aldatmakta özgürdür. Cinsellik temel ihtiyaçtır
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet erkekte haklıdır kadında haklıdır ama yapılmamalı tabiki ayrılmalı çiftler aldatma olmamalı
10 Yorumla
+1 yılKimine göre haklı kimine göre değil bazı kadınlar o yapıyorsa bende yaparım diyende var yapanda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkek veya kadın farketmez evde bişey yoksa dışarı yönemli olacaktır.
10 Yorumlane olursa bunu meşrulaştırmaz memnun değilse ayrılsın sonra ne b*k yiyorsa yapıyorsa yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler bundan mı aldatıyor. Erkek doyumsuzsa aldattmaya meyilliyse her türlü aldatır.
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek de geceleri ecelere gider
118 Yorumla- +1 yıl
Pelinsular de Ece deme🙄
- +1 yıl
Ece güzeldir Ece 😉😉😂😂
- +1 yıl
İsmimden soğutma beni 🥲
- +1 yıl
Hayda ben söylüyorum da sen niye kendini afiş ediyosun sil bari yorumumu 😂
- +1 yıl
Herkes biliyor adımı sen hariç 😂
- +1 yıl
Bildiğim için yazdım zaten ececim 😁
- +1 yıl
Profilimde yaziyor 😏
- +1 yıl
Oha ben onu bilmiyorum konuştuk ordan biliyorum😂
- +1 yıl
Doğrudur 3 senedir mesaj kutum kapalı hatırlayamadım baya eskidendi sanırım
- +1 yıl
1 sene anca olmuştur
- +1 yıl
İmkansız atma Recebim
- +1 yıl
Ailede polis var mı
- +1 yıl
O da yazıyormuş 😂
- +1 yıl
Ben şeffafım dostum gizlim saklım yok 😂
- +1 yıl
Sen kralsın kraaallll😂
- +1 yıl
Eyvallah📿
Bak bu hareketlerle dişiliği tamemen yok edip asker arkadaşı moduna bağlıyorum, erkeksavar mod , krallık bunu gerektirir 😂 - +1 yıl
Vay gardaşım benim😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahaa😂
Haklıdır ama kendini bilen bir erkek eşine sadık olmalıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin bahanesi olmaz
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla haklı değil aldatmanın bahanesi yok
20 Yorumla
+1 yılNe alaka her şey karşılıklı doyumda
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir bahanesidir.
30 Yorumla - Devamını Gör (49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım