Yani öyle KizlarSoruyor platformunda herkesin hareketlerini sorgularsan kafayı yersin ben arada milletle dalga geçmek için veya şuanki gibi yapıcak bişeyimin olmadığı kısıtlı vakitlerimde giriyorum öbür türlğ ya m@l olursun ya da kafayı yersin
Ahlak konusunu pek savunanmam çünkü ben kendim zaten ahlaksızın önünde gideniyim burdakiler bildiğin insanı taciz ediyo ahlaksızlıktan kastım sapıklık değil neyse konu karıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
önce kadına zevk verirsen o da seni memnun etmek ister. sor bi derdi mi var belki midesi bulanıyodur ne bilek niye bırakıyo
Ben cok zevk veriyorum. ona ama. o biraz bencil bana göre
zevk verdiğini SEN düşünüyo olabilirsin.
Yok bosaliyor vajinasi bembeyaz sivi akiyor bosalinca kivranislarida cok gercekci
o zaman bi konuş bnc ya da yönlendir içinden gelmiyosa yapcak bişi yok zorla yapılcak bişi değil çünkü
Eğer dediğğn gibi kendisine yapılmasını seviyo sana yaparken istemeye istemeye yapıyosa gerçekten bencilmiş umarım sorun bencilliği değildir.
M4l misiniz 4mk sende emdigine dua edicene alistiramiyorum diyosun biz hiç vermiyoz sevgililerimize
Niye canim emsin penis emmek ten daha guzel bisey mi var
Madem güzel sen em o zaman ilgi alanım sanırım
Emiyorum
Nasıl sapiklarsiniz igrencisniz ya gerçekten
Çocuk ilişkisi hakkında soru sormuş sen yapmıyosun diye çocuğa demediğini bırakmamışsın
@Rıfat84 ne yaparlarsa yapsınlar kendi hayatlari herkes kendi bacağından sonucta
Yani öyle KizlarSoruyor platformunda herkesin hareketlerini sorgularsan kafayı yersin ben arada milletle dalga geçmek için veya şuanki gibi yapıcak bişeyimin olmadığı kısıtlı vakitlerimde giriyorum öbür türlğ ya m@l olursun ya da kafayı yersin
@Rıfat84 aynen insanlar kafayı yemiş cidden artık kimsede ahlak kalmamis
Ahlak konusunu pek savunanmam çünkü ben kendim zaten ahlaksızın önünde gideniyim burdakiler bildiğin insanı taciz ediyo ahlaksızlıktan kastım sapıklık değil neyse konu karıştı
Neyse benimle konuştuğun için teşekkürler memnun oldum hoşcakal
Saclari dola eline kendin git gel yaptır
Ne büyük dert
Evet buyuk bizim tek zevk aldigimoz sey o baska yerimozde alamiyoz kadinlar gibi
4mk bencili kız senin esk0rtunmu
@Bnakdg sanane mk sana mi emdiriyom sanki
Yazık o kıza 4mk
Bana gönder
Kaç yaşında ki..